Οταν λες ότι τη φορτώνει όποτε θέλει, θέλω να μου διευκρινίσεις εάν φαίνεται κανονικά στον Device Manager ή έχει θαυμαστικό ή δεν υπάρχει καθόλου.
Εάν φαίνεται χωρίς θαυμαστικό στον Device Manager, θέλω να κάνεις μονό αριστερό κλικ κάτω δεξιά στο εικονίδιο του ήχου για να εμφανίσεις τις ρυθμίσεις της έντασης. Εάν δε φαίνονται οι ρυθμίσεις, τότε πήγαινε στο Computer Management->Services and Applications->Services και δες στη δεξιά μεριά εάν κάποιο service με ονομα Windows Audio εχει μεν το Start type ως Automatic αλλά δε γράφει δίπλα του Started. Εάν συμβαίνει αυτό που σου είπα, ψάξε και μήπως έχεις πολλά services που να είναι Automatic αλλά δε γράφουν Started. Εάν ναι, τότε πρώτα δοκίμασε να κάνεις Start το Windows Audio.
Περιμένουμε να μας πεις.
Α, BTW η Audigy 2 που έχεις είναι πολύ καλή κάρτα. Την ίδια έχω κι εγώ. Και το πρόβλημα που υπήρχε, ιδίως πιο παλιά, με τις on-board (που δεν ήταν SB), είναι οτι δεν μπορούσες να παίξεις παιχνίδια DOS. Π.χ. το Larry δεν έτρεχε με ήχο εκτός και εάν η κατασκευάστρια εταιρεία έδινε drivers αλλά και πάλι δεν ήταν σίγουρη η συμβατότητα με SB ή Adlib, και μιλάμε για pure dos, όχι για ScummVM. Και ο λόγος είναι δεν έπαιζε η ρύθμιση Set Blaster=A220 I7 D3 κλπ κλπ, ώστε να μπορέσει το setup του κάθε παιχνιδιού να την αναγνωρίσει. Τώρα δεν υπάρχει τέτοιο θέμα γιατί 1) δεν υπάρχουν γενικά drivers για DOS για τις κάρτες ήχου και 2) υπάρχει το ScummVM που καλύπτει όλες τις κάρτες καθώς κάνει software emulation των παλαιών καρτών, OPL, FM synthesis, Adlib, Gravis Ultrasound, Soundblaster 1.5/2.0/16/Awe 32, General Midi, Roland Midi...κλπ κλπ. Πιστεύω να κάλυψα και τους υπόλοιπους. Και όχι δεν τρώει πόρους από το σύστημα. Πόρους ιδίως σε μνήμη τρώει η Onboard κάρτα γραφικών γιατί χρησιμοποιεί shared μνήμη (από το σύστημα δηλαδή), άρα είναι και πιο αργή.
Πάω για ύπνο, είμαι πτώμα!