Θα συμφωνήσω κι εγώ με τα 18χρονα! Βέβαια εξαρτάται και τα 18χρόνα!! Άμα είναι hipsters θα γουστάρουν τρελάangel_grig είπε:Bασικα θα επρεπε να βαλουν 18χρονα να δουμε τι θα γινει...
Console users react to old computers. Πάνω κάτω τα ίδια αποτελέσματα, ανεξαρτήτου ηλικίαςmetalcandyman είπε:Και σε μενα εξωγηινοι και ιδιαιτερα αντιπαθεις φαινονται που δεν ειμαι σημερινο παιδι![]()
Δεν τις θυμάσαι καν τις πραγματικά μεγάλες δισκέτες. Σίγουρα αυτές που θυμάσαι είναι οι 5 1/4" αλλά υπήρχαν κάποτε και οκτάρες.Ajax87 είπε:Λογικες μου φαινονται οι αντιδρασεις τον παιδιων αφου εχουνε μαθει σε αλλη τεχνολογια...Εδω εγω που εχω γεννηθει το '87 ισα που θυμαμαι αυτες τις μεγαλες δισκεττες , απο ενα 386 του Θειου μου!!
Ισχυει! 5 1/4" ειναι οι δισκετες που λεωMaddog είπε:Δεν τις θυμάσαι καν τις πραγματικά μεγάλες δισκέτες. Σίγουρα αυτές που θυμάσαι είναι οι 5 1/4" αλλά υπήρχαν κάποτε και οκτάρες.![]()
Με τους χρόνους αναμονής που είχαν αυτά τα παιχνίδια, μπορούσε να τελειώνει παράλληλα και τα σχολικά μαθήματα!θα σου ανταπαντήσω με το εξής:το 2009 ο 8χρονος ανιψιός μου που τον έμαθα να παίζει με την αμιγκα παράλληλα των παιχνιδιών της σύγχρονης εποχής , μου είπε το φοβερό μετά από μερικές μέρες παιχνιδιού: "θείε δεν ξαναπαίζω αμίγκα γιατί τα παιχνίδια είναι βαρετά και δεν έχουν καλά γραφικά!" Τι να πω στο παιδί, υποτίμησε τον υπερυπολογιστή των 80'ς που όμως λογικά στα μάτια του φάνταζε με παλιατζούρα!
Δεν είναι τα χρώματα μόνο και τα γραφικά που τους ενοχλούν, είναι και η όλη υλοποίηση αφού αυτά έχουν μάθει σε άλλα στανταρτς πρακτικότητας και επιδόσεων! Ακόμα και εμείς που μεγαλώσαμε με τα 8μπιτα λόγουχάρη δεν αντέχουμε πολλές φορές να παίξουμε κάποια παιχνίδια! Άλλαξαν οι εποχές και μαζί τους αλλάζουμε και εμείς!
Στο περίμενε είναι η γλύκα!...σε whdload? Κάτι μπερδεύεις...![]()