Οne hit wonders

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας noxrider
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ο ορισμός του One hit wonder !

Το καλοκαίρι της επιτυχίας τους (αν θυμάμαι καλά το 1992) τους είχαν πάει για live (βλ. αρπαχτή) σε μπαράκι στην Πάρο! Παρεβρέθη γνωστός μου και μου είχε πει ότι δεν είχαν φτιάξει άλλο κομμάτι οπότε τραγούδαγαν το fine day όλο το βράδυ με μικρά διαλείμματα!

Ο ορισμός του One hit wonder !

Το καλοκαίρι της επιτυχίας τους (αν θυμάμαι καλά το 1992) τους είχαν πάει για live (βλ. αρπαχτή) σε μπαράκι στην Πάρο! Παρεβρέθη γνωστός μου και μου είχε πει ότι δεν είχαν φτιάξει άλλο κομμάτι οπότε τραγούδαγαν το fine day όλο το βράδυ με μικρά διαλείμματα!

Βρίσκεται συχνά μέσα στις λίστες μου (αρέσει πολύ στην σύζυγο).. Έπαιζε στα 90s πάρτυ ασταμάτητα.

εχμ.... ναι... δεν ξέρω... προβληματίζομαι.
ΟΚ, όντως η Sam Brown έκανε 1-2 τραγούδια που έπαιξαν στα ΤΟΡ, παρόμοια η Alannah Myles, άντε να γράψω και την Beverly Craven....
Αλλά να συγκρίνουμε τώρα αυτές τις Καλλιτέχνιδες με κάτι "τραγουδιάρες - κομήτες" που δεν ξανακούστηκαν ποτέ των ποτών μετά από ένα τραγούδι που είπαν κάποτε, με στεναχωρεί πολύ.
Και οι 3 είχαν καριέρα με αρκετούς δίσκους, συνεχή παρουσία στη μουσική, περιοδείες, και πολλές -πολλές - πολλές συνεργασίες με άλλους γνωστούς Καλλιτέχνες.
... αδικία ......
[.... και δεν αναφέρω πουθενά φωνητικά προσόντα ή συνθετικές ικανότητες.... που και για τις 3 ήταν σε υψηλό βαθμό].

Πίσω
Μπλουζα