BETTY BOOP
Official *GOD* of RetRo
- Αντιδράσεις
- 7.554
Η Στέλλα Γιαμπουρά είχε συμμετάσχει στη σειρά του Αντέννα ''Ταύρος με Τοξότη'' στο επεισόδιο ''Μια γρατζουνιά στο μέτωπο''.
ΦΖΠ1 βρηκα αυτα εδω τα στοιχεια:"Η σχέση του Κρατερού με την τηλεόραση ξεκίνησε από πολύ νωρίς. Ήταν 9 χρονών όταν συμμετείχε στη τηλεοπτική σειρά της ΕΤ1 “Τα μουστάκια του Ήλιου” το 1980. Λίγα χρόνια αργότερα το 1986, παρουσίασε την παιδική εκπομπή “Χιλιοποδαρούσα” στη ΕΤ1" πηγηΦΖΠ1 είπε:Όπως έχω γράψει και αλλού, θυμάμαι τον Κρατερό Κατσούλη σε παιδική εκπομπή με χειροτεχνίες, στην ΕΡΤ. Μαζί του μια κυρία με γυαλιά και μακριά μαλλιά, σε στυλ Μαρία Φαραντούρη (μαμά του ??), που του έδειχνε και φτιάχναν μαζί κατασκευές. Αυτή η εκπομπή είναι πολύ πίσω, γύρω στο 80, και δεν ξέρω αν τη θυμάται κανείς σας...
http://www.youtube.com/watch?v=6cZy0sKPgewBETTY BOOP είπε:Να προσθέσω ότι στη σειρά ''Τρεις Χάριτες'' στο επεισόδιο ''Η θεία Όλγα ξέρει'' είχε συμμετάσχει ένα παιδάκι, δεν ξέρω το όνομά του...
Έχω δει σε τηλεοπτικές σειρές στους τίτλους έναρξης/τέλους να αναγράφεται ''Βεστιάριο Συρογιάννη''. Κάποια σχέση με τον Ανδρέα Συρογιάννη;fani_grgr είπε:Άραγε τι κάνουν και πού είναι αυτά τα παιδιά τώρα? Για παράδειγμα ο Αντρέας Συρογιάννης...
Τη θυμάμαι καλά αυτή την εκπομπή που λες και η συγκεκριμένη κυρία νομίζω πως ήταν πράγματι η μητέρα του και λεγόταν-με πάσα επιφύλαξη- Άννα Καλλίδη. Λίγα χρόνια πριν μάλιστα παρουσίαζε νομίζω και ένα παιδικό τηλεπαιχνίδι (λεγόταν νομίζω "Βρες ποιος είναι" ή κάπως έτσι). Πολύ άνετος ο Κρατερός από μικρός στην κάμερα- αν και στη συγκεκριμένη εκπομπή με τις χειροτεχνίες ήταν μάλλον έφηβος (πρέπει να παιζόταν κάπου στα 1985-1986)ΦΖΠ1 είπε:Όπως έχω γράψει και αλλού, θυμάμαι τον Κρατερό Κατσούλη σε παιδική εκπομπή με χειροτεχνίες, στην ΕΡΤ. Μαζί του μια κυρία με γυαλιά και μακριά μαλλιά, σε στυλ Μαρία Φαραντούρη (μαμά του ??), που του έδειχνε και φτιάχναν μαζί κατασκευές. Αυτή η εκπομπή είναι πολύ πίσω, γύρω στο 80, και δεν ξέρω αν τη θυμάται κανείς σας...