Πέθανε ο Ντόναλντ Σάδερλαντ

paulochelao24

Retro Member
Joined
16 Οκτ 2014
Μηνύματα
2.598
Αντιδράσεις
4.224
Για να τον αποχαιρετήσω θα βάλω μια φωτό από το Klute, ελληνικός τίτλος "Η Εξαφάνιση " του 1971. Πρωταγωνιστούσε μαζί με την Jane Fonda την οποία το δέσιμο της με τον Σάδερλαντ την βοήθησε να πάρει το Όσκαρ Α' γυναικείου ρόλου σε μία εποχή που ήταν πολεμική μαζί της λόγω των θέσεών της για το Βιετνάμ. Για πολλά χρόνια νόμιζα ότι ο Σάδερλαντ ήταν Άγγλος, ίσως λόγω του φιζικ του, κακά τα ψέμματα την αριστοκρατική εμφάνιση την έχουμε συνδυάσει (κακώς βέβαια) με τους Βρετανούς.
Αντίο John Klute, captain Hawkeye Pierce, John Baxter...
KLUTE-(2)2050.jpg
 
Τεράστιος ηθοποιός, έδωσε πολλά στον κινηματογράφο, σπουδαίοι ρόλοι, σπουδαίες ταινιες, και λόγος να δεις μια ταινια όταν συμμετείχε, ακόμα και αν δεν ήταν τόσο σημαντική.Ενας ακόμα μεγαλος μας αποχαιρετά.
 
Ένας από τους πολύ μεγάλους όλων των εποχών, αποχαιρέτησε τον κόσμο τούτο. Εμένα ήταν από τις αδυναμίες μου και παρόλο που είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξεχωρίσεις τις καλύτερες του στιγμές, θα αναφέρω την πολεμική ταινία the eagle has landed ( ο αετός άγγιξε τη γη) .Σε αυτή υποδύεται έναν επαναστάτη του IRA , που συμμαχεί με Γερμανούς αλεξιπτωτιστές για την απαγωγή του Τσέρτσιλ!
 
Πίσω
Μπλουζα