Το θεμα πηρε την πορια που ηλπιζα, ηδη εχουμε απαντησεις απο ατομα που περιμενα να δω εδω, οποτε θελω να μιλησω και εγω για τον ανθρωπο πισω απο την αγαπημενη μου εποχη και αγαπημενες κυκλοφοριες των Iron Maiden, οπου παρεπιπτωντος οι επισημες κυκλοφοριες μαζι τους ειναι τρεις (The Soundhouse Tapes, Iron Maiden, Killers) και οχι οι δυο κλασικες κυκλοφοριες οπου θυμομαστε κυριως.
Θα ξεκινησω απο τα (πολλα..) αρνητικα του Παυλου.
Οντας και ο μικροτερος στους Iron Maiden, ειχε εξαρχης προβληματικο και αστατο χαρακτηρα. Απειλες, φασαριες, συμπλοκες και τσαμπουκαδες, αλκοολ και ναρκωτικα, ηταν λιγο μεσα σε ολα. Δεν ηταν λιγες οι φορες που ειχε οντως δημιουργησει μονος του διαφορα προβληματα.
Πραγμα που συνεχιζει και ως τωρα, και γιαυτο δεν προκειται να παω να τον δω. Του αρεσει να βγαινει λιωμα απο αλκοολ και "εξωσχολικες δραστηριοτητες" στις συναυλιες του, προσβαλοντας ετσι το κοινο του αλλα και τον εαυτο του. Ακομα και νηφαλιος που εμφανιζεται, επειτα απο τοσα χρονια καταχρησεων, του στερησαν την δυνατοτητα να εχει οποιαδηποτε σχεση με τον καποτε εαυτο του. Κακα τα ψεματα, δεν μπορει να τραγουδησει εδω και πολλα χρονια, και βγαζει τα τραγουδια γκαριζοντας. Δυστηχως για εμας ομως, δεν παιζει ντεθ μεταλ και το να ακους να ξεπεφτουν τα αγαπημενα τραγουδια τοσο πολυ ειναι ακρως λυπηρο τουλαχιστον.
Ακομα, το να τον ακους πριν, αναμεσα, και στο τελος των τραγουδιων να τα χωνει οπως και οποτε μπορει στους Iron Maiden, απο την στιγμη που τραγουδαει σχεδον παντα αποκλειστηκα τα τραγουδια τους, ειναι μαλλον τραγικο θα ελεγα. Ποσο μαλλον απο την στιγμη που τραγουδαει τραγουδια που δεν ειχε την παραμικρη σχεση με αυτα, οπως τα instrumental genghis khan / Transylvania...
Φυσικα, δεν ειναι ουτε ο αντιχρηστος, ουτε και μπορει να αρνηθει κανεις οτι εβαλε το λιθαρακι του. Οπως και δυστηχως, υπαρχουν πολλα ψεματα και λασπη απο την "αντιθετη" οχθη.
Ναρκωτικα επαιρνε απο τοτε, οπως επαιρναν τοτε τουλαχιστον ολοι οι Iron Maiden. Το προβληματα του, δεν ηταν ουτε η αιτια, ουτε ομως και η αφορμη για να διωχθει. Ο επιχειρηματιας Harris ειχε αποφασισει προ πολλου για τον ερχομο του Dickinson. Ο Harris με τον Di'Anno ειχανε μπολικες εντονιες διαφωνιες, ο Harris ηθελε μια καθως πρεπει στροφη αρεστη στην "υψηλη" κοινωνια, ο Di'Anno αντιπροσωπευε κυριως, εστω τοτε την εργατικη ταξη. Απο τα πραγματα που αναγνωριζω στο Di'Anno, οσο κοπανος και να ηταν, ουτε μασαγε τα λογια του, ουτε ακολουθουσε εντολες βαση του πως θα ηταν περισσοτερο αρεστος. Ηταν ο εαυτος του, οσο προβληματικος και να ηταν ανεκαθεν αυτος.
Ο Di'Anno, οπως αναφερθηκε, ειχε γραψει παρα πολυ ωραια τραγουδια στην μετα Maiden εποχη και σε μεγαλυτερο ευρος ηχου και φωνητικων. Πχ τους Gogmagog τους εκτιμω και κριμα που δεν το συνεχισανε..
Οπως ειπα, δεν θα παω στη συναυλια του, γιατι μου ειναι στεναχωρο να ακουω εναν πρωην τραγουδιστη, καποιων απο των αγαπημενων μου κυκλοφοριων να κακοποιει σε αυτη την κατασταση του, τους υμνους που ακουω ακομα. Αλλα ειναι αδικο να του επιρριπτονται τα επτα κακα της μοιρας, απο την στιγμη που δεν φταιει για τα παντα που συνεβησαν. Και απο την στιγμη που ο "αρχηγος" ανανδρα και δειλα σουταρε σε ανυποπτη στιγμη τον καταπονεμενο Burr.