Παιχνίδια που θα θέλατε να γίνουν remake

Darklands (της Microprose ) ????
 
Mods...

...το δεύτερο "να", στον τίτλο του thread, παρακαλώ διορθώστε.
 
ΜΕ αφορμή το Bubble Bobble και το R-Type που έγιναν remake για τον CPC θα ήθελα να γίνει ένα remake του Cabal για CPC! Αυτό το παιχνίδι το λάτρεψα στα coin-ops και η έκδοση του για Amstrad με απογοήτευσε απίστευτα!!! Κάνω το σταυρό μου λοιπόν και ελπίζω να το δει κάποιος και να ενδιαφερθεί!
 
Συμφωνώ για το Moonstone, το Fate of Atlantis, wing commander, saboteur Και αρκετά ακόμη.

Θα ήθελα επισης να προσθέσω τα:

1) The land where time stood still

2) Great Escape

3) Redhawk

4) Conquest of Camelot

5) Darksun

6) King's quest V Rosetta Stone

7) Navy Seals

8) Combat

9) Baldur's Gate (αντε να δουμε ποτε θα βγει αυτή η enchanced edition που μας υποσχεθηκαν)

10) The hobbit
 
Βγάζοντας απ' έξω τα HD remakes μερικά παιχνίδια που χρειάζοντας επειγόντως remakes είναι:

- Zelda II: Είναι κρίμα που ενώ το Zelda II άσκησε μεγάλη επιρροή σε αρκετά αλλά μετέπειτα action/rpg η Nintendo δεν έκατσε ποτέ να φτιάξει ένα σωστό remake που θα είναι πιο playable από το την original version που είναι ο ορισμός της χαρντκορίλας (με την αρνητική έννοια όμως).

- Μetroid II: Μιας και η Nintendo έφτιαξε ένα εξαιρετικό remake του πρώτου Metroid με την μηχανή του Metroid Fusion είναι κρίμα το Metroid II να μείνει απ' έξω. Ευτυχώς κάποιοι fans ανέλαβαν ένα σχετικό project τ' οποιό προχωράει με γοργούς ρυθμούς.

- Dragon Quest VII: Όπως και το Zelda II, έτσι και το Dragon Quest VII αποτελεί από τους τίτλους "love it or hate it" για το fanbase του.

Η αλήθεια είναι ότι μερικοί από τους λόγους που δεν είχε και την καλύτερη αποδοχή στην Αμερική (επειδή στην Ιαπωνία πάντα θα πουλάει το Dragon Quest) είναι:

> Ήταν που ήταν τα γραφικά που παλιομοδίτικα (όπως και το όλο παιχνίδι στο σύνολό του) για τα δεδομένα του Playstation, κυκλοφόρησε και στα τέλη ζωής του Playstation όπου προηγήθηκαν αρκετά αλλά πιο εντυπωσιακά jrpg.

> Ακόμα και για Dragon Quest παιχνίδι παραείναι τεράστιο ακόμα και για να τερματίσεις το βασικό μέρος του. Βάλτε μέσα και το γεγονός ότι η δράση αργεί πολύ να ξεκινήσει και το καθιστούν ένα από τα πιο slow-pace jrpgs που 'χουν βγει.

Μ' ένα φρεσκάρισμα στα γραφικά και στον ήχο και κάποιες βελτιώσεις κι εξισορροπήσεις στο gameplay θα είναι ό,τι πιο πρέπει για το 3DS καθώς:

> oι φορητές κονσόλες είναι ιδανικές για τέτοιου είδος rpgs.

> με το σωστό marketing θα εκτιμηθεί καλύτερα από το σημερινό κοινό, ειδικά από την στιγμή που η σειρά έχει πάρει τα πάνω της τα τελευταία χρόνια στο δυτικό κοινό.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το Dragon quest VII ειναι το κορυφαιο RPG που υπαρχει στο psx και ενα απο τα καλητερα ολων των εποχων.Ποιο εντυπωσιακο απο αυτο δεν ειναι κανενα ωσον αφορα το psx.Και δεν μιλαω στα γραφικα γιατι σαφως υπαρχουν καλητερα αλλα μιλαω γενικα σαν παιχνιδι.Δεν υπαρχει καμια συγκριση με τα final fantasy κυριως με τα αδιαφορα VIII,IX και το VII οφηλει την επυτηχια του στο οτι ηταν το πρωτο 3D final fantasy.Κανενα δεν εχει το βαθος του Dragon Quest VII που ειναι πραγματικα ΤΕΡΑΣΤΙΟ.Πολυ καλο job system τρομερες ανατροπες κτλ και πραγματικα οποιος καταφερει και βρει και την τελευταια πλακα και τελειωση το χωριο τοτε πραγματικα θα καταλαβει τι ειναι αυτο το παιχνιδι.Με 3 λεξης τελειο,απιστευτο,φανταστικο και ειδικα στο gameplay δεν χρειαζεται καμια βελτιωση δεν πρεπει να αληωθει αυτο το παιχνιδι.Εκτος βεβαια απο τα γραφικα που ενα Remake θα ηταν απλα τελειο.To εχω τερματισει πληρως 100% 4 φορες και θα το τερματισω και δεκαδες αλλες γιατι το λατρευω.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το moonstone σιγουρα, μαζι με τα Golden axe, final fight (οπως το παλιο), cabal, The Punisher, Double dragon, altered beast ακομα και ενα alex kidd δε με χαλαγε!
 
Επίσης ένα remake της Mega Drive verison του Michael Jackson's Moonwalker θα ήταν όνειρο. Και θα ήταν σαφώς πιο ευπρόσκεκτο απ' αυτό το έκτρωμα που λέγεται Michael Jackson: The Experience που ούτε μια σωστή αντιγραφή του Elite Beat Agents δεν καταξιώθηκαν να κάνουν στην DS version.
 
το κλασσικό shinobi θα ήθελα να γίνει remake αλλά της προκοπής...πολύ καλό θεωρώ αυτό του toki αλλά το monkey island special edition
 
tzehos είπε:
το κλασσικό shinobi θα ήθελα να γίνει remake αλλά της προκοπής...πολύ καλό θεωρώ αυτό του toki αλλά το monkey islad special edition
Απιστευτο..λιγο πριν τελειωσει το νημα, με προλαβες φιλε..Μονο αυτα τα 2 ηθελα να πω κι εγω,πραγματικα!!

αντε,για το καλο,να προσθεσω και μερικα ακομα:

1)snow bros

2)pang

3)fantasia95(!)..πιπερι!!χαχα!!

Για αλλη μια φορα, εξαιρετικο θεμα ανοιξες metalcandyman, ωραιος..
 
sensible soccer(εχει γινει αλλα να γινει πιο προσφατο),kick off,sanitarium,ultimate soccer manager,tehnkan world cup,world cup(του 1990) και αρκετά ακόμα ποδοσφαιράκια..
 
Ποιο παιχνίδι θα θέλατε να γίνει remake?

Μετά από το superfrog hd ποιο παιχνίδι θα θέλατε να δείτε να ζωντανεύει και πάλι; προσωπικά τρεις είναι οι επιθυμίες μου

  1. Agony
  2. Canon fodder με on line mode
  3. Moonstone
 
Mπαα,επισημα δεν εχει γινει τιποτα,στυλ Prince of Persia και Flashback επιπεδα (μιλαω για 2D) και απο ερασιτεχνες παλι σχεδον τιποτα.


Θελω επισημο Rick με 2D γραφικα που να βγαζουν ματι και το 1 και το 2!
 
Streets of Rage

Joe Mac Caveman Ninja
 
Πίσω
Μπλουζα