Παιχνίδια με τα καλύτερα γραφικά [SNES]

Πολυ καλες μεταφορες απ τα arcades στο snes με δυνατα γραφικα!

1)mortal kombat

2)sunset riders

3)knights of the rounds

4)un sguadron

5)king of dragons
 
milntov είπε:
Πολυ καλες μεταφορες απ τα arcades στο snes με δυνατα γραφικα!1)mortal kombat

2)sunset riders

3)knights of the rounds

4)un sguadron

5)king of dragons
Ξέχασες και το avatar σου, τον Captain Commando!
 
johnny19818 είπε:
Ξέχασες και το avatar σου, τον Captain Commando!
Σωστος johnny19818!το captain commando ειναι απο τα αγαπημενα μου και πολυ καλο στο snes με ωραια γραφικα!την καλυτερη home εκδοση την ειχα παιξει στο playstation 1 το 1999 σε αντιγραφο αφου ειχε βγει μονο στην ιαπωνια.σε διπλα με φιλους θυμαμαι αρεσε περισσοτερο το captain commando παρα τα κορυφαια 3d διπλα του ps1!ειχα φαει γερο κολλημα με αυτο το παιχνιδι!
 
Τα δικά μου αγαπημένα είναι τα εξής :

1)Donkey Kong Country(όλα)δε χρειάζεται να εξηγήσω γιατί,θα πω μόνο ότι ήταν το μοναδικό παιχνίδι που μας έκανε να αφήσουμε το Street Fighter II.

2)Super Street Fighter II:Θεωρώ οτι το παιχνίδι τελειοποίηθηκε και στο σχεδιασμό των χαρακτήρων τις κινήσεις του και στα περιβάλλοντα.

3)The King Of Dragons:Το παιχνίδι αυτό είναι καλοφτιαγμένο,εθιστικό και έχει υπέροχα χρώματα και τοποθεσίες.

4)Final Fight:Capcom με αγάπη...Όλη η καλή δουλειά από τα arcades είναι εδω,πολλοί και ξεχωριστοί σε σχεδιασμό χαρακτήρες,ιδιαίτερες πίστες.

5)Mortal Kombat 3:Δε χρειάζεται να εξηγήσω γιατί,μόνο αν κάποιος κοιτάξει τους χαρακτήρες και τις πίστες θα πάρει την απάντηση.
 
Mετα τη μεγαλη αποκαλυψη της Rare το Δεκέμβριο του 2015 μ'ενα απόρρητο μεχρι τοτε υλικο, τα σκήπτρα για το παιχνιδι με τα καλυτερα γραφικα στο SNES αδιαμφισβήτητα κερδίζει το ακυκλοφόρητο action rpg "Project dream/ Dream land of giants" το οποιο οπως θα δειτε και στο ακολουθο βιντεο ξεπερνά σε γραφικα ακομα και τη τριλογία Donkey kong country! Ειναι εκπληκτικο το πως οι προγραμματιστες της Rare ξεπέρασαν τις δυνατοτητες του SNES με αποτελεσμα το παιχνιδι να θυμιζει πρώιμους τίτλους του playstation 1!
 
Aυτα βλεπουμε και σκεφτομαστε τι παιχνιδαρες θα παιζαμε στης κονσολες της μεγαλης NINTENDO αν δεν ειχε υπαρξει ποτε η καταραμενη μερα που η Rare περασε στα χερια της τρισκαταρατης M$ και απο τοτε μεχρι και σημερα η Rare απλα δεν υπαρχει και το βλεπω το σκηνικο οι ανθρωποι της Rare κλεισμενοι σε ενα σκοτεινο δωματιο οταν πηγαινουν σπιτια τους να εχουν ενα SNES κουμπωμενο στην τηλεοραση και παιζοντας Donkey Kong ενα δακρυ να κυλαει απο τα ματια τους και η φραση περασμενα μεγαλια διηγωντας τα να κλαις να περναει συνεχεια απο το μυαλο τους ενω στο ραδιο ακουγεται το καρδια μου καημενη σε εκτελεση στρατου διονυσιου :p :p:p
 
H Rare ειχε πεσει ποιοτικα πριν την εξαγορα της απο την MS.
 
Πραγματικα απιστευτο να ειναι γραφικα για snes!οτι και να πεις για την τοτε Rare ειναι λιγο..
 
metalcandyman είπε:
Aυτα βλεπουμε και σκεφτομαστε τι παιχνιδαρες θα παιζαμε στης κονσολες της μεγαλης NINTENDO αν δεν ειχε υπαρξει ποτε η καταραμενη μερα που η Rare περασε στα χερια της τρισκαταρατης M$ και απο τοτε μεχρι και σημερα η Rare απλα δεν υπαρχει και το βλεπω το σκηνικο οι ανθρωποι της Rare κλεισμενοι σε ενα σκοτεινο δωματιο οταν πηγαινουν σπιτια τους να εχουν ενα SNES κουμπωμενο στην τηλεοραση και παιζοντας Donkey Kong ενα δακρυ να κυλαει απο τα ματια τους και η φραση περασμενα μεγαλια διηγωντας τα να κλαις να περναει συνεχεια απο το μυαλο τους ενω στο ραδιο ακουγεται το καρδια μου καημενη σε εκτελεση στρατου διονυσιου :p :p:p
Kι ομως, το συγκεκριμενο παιχνιδι ενω ακυρώθηκε για το SNES υπέστη ενα ολικό "ρεκτιφιέ" στους χαρακτήρες και το σενάριο και εξελίχθηκε το 1998 στο πασίγνωστο Banjo-Kazooie για το N64! Στο κοσμο της τεχνης και της δημιουργίας αλλωστε, ειναι πολυ συχνο το φαινόμενο να ανασυνθέτει/αναπλάθει ενας δημιουργός ή μια καλλιτεχνική ομαδα διαφορες ιδέες ωστε σε βαθος χρόνου να απορροφηθούν σ'ενα διαφορετικό project ως κατι καινούριο! Περισσοτερες πληροφορίες για το "Project dream" του SNES και το πως κατέληξε να γινει "Banjo-Kazooie" μπορειτε να δειτε στο παρακατω απολαυστικό μινι ντοκιμαντέρ:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Wally είπε:
H Rare ειχε πεσει ποιοτικα πριν την εξαγορα της απο την MS.
Αμα το γραψεις καμια κατοσταρια φορες ακομα ισως και να το πιστεψει κανας ασχετος με τα videogames αυτο το πραγμα.Σεπτεμβριο του 2002 εξαγοραστηκε απο την ακατανομαστη και για να μη παω σε εποχες SNES που χανεται η μπαλα μονο και μονο τα conker's bad fur day,perfect dark,Banjo tooie,donkey kong country(GB),Donkey kong land III(GB) να αναφερω που κυκλοφορησαν 2000-20001 φτανουν και περισευουν για να φανει η ποιοτητα της στης κονσολες της NINTENDO μολις ενα-δυο χρονια πριν την εξαγορα.Αν αρχισουμε της αναφορες στην μετα την εξαγορας εποχη κλαφτα χαραλαμπε και μονο το ονομα Rare που υπαρχει σημερα ειναι ξευτιλα για την καταντια της.
 
Για το Gamecube, η Rare εφτιαξε ενα παιχνιδι (StarFox Adventures) που δεν ηταν και τιποτα της προκοπης (clopy-paste). Mετα απο αυτο η Nintendo τους εκοψε τη χρηματοδοτηση και δεν ενδιαφερθηκε να τους ενσωματωσει. Ειχε καταλαβει οτι αρχισε η κατηφορα και την παρατησε στη μοιρα της.

Για να σωθει, πηγε να ντιλαρει με την Activision και ευτυχως δεν εκατσε το deal διοτι με την MS μπορει να μην μεγαλουργησε αλλα ενα Kameo το απολαυσαμε.
 
H Rare αλλο παιχνιδι ετοιμαζε και αυτο ηταν το Dinosaur Planet το οποιο θα ηταν το κυκνιο ασμα του N64 και θα ηταν ενα απο τα μεγαλητερα παιχνιδι της κονσολας.Επειδη ομως ολα περνουσαν απο τα χερια του Miyamoto οπως τελικη εγκριση κλπ οταν του παρουσιασαν το παιχνιδι ειδε πολυ μεγαλες ομοιοτητες στους χαρακτηρες του Dinosaur Planet με αυτους της σειρας Star Fox και επειδη το παιχνιδι σαν Star Fox θα ειχε πολυ μεγαλητερη απηχηση στον κοσμο ονομαστηκε τελικα Star fox adventures ενω το αρχικο ονομα ηταν Star fox adventures: Dinosaur Planet.Oσο για το clopy paste που λες δεν το εκανε η Rare να μοιαζη τοσο με το ocarina of time αν και απο την αρχη το παιχνιδι σχεδιαστηκε ετσι απλα ο Miyamoto τους οδηγησε εκει και ειχαμε αυτη την καταληξη που δεν χαλασε κανεναν φυσικα γιατι ειναι παιχνιδαρα με φοβερα γραφικα.Καμια NINTENDO δεν καταλαβε πως η Rare πηρε την κατω βολτα και της εκοψε την χρηματοδοτηση γιατι πολυ απλα σε ολα τα παιχνιδια της Rare το χερακι της το εχει βαλει και η NINTENDO για να υπαρχει αυτο το εξαιρετικο αποτελεσμα απλα το κοστος των παιχνιδιων ειχε ανεβει κατακορυφα και εκριναν πως τα λεφτα που πηγαιναν στην Rare ηταν παρα πολλα και πως μπορουσαν και μονοι τους με της δεικες τους ομαδες να τα φτιαξουν χωρις να χρειαζονται ολα αυτα τα λεφτα που πηγαιναν στην Rare γιαυτο και δεν ασχοληθηκαν με την εξαγορα της κατι που ηταν παρα πολυ ευκολο και το εκαναν οποτε γουσταραν και τελικα οπως φαινεται απο την καταντια της Rare δικαιωθηκαν πανηγυρικα παρα την εκπληξη των ιδρυτων της Rare Που περιμεναν πως η N θα ειχε προχωρησει στην εξαγορα.

2002-2017 ενα Kameo ολο κι ολο φοβερη επιτυχια της Rare ας τους βαλσαμωσει η ακατανομαστη να μην τους χασει με ολη αυτη την φοβερη επιτυχια και τα τεραστια εσοδα που της εδωσαν XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA.
 
Καταπληκτικά τα γραφικά του παιχνιδιού. Jackie φοβερή η ανακάλυψή σου!
 
Ειναι ακυκλοφορητο; Απογοητευομαι οταν βλεπω τετοια :(
 
Εμένα μου κάνουν εντύπωση οι σκιές από τις φυλλωσιές που πέφτουν πάνω στα sprites των χαρακτήρων. Προφανώς δεν είναι real time, λογικά κάποια τυχαία transparencies χρησιμοποιούν αλλά είναι πολύ πειστικό.

Αν και δεν πιστεύω αυτό που βλέπουμε να τρέχει σε κανονικό SNES. Μάλλον από κάνα dev kit ή κάτι τέτοιο το κόβω. Παραείναι πλούσια τα γραφικά για την κονσόλα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, RARE ήταν αυτή...
 
Kι ομως παιδια, προκειται για αυθεντικό prototype του SNES και το ετρεχε κανονικα η κονσολα! (Κατι που επιβεβαιωνεται και στο site των δημιουργων!) Ενα πολυ ενδιαφερον trivia αποτελει το γεγονος οτι το γιγάντιο πόδι του δεινoσαύρου που βλεπουμε σε καποια φαση του βίντεο να παταει τον ηρωα το ειδαμε πολλα χρόνια αργότερα (το 2001 συγκεκριμένα) στο Banjo Tooie του Ν64 (το σίκουελ του Banjo Kazooie) σε μια περιοχή της πίστας Terrydactyland!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Χριστός Ανέστη παιδιά. Το πιο αγαπημένο μου και καλύτερο σε γραφικά για εμένα είναι και με τεράστια διαφορά πρώτα με την σειρά Super Mario world 2 yoshi's island που είναι και το πιο αγαπημένο μου παιχνίδι ever, Donkey Kong Country 2 και 3 υπόψιν έχω άπειρα παιχνίδια. Και εννοείται όλα στην ώρα τους στην εποχή τους.
 
Η Rare πάντα είχε την φήμη ότι πουσαριζε το hardware στα όρια του και μετά έβαζε και ένα σωρό τρικ από πάνω που δεν είχαν σκεφτεί οι άλλοι.
Στα πρώιμα παιχνίδια του Spectrum κάνανε όργια. Τουλάχιστον 5 χρόνια μπροστά από τους άλλους.
 
Πίσω
Μπλουζα