candy
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 111
Όπως τα λες φίλε Alucard!!!Μα ως γνωστόν τα δώρα τα αγόραζαν οι μητέρες στο δημοτικό...Βιβλία, στυλό,πιτζάμες και σε εξαιρετικές περιπτώσεις και παιχνίδια!!!Μάλιστα τις περισσότερες φορές οι μητέρες των παιδιών ήταν κλεισμένες στην κουζίνα και μιλούσαν, ενώ παράλληλα φρόντιζαν για την τροφοδοσία με ζεστά τυροπιτάκια και άλλα σπιτικά εδέσματα...Alucard είπε:Επίσης ιδιαίτερα αστείο ήταν το γεγονός, πως όλοι συζητούσαν και ήξεραν 5 εβδομάδες νωρίτερα, τη δώρο θα πάρει ο καθένας σε αυτόν που διοργάνωνε το party.
Η πρώτη εικόνα στην πρώτη τριάδα μου θύμισε πολλά...!!!candy είπε:
πολυ ωραιες!η αδερφη μου ειχε καποιες προσκλησεις σε παρτυ γεννεθλιωνzouzou είπε:Να και μερικές από τη συλλογή μου
[edit] Δεν χρειαζονται ξανα οι φωτο. [edit]
Αν σου είναι εύκολο θα μπορούσες να τις ποστάρεις;;katerinak είπε:πολυ ωραιες!η αδερφη μου ειχε καποιες προσκλησεις σε παρτυ γεννεθλιωνστο δικο μου σχολειο δεν εκανε κανεις παρτυ,ειμασταν και πολυ λιγα παιδια..Μπορει να ειχα μαζεψει καποιες αγραφες προσκλησεις σε καποια ανταλλαγη αλληλογραφιων
δεν ξερω αν τις εχει κρατησει ακομα.. το σιγουρο ειναι οτι εχει πεταξει πολλα πραγματα απο τοτε..boomer είπε:Αν σου είναι εύκολο θα μπορούσες να τις ποστάρεις;;