Πάει το Gamepro-Ποιό περιοδικό για παιχνίδια αγοράζετε?

Αντιδράσεις
23
Σήμερα το έμαθα τυχαία. Πάει το Gamepro. Αιωνία του η μνήμη. :rip:

Γιατί έκλεισε? Είχα την εντύπωση ότι ήταν από τα κορυφαία στις πωλήσεις. :confused:

Αντε να λιγοστεύουν σιγά... στο τέλος να μείνει μόνο το GAMES :diablotin:

Που παρεπιπτόντως αύξησε τη τιμή του από 3,5 σε 4 ευρώ. :protest: (Διαβολική χρονική σύμπτωση)

-Αλήθεια ποιά Ελληνικά περιοδικά κυκλοφορούν σήμερα?? PC Master, Games, ποιό άλλο :confused:

Εσείς ποιό αγοράζετε? (Για παιχνίδια)? :confused:

Αν θα επαιρνα καποιο (που δεν αγοραζω πια) θα ηταν το PC Master.

Αλλα τώρα μονο Linux format (αγγλικο, το ελληνικο με απογοήτευσε..) !!!!!

Saulot είπε:
Αν θα επαιρνα καποιο (που δεν αγοραζω πια) θα ηταν το PC Master.Αλλα τώρα μονο Linux format (αγγλικο, το ελληνικο με απογοήτευσε..) !!!!!
Ποιό αγόραζες παλιά?? Ξερεις να κυκλοφορεί κανα άλλο Ελληνικό εκτός από τα δυο που ανέφερα? Α ναι και το Computer games.

Καποτε τα επαιρνα σχεδον ολα με μια προτήμιση στο PIXEL (φυσικα) και στο Gamepro αλλα όταν αρχισαν να βάζουν βαθμολογίες με βαση τις διαφημισεις, σταμάτησα...

εγώ έπαιρνα πολύ το GAMES.. πολύ καλό

Retro Gamer.

Φανατικά και μόνο. Από Ελληνικά κανένα, από τότε που δούλεψα σε κάποια από αυτά κατάλαβα τι μούφες είναι όλα.

Τα συγκριτικά τους είναι πληρωμένα, οι πληροφορίες ανεπαρκείς και το λιγότερο ανακριβείς, προσπαθούν να βγάλουν την ύλη με άσχετους συντάκτες που ουδεμία σχέση έχουν επί του θέματος.

Την εποχή του DSL ποιός χρειάζεται περιοδικά, εφημερίδες και κινηματογράφους άραγε;

Ντάξει ρε φίλε αλλά άλλη αίγλη έχουν τα περιοδικά από το Ίντερνετ.

Εγώ παίρνω το Games από το τεύχος 111 ανελιπώς. Περιμένω το 130 στις 21 Σεπτεμβρίου. Ντάξει δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά είναι το πιο φτηνό.

-Πάντως παρατηρώ μια κρίση στο χώρο. Πριν λίγο διάβασα ότι τα PS Magazine και Computer Games έκλεισαν επίσης. Αληθεύεει?? :confused: Δηλαδή μόνο 2 Ελληνικά κυκλοφορούν πια?? Διάβασα οι πωλήσεις στα περιοδικά του χώρου έχουν πέσει σημαντικά και το ένα μετά το άλλο κλείνουν. Ο Απρίλιος ήταν μαύρος μήνας. Και οι Ελληνες δεν είναι πορωμένοι όσο του εξωτερικού γιαυτό κλείνουν...

Πέρα από τη πλάκα κρίμα...

Δε παίρνω ξένα είναι αρκετά ακριβά, χώρια δεν ξέρω τέλεια Αγγλικά.

Amigos είπε:
εγώ έπαιρνα πολύ το GAMES.. πολύ καλό
Τα χεις ακόμα τα περιοδικά?? Απο ποιό ως ποιό τεύχος?? Ντάξει σε ψιλοπρήζω αλλά είμαι περίεργος. :diablotin: :biglaugh:

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Edge και RetroGamer

PC Master,χρονια τωρα και δεν κοβεται,εχει γινει συνηθεια,οσο κι αν -ομολογουμενως- εχει πεσει η ποιοτητα του....

Προσφατα πηρα και το Computer Games magazine και το βρηκα αρκετα καλο..!

Edge δαγκωτο. Απο τα καλύτερα περιοδικά που έχουν περάσει απ'τα χέρια μου :thumb:

Δεν εντυπωσιάζομαι που έκλεισε το gamepro. Έχει δυο-τρια χρόνια αν δεν κάνω λάθος που ήταν σε κρίση. Έκανε κάποιες απόπειρες να προσελκύσει ενήλικο και "ψαγμένο" κοινό αλλά απέτυχαν.

Το GAMES απο την άλλη είναι το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ περιοδικό για gaming που έχει κυκλοφορήσει στα ελληνικά χρονικά, γιατί τα reviews του βασίζονται στο ποία θα κάνει την μεγαλύτερη διαφήμιση. Επίσης έχει τους ποίο άσχετους συντάκτες οι οποίοι ασχολήθηκαν με το gaming όταν όλοι πήραν ένα modded playstation, και για αυτό τον λόγο νομίζουν πως τα ξέρουν όλα.

Τα άλλα περιοδικά κάνουν πολλές προσπάθειες να πουλήσουν αλλά δυστυχώς πάσχουν απο το ίδιο πρόβλημα του games. Οπότε η μόνη λύση είναι το internet και το ξένο edge, το οποίο γράφει τα πράγματα όπως πρέπει να είναι χωρίς υπερβολές και φανφάρες.

pooky είπε:
Retro Gamer.
προσπαθούν να βγάλουν την ύλη με άσχετους συντάκτες που ουδεμία σχέση έχουν επί του θέματος.
σε ευχαριστώ pooky! το 1996 δούλευα σαν συντάκτης εκεί. :animeek:

Αν και το Edge αρχιζει να μην μας τα λεει καλα τωρα τελευταια...

Είπε κάτι κακό για το Halo 3?

Θα δειξει :D

Γενικα παντως,το τελευταιο καιρο καπου αρχισε να casual-αρει...

Wally είπε:
Χμμ άρα δεν έχεις διαβάσει το τελευταίο τεύχος που έχει αφιέρωμα στο Halo 3

Wally είπε:
Γενικα παντως,το τελευταιο καιρο καπου αρχισε να casual-αρει...
Αυτό να μαντέψω μεταφράζεται στο γνωστό moto

"Get out of my Hobby". Ή το άλλο

"Μόνο το Hardware Gaming υπάρχει".

Χμμ άρα δεν έχεις διαβάσει το τελευταίο τεύχος που έχει αφιέρωμα στο Halo 3
Εννοω το νουμερακι...περιμενω ΝΟΥΜΕΡΑΚΙ!! Preview = PR bullshit ;)

Aυτο το "Get out of my hobby"...καλο μου ακουγεται :D

theoritikos είπε:
Το GAMES απο την άλλη είναι το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ περιοδικό για gaming που έχει κυκλοφορήσει στα ελληνικά χρονικά
Θα συμπλήρωνα και στα παγκόσμια χρονικά, αλλά δεν ξέρω τι περιοδικά για gaming βγαίνουν στην Ουγκάντα. Όσο για το Gamepro απορώ πως κράτησε τόσο πολύ. Το έπαιρνα από το πρώτο τεύχος μέχρι το 100 κάτι περίπου, αλλά αυτό που παρατηρούσα ήταν μια αισθητή πτώση στην ποιότητα του. Κάποια από τα τελευταία τεύχη που μου έδειξε ο Sonic είχαν τα χάλια τους. Όπως λέει και ο Pooky, αν έχεις internet τι να το κάνεις το περιοδικό; Να μάθεις τα νέα του προηγούμενου μήνα, ενώ μπορείς να παρακολουθήσεις την Ε3 ζωντανά από τον υπολογιστή σου; Δεν αξίζει τον κόπο. Όσο για το GAMES, ο καιρός γαρ εγγής που λέει κι ο Λιακόπουλος. Θα έρθει η σειρά του. Αν ωστόσο κάποιος θέλει να διαβάσει οποσδήποτε, υπάρχουν μόνο 2 περιοδικά που να απευθύνονται σε άτομα πάνω των 15 χρονών. Το EDGE και το EGM, στα αγγλικά φυσικά και τα δύο. Το retrogamer ενοείται.

Δυστυχώς τα περιοδικά, μαζί με το σινεμά, το κρυφτό, τα παιχνίδια στις αλλάνες, τα φοφίκο, την Μάγια τη Μέλισσα, Τον Παραμυθά, Την Disco, τη δεκαετία του 80, τα VHS video, τα κασσετόφωνα, τις ασπρόμαυρες τηλεοράσεις, τις μηχανές προβολής και όλα τα υπόλοιπα, ακολουθούν την προδιαγεγραμένη πορεία, into the Oblivion.

O κόσμος αλλάζει, αλλάζει όμως προς το καλύτερο;

Ασχετο ρε παιδια,αλλα επειδη ανεφερε disco ο pooky,προσφατα ειχα μια συζητηση για την disco Βοοm Boom και πολλοι γνωστοι μου ανεφεραν πως....μονο disco δεν ειναι..!!! (για οποιον καταλαβαινει τι λεω...)

Εχει παει κανεις σας,να εχει ιδιαν εμπειρια απο το μαγαζι...;;

Πίσω
Μπλουζα