Aυτός ο πουριτανισμός μας έφαγε...krios είπε:Βρήκα το τεύχος 0 του περιοδικού Δεκέμβριος 1984. Ανεβάζω το 1/3 της εικόνας γιατί...είναι λίγο...εμμμ....πως να το πω.....ας το πώ λίγο έξαλλο.
Απαγορευμένος Πλανήτης και Nova.... sigh...TallMan είπε:Έπαιρνα κατά περιόδους, αλλά ποτέ δε με "κέρδισε".
Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του εκδότη το 2007.
Γιώργος Μπαζίνας: Δεν Ακολουθήσαμε Ποτέ Κανόνες Marketing
Πάντως εμένα θα με χαροποιούσε αφάνταστα κάποια στιγμή να έβλεπα νέα τεύχη του "Απαγορευμένου Πλανήτη", πράγμα απίθανο βέβαια...
serpieri ειναι ο millo manara σωστα?α ρε druna αθανατηDomenica είπε:Η κουμπαρα μου εχει σχεδον ολα τα τευχη ΒΑΒΕΛ και ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ. Μου τα ειχε δανεισει για χρονια και της τα επεστρεψα προσφατα για να μορφωθει και η εφηβη κορη της. Ημουν πολύ μικρή όταν βγήκαν διάβασα τα άπαντα έφηβη όταν η Βαβελ ειχε χαλάσει κάπως. Αριστουργημα μας εμαθαν τους σχεδιαστες κομικς που αγαπαμε τον Hugo Ptratt, τον Enki Bilal, τον Dino Bataglia,τον Paolo Eleutere Serpieri,τον Andrea Pazienza και τοσους αλλους. Νομιζω πως το Παρα Πεντε πρεπει να ειναι σε κοινο thread με την Βαβελ, εφεραν και τα δυο επανασταση στην κουλτουρα της εποχης και η επιρροη τους φαινεται ακομη.