και για μένα ήταν μια από τις αγαπημένες μου μπλούζες!D@redevil είπε:Προτελευταία φωτό! Ακριβώς την ίδια μπλούζα είχα κι εγώ & μάλιστα ήταν η αγαπημένη μου! :flower:
το διόρθωσα αριαδνη!αριαδνη είπε:Μπετυ δεν μας εβαλες ηλικιες εισαι και κοντα στην εφηβεια μου φαινεται στις τελευταιες, δηλ. 12-13 κανω λάθος;
τελειος ο ζορο
Κουκλάκι!!!Imgema είπε:E, είπα να την βάλω και αυτήν την φώτο αφού γέλασα αρκετά όταν την βρήκα
Δεν θυμάμαι χρονολογία, κάπου στα μέσα του 80, ντυμένος Ζορρο, ο οποίος ούτε που ήξερα ποιος και τι είναι, αν ήξερα δεν θα ντυνόμουν έτσι, ο χειρότερος ήρωας ever, ευτυχώς από την επόμενη χρονιά ντυνόμουν Ninja. Και φυσικά μαλλί αυθεντικό playmobil και ακόμα δεν έχω αλλάξει στυλ βασικά
Κάτω αριστερά είναι 3 "πετράδια" από την βάση ενός διαστημικού σπαθιού που είχα. Cosplay fail δηλαδή.
O οποίος από ότι φαίνεται είναι ο φωτογράφοςjohnny19818 είπε:Πολύ καλή φώτο. Περπατάς αποφασιστικά προς ένα στόχο.
Σταθερά βήματα εμπρός...στο μέλλον!!!tonytony είπε:Να και μια δική μου! #)
Παιδί μου εσύ!!!Karavasilator είπε:Πουκαμισια ταμτακος (90ιλα) και μαλλακι wannabe Roberto Baggio χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Προβολή συνημμένου 120619
εχεις απόλυτο δικιο, η παιδικη αγνοτητα είναι πολύ διαφορετική, γλυκας εισαι και συSurvivalHorror είπε:Προσωπικά με νευριάζει αφάνταστα να βλέπω σε sites όπως το facebook τον κάθε ηλίθιο-α να δείχνει κοιλιακούς ή μπούτια,στήθος κτλ για να κάνει μόστρα.Αυτή η ερώτηση όμως διαφέρει,γιατί σαν παιδιά δεν έχουμε να δείξουμε κάτι διαφορετικό από την αγνότητά μας,Οπότε ορίστε εγώ σαν μπέμπης(με χνούδι για μαλλί χεχεχε)!
Προβολή συνημμένου 124865
+ ρετρό γραφείο...alkis21 είπε:Παιδιά η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν είναι δική μου, όμως την βρήκα εκπληκτική και είπα να την ποστάρω.
Το παιδάκι με τα γυαλιά που παίζει στον Commodore 64 (με δίπλα ένα Spectrum) είναι ο Δημήτρης Σωτηρίου, γιος του Γιάννη Σωτηρίου, ιδιοκτήτη της CMS που μας έχει χαρίσει τόσα και τόσα joysticks, κρατάει δε στα χέρια του το πρώτο joystick που έφτιαξε ο πατέρας του!
alkis21 είπε:Λοιπόν η συγκεκριμένη δεν είναι βέβαια παιδική, αλλά θέλησα να την ποστάρω διότι είναι ένας θησαυρός retro στοιχείων:
Sorry για το editing αλλά είμαι με το εσώρουχο. Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
1. Ρετρό εκτύπωση ημερομηνίας στην φωτογραφία
2. Ρετρό τηλέφωνο
3. Ρετρό εκτυπωτής STAR LC-10
4. Ρετρό joystick... δεν θυμάμαι το όνομά του
5. Ρετρό joystick Djoy
6. Ρετρό οθόνη Commodore 1081
7. Ρετρό αφίσα-ημερολόγιο
8. Ρετρό κοιλιακοί-πέτρα alkis21 (πλέον εξαφανισμένοι)
9. Ρετρό joystick Tomahawk
10. Ρετρό τετράδιο
11. Ρετρό δισκετοθήκη
12. Ρετρό φωτογραφικά άλμπουμ
13. Ρετρό τυροπιτάκια μαμάς στο πάρτι
14. All-time classic Amiga
+ ρετρό πλαστικό μπουκάλι κοκακόλα...Juanita είπε:Ξέχασες και τη ρετρό εγκυκλοπαίδεια στη βιβλιοθήκη...
Bρήκα και τις παρακάτω φωτογραφιες και τις προσθέτω σε αυτές που ήδη καταχωρήθηκανBETTY BOOP είπε:Προβολή συνημμένου 120085Προβολή συνημμένου 120086Προβολή συνημμένου 120087Προβολή συνημμένου 120088
-στην πρώτη φωτογραφία είμαι στο καράβι στις καλοκαιρινές διακοπές, (μεταξύ Α'-Γ' Δημοτικού, δεν θυμάμαι ακριβώς) αναγνωρίζετε τη μάρκα από τα πατατάκια που τρώω;
-στη δεύτερη φωτογραφία με φόντο τον Παρθενώνα (Δ' τάξη)
-στην τρίτη και τέταρτη φωτογραφία: όμορφη Θεσσαλονίκη...(Ε' τάξη)
-στην επόμενη φωτογραφία είμαι με φόρμα TOM ΚΑΙ ΤΖΕΡΡΥ (Ε' τάξη)
-στην προτελευταία φωτογραφία: καλοκαίρι κάτω από την κληματαριά...στην υγειά σας! (Α' ή Β' Γυμνασίου)
-στην τελευταία φωτογραφία με ντροπαλό ύφος στο φακό...(Α' ή Β' Γυμνασίου)
αριαδνη είπε:karavasilator, φοβερος ησουν, τυπας
και μια δικη μου χριστουγεννιάτικη, λεω ποιηματακι
Προβολή συνημμένου 124863
το παντελονακι το κοκκινο ειχε ρολογάκι ψευτικο, ενσωματωμένο το θυμαται κανεις;
πολύ ωραία φωτογραφία...όσο για το παντελονάκι με ρολογάκι δεν είχα ξαναδεί...πρωτοποριακό τότε...johnny19818 είπε:Ωραία η φώτο σου Αριάδνη. Παντελόνι με ρολόι πρώτη φορά ακούω.
στη μια φωτογραφία είσαι γελαστή, στην αλλη ποζάρεις με σοβαρό υφος στο φακό...QueenofHearts είπε:ΑΑχ! Τι γλυκούλια όλα τα παιδάκια!!! Το πιο γλυκό thread του forum
Ορίστε και δικές μου
ΥΓ: Πόσοι από εδώ έχουν πέσει θύματα της μανίας των 80ς γονέων να μας βγάζουν γυμνά φωτογραφίες; Είναι συνήθειο που το είχαν και σ'άλλες χώρες...
ΥΓ2: Είμαι σίγουρη πως δέν θα το κάνετε γιατί είστε έξυπνα παιδιά αλλά για να είμαστε οκ, μην διανοηθεί κανείς να μας δείξει κανένα τέτοιο δείγμα γιατί θα έχουμε προβλήματα..