akmakas
Banned
- Αντιδράσεις
- 101
Αυτός που νομίζει ότι τα ξέρει όλα στους υπολογιστές κάνει τραγικό λάθος διότι πάντα μα πάντα τα hardware θα βρίσκουν τον δρόμο τους στο να μας πονοκεφαλιάζουν..Τι θέλω να πω ακριβώς...Έχω ένα Viewsonic TFT 20" 4 προς 3 μόνιτορ και πριν από λίγο καιρό ανακάλυψα πως το έχανε την ευκρίνεια του...φαντάστηκα πως φταίει κάτι από τους drivers η στην τελική το μονιτορ είχε αρχίσει να τα παίζει..Για καλή μου τύχη παρουσιάστηκε και μια αλλαγή στα χρώματα πράγμα που μου έδωσε το σημάδι πως το καλωδιάκι ήταν η αρχή του κακού...Ωραία πήγα στο [edit] λοιπόν και ζήτησα ένα καλώδιο VGA πράγματι έσκασα 5 ευρώ και πήρα ένα κλασσικό καλώδιο αρκετά χοντρό και ποιοτικό τουλάχιστον φαινομενικά και πήγα σπίτι..Χώθηκα κάτω από το γραφείο και άρχισα να διαλείω το μικρό κανάλι που έχω κάνει για τα καλώδια (Συχαίνομαι το χειμαδιό)μετά από κόπους και βάσανα αλλάζω το καλώδιο και ξαναστείνω το κανάλι βιδώνοντας τα βύσματα στο PC ανοίγω το μονιτορ και βλέπω πως ειχε χαθεί ο οδηγός...Απλά τα πράγματα έβαλα τον οδηγό και έκανα restart αν και δεν χρειαζόταν τεσπα...Το μονιτορ μου έχει σαν default ανάλυση το 1400Χ1050 η οποία είναι και η καλύτερη από πλευράς ευκρίνειας..Αντί λοιπόν για την 1400Χ1050 είδα την 1360Χ800...Μπα είπα δεν μπορεί...Για να μην σας πρήζω λοιπόν επί μισή ώρα έκανα τα πάντα..έβγαλα τους οδηγούς έβαλα άλλους εβαλα τους ίδιους τίποτα το μόνιτορ δεν δούλεψε με τίποτα παρά μόνο όταν έβαλα το παλιό καλώδιο και βρήκα την υγεία μου...Αν ξέρετε κάτι περί του θέματος πείτε μου και εμένα τον αρχάριο τι μπορεί μα παίζει γιατί εγώ τα έχω παίξει!!!!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: