Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Αναβάθμηση Bios!!Μάλλον!Amigos είπε:έχω ενα laptop το amilo 1630 και έχω το εξής πρόβλημα.. αυτό φοράει έναν amd 3700+ αλλά των βλέπει μέσα στα winxp αλλά και στο bios για 837mhz κάπου εκεί και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει έχει κανείς καμία ιδέα??![]()
![]()
Σχετικο wikiCool'n'Quiet is fully supported in modern[when? — see talk page] Linux and BSD kernels (using the powernow-k8 driver)[1]. Unlike Windows XP, Windows Vista only supports Cool'n'Quiet on motherboards that support ACPI 2.0 or later. In earlier versions of Windows processor drivers / Cool'n'Quiet software needs to be installed.[2]
φτηνό??? 2000 ευρω είχα σκάση όταν το πήρα το ρημάδι...pooky είπε:Δυστυχώς η κατάσταση με τα φτηνά Amilo είναι απάλευτη. Και εγώ έχω ένα Amilo με Celeron επεξεργαστή αλλά μου έχει βγει βρωμόσκυλο μέχρι στιγμής (φτου φτου) αλλά δεν το κυκλοφορώ εκτός σπιτιού και πάντοτε με cooler.
Σου θυμίζω και πάλι χρειάζομαι την θερμοκρασία του επεξεργαστή.
Επ' ευκαιρία λοιπόν,να πω εδώ,ότι πραγματικά με έσωσες ρε Γιώργο που φώναζες τόσο καιρό και με κάθε ευκαιρία για UPS,σταθεροποιητές κτλ κτλ...pooky είπε:Παράλληλα λειτουργεί πάνω σε σταθεροποιητή. Αυτό το μαραφέτι με έχει σώσει πολλές φορές.
pooky είπε:Το Accupower πόσο το πήρες; Μια χαρά είναι για τη δουλειά που το θες.