Πάει το Gamepro-Ποιό περιοδικό για παιχνίδια αγοράζετε?

manos426f είπε:
Βρε συ thamonas,στο retromaniax.gr ειμαστε,λες να μην υπηρχε εντονο το στοιχειο της νοσταλγιας του παρελθοντος...;; :) :)
Aπο κει και περα ομως,ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΟ PIXEL ΕΔΩ ΜΕΣΑ...;;; :animeek: :animeek: :animeek:

Θα πεσει φωτια να σε καψει αλλα μαλλον τη γλυτωνεις μια και γιορταζεις σημερα φιλε...!!! :biglaugh: :biglaugh:

Όχι καλέ μου φίλε Μάνο!! το PIXEL τα σπάει κυριολεκτικά..κορυφαίο περιοδικό τι να λέμε τώρα...το ρετρομανιαξ το βρήκα επειδη έψαxνα για PIXEL..έγω απλώς ήθελα να αναφέρω ότι το PC Master αφιερώνει πιο πολύ χώρο για παιχνιδια reviews από οτι το PIXEL ...αυτα...ευτυχως δε έπεσς φωτια να με κάψει

Giama είπε:
Θεωρείς ότι τα έχουν βρει αυτή τη στιγμή;
Έκανα το λάθος και πήρα ένα Games πριν κανα 6μηνο. Κατ'αρχήν στο editorial έγραφαν ότι δίνουν δώρο όποιο παιχνίδι θέλετε εκτός από Nintendo. Στα νέα δεν είχε ούτε ένα νέο από Nintendo, εκτός φυσικά από το ότι με το Wii σπάνε οι τηλεοράσεις κλπ κλπ. Στα reviews των παιχνιδιών είχε μόνο 3 reviews για κονσόλες Nintendo, 1 ολοσέλιδο και 2 της μισής σελίδας αν θυμάμαι καλά, ΚΑΤΑΤΣΕΚΟΥΡΩΜΕΝΑ στη βαθμολογία όταν του κόσμου η σαβούρα από άλλες κονσόλες έπαιρνε βαθμάρες (όπως ήταν πάντα ο κανόνας στο Games, μόνο που κάποτε ήταν για όλες τις κονσόλες)! Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η εμπάθεια αυτή. Και φυσικά αντίστοιχα δεν είχαν ούτε μία διαφήμιση από Nintendo/Nortec.

Έτυχε να είμαι στην αντιπροσωπεία της Nintendo και ρώτησα τον product manager γι'αυτό και μου είπε ότι το Games δεν τον απασχολεί καθόλου ως περιοδικό.

Το συμπέρασμα είναι ότι προφανώς και ΔΕΝ τα έχουν βρει (εκτός αν τα είχαν βρει και τα ξαναέχασαν πάλι). Πάντως από το ύφος του product manager δεν πρόκειται να τα ξαναβρούν στο μέλλον.

Η αλήθεια είναι ότι για Νορτεν δεν έχει πει λέξη (ή δεν έχω δει εγώ) αλλά αναφέρει παιχνίδια της Nintendo, για DS, GBA + Wii. Συγκεκριμένα στο τεύχος Σεπτεμβρίου (129) γίνεται λόγος για τα 5 κορυφαία παιχνίδια για Wii, GBA + DC. Ακόμα έχει αναφορές για προσεχή παιχνίδια για αυτά τα συστήματα και για κάποια (λίγα) που κυκλοφορούν κριτική. Δεν υπάρχει κανα εμπάργκο απότι βλέπω.

Συμπέρασμα:

Κάτω τα περιοδικά. Ζήτω το Internet.!!!!!!!!!!!!!!

pooky είπε:
Συμπέρασμα:
Κάτω τα περιοδικά. Ζήτω το Internet.!!!!!!!!!!!!!!

:biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:

Ο,τι κι αν γραφτει,εσυ το συνθημα σου το εχεις βγαλει και δεν το αλλαζεις...!

Τα περιοδικα ειναι αναντικαταστατα.

Δεν αγοραζεις πλεον περιοδικα για να ενημερωθεις για τα computeroconsole-ιστικα τεκτενομενα αλλα για να διαβασεις σοβαρες αναλυσεις απο ανθρωπους του χωρου.

Δυστυχως μονο 2 εχω βρει...το Edge που διαπραγματευεται την gaming-φιλοσοφια και το RetroGamer διοτι εχει ασυληπτες πηγες...

Εdge και μπυρες κατω απο την ομπρελα στη παραλια...priceless :D

Όντως είναι αναντικατάστατα. Είναι κάτι που σου μένει για πάντα. Στο ίντερνετ σήμερα διαβάζεις την είδηση αύριο έχει άλλη.

Wally, από ποιό τεύχος παίρνεις το Edge??

kapamaru είπε:
Θα συμπλήρωνα και στα παγκόσμια χρονικά, αλλά δεν ξέρω τι περιοδικά για gaming βγαίνουν στην Ουγκάντα. Όσο για το Gamepro απορώ πως κράτησε τόσο πολύ. Το έπαιρνα από το πρώτο τεύχος μέχρι το 100 κάτι περίπου, αλλά αυτό που παρατηρούσα ήταν μια αισθητή πτώση στην ποιότητα του. Κάποια από τα τελευταία τεύχη που μου έδειξε ο Sonic είχαν τα χάλια τους. Όπως λέει και ο Pooky, αν έχεις internet τι να το κάνεις το περιοδικό; Να μάθεις τα νέα του προηγούμενου μήνα, ενώ μπορείς να παρακολουθήσεις την Ε3 ζωντανά από τον υπολογιστή σου; Δεν αξίζει τον κόπο. Όσο για το GAMES, ο καιρός γαρ εγγής που λέει κι ο Λιακόπουλος. Θα έρθει η σειρά του. Αν ωστόσο κάποιος θέλει να διαβάσει οποσδήποτε, υπάρχουν μόνο 2 περιοδικά που να απευθύνονται σε άτομα πάνω των 15 χρονών. Το EDGE και το EGM, στα αγγλικά φυσικά και τα δύο. Το retrogamer ενοείται.
Σνιφ δεν το πιστεβω οτι ειναι τελικα αληθεια :icon_cry: :icon_cry: ενα περιοδικο ειχα να μαζευω και εγω και πεθανε αχ!!!!!!!

Δεν συμφωνω με το Internet ασχετους αν ενμερει ειναι αληθεια διοτι αλλη γλυκα εχει να ξεφυλλιζεις ενα περιοδικο το οποιο μπορεις να το διαβασεις και στην τουαλετα και αλλο το να ψαχνεις τα παγωμενα site εγω παντος οταν ειμαι στον υπολογιστη δεν εχω ωρεξη να ψαξω για νεα γυρο απο τον χωρο των games διοτι ασχολουμαι με αλλα θεματα οπως ανιμε,αγορες,φλασ και τα λοιπα.

Ενω περνω το περιοδικακι μου παω σε μια καφετερια και χαλαρωνω!!! :cool:

SONIC είπε:
...αλλη γλυκα εχει να ξεφυλλιζεις ενα περιοδικο το οποιο μπορεις να το διαβασεις και στην τουαλετα και αλλο το να ψαχνεις τα παγωμενα site....:

:biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:

Εμ,αυτο που το πατε κυριοι και κυριες μου...;;

Ο Sonic με 2 γραμμες εδωσε το πραγματικο νοημα και λογο υπαρξης των περιοδικων...!! :biglaugh: :biglaugh:

Διοτι αν σερφαρετε με laptop την ωρα που ειστε στην τουαλετα,η ακομη χειροτερα εχετε κι εκει ενα desktop,τοτε κατι δεν παει καθολου καλα μεσα στο κεφαλι σας...!!! :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:

Εγώ που έχω σερφάρει με pocket pc στην τουαλέτα είμαι καλά; :D :toilet:

Πάει και το GamePro λοιπόν...Τα πρώτα 30 κάτι τεύχη τα έπαιρνα ανελλιπώς.Θυμάμαι πως περίμενα με αγωνία κάθε μήνα το καινούριο τεύχος!Η αλήθεια είναι πως όταν πρωτοβγήκε αποτελούσε κάτι το πρωτοποριακό στην Ελλάδα με άψογη εμφάνιση,ποιοτικό χαρτί, ωραία reviews και πλούσια ύλη.Στην πορεία δυστυχώς άρχισε να φθίνει ως περιοδικό σε σημείο που δε μου άρεσε καθόλου, ειδικά στα reviews, τον τρόπο που βαθμολογούσε και στη συνολικότερη παρουσίαση του περιοδικού.

Giama είπε:
Θεωρείς ότι τα έχουν βρει αυτή τη στιγμή;
Έκανα το λάθος και πήρα ένα Games πριν κανα 6μηνο. Κατ'αρχήν στο editorial έγραφαν ότι δίνουν δώρο όποιο παιχνίδι θέλετε εκτός από Nintendo. Στα νέα δεν είχε ούτε ένα νέο από Nintendo, εκτός φυσικά από το ότι με το Wii σπάνε οι τηλεοράσεις κλπ κλπ. Στα reviews των παιχνιδιών είχε μόνο 3 reviews για κονσόλες Nintendo, 1 ολοσέλιδο και 2 της μισής σελίδας αν θυμάμαι καλά, ΚΑΤΑΤΣΕΚΟΥΡΩΜΕΝΑ στη βαθμολογία όταν του κόσμου η σαβούρα από άλλες κονσόλες έπαιρνε βαθμάρες (όπως ήταν πάντα ο κανόνας στο Games, μόνο που κάποτε ήταν για όλες τις κονσόλες)! Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η εμπάθεια αυτή. Και φυσικά αντίστοιχα δεν είχαν ούτε μία διαφήμιση από Nintendo/Nortec.
Τα είχαν τσουγκρίσει γιατί σε συγκριτικό PSP vs DS είχαν γράψει ανακρίβειες, κατά την Nortec, για τις δυνατότητες του DS

Πίσω
Μπλουζα