Παιχνίδι με νερό - σαν φλιπεράκι;

ρε παιδια πριν κατι χρονια ειχα παει με τον θειο μου στα αιδονακια και εκει ειχε ψαρεμα και διαλεγες δωρο ειχε λοιπον και τετοια και ειχα παρει ενα με κορινες αλλα δεν ξερω αν τα δινουν ακομα θα το ερευνησω
 
Είχα αρκετά τέτοια αλλά μετά από χρόνια που τα είχα βρει είχαν στεγνώσει από νερο και δεν είχα καταφέρει να τα ξαναγεμίσω...
 
Τα πιο πολλά είχαν απλά μια βαλβίδα στο πάνω μέρος.
 
dr_slump είπε:
Τα πιο πολλά είχαν απλά μια βαλβίδα στο πάνω μέρος.
...που από τη στιγμή που την έβγαλα για να το γεμίσω έχανε συνέχεια νερό... :\
 
Έχω..... θα βγάλω φωτογραφίες και θα τα ανεβάσω.
 
Οι κουτες σου περιεχουν συναισθηματικους θησαυρους!
 
Φίλε μου wally δεν μπορείς να φανταστείς τι ένιωσα όταν τις ξανάνοιξα και είχα στο μυαλό μου κι άλλα άτομα, που ήξερα πως την στιγμή που θα τις ανέβαζα στο site θα είχαν τα ίδια συναισθήματα με τις δικές τους αναμνήσεις.

Μερικά απο τα παιχνίδια που ελπίζω να έχω ακόμη είναι φιδομαχίες, μάρκο πόλο, πυθία, σούπερ ντόμινο (με τις μεταλλικές μπίλιες) και άλλα που δεν θα θυμάμαι καν.

Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι δεν έχω τα άλμπουμ μου (he man, bravestar, ghostbysters, στρουμφάκια κλπ), αλλα η ελπίδα δεν χάνεται ποτέ.... :)
 
Περιμενουμε τις "ανασκαφες" σου στα αντιστοιχα threads!
 
Θυμάμαι τέτοια παιχνίδια είχε βάλει και το παιδικό γεύμα στα Goodies...Eίχα πάρει κανα δυο παιχνιδάκια αλλά μου την έσπαγαν...(ήθελα Gameboy!!!). Δεν πετύχαινα το στόχο με τίποτα...
 
ειχα και γω ενα δυο τετοι,αλλα θυμαμε το ενα συγκεκριμενα το οποιο το ειχα κερδισει απ το 'ψαρεμα'-το θυμαστε σα παιχνιδι;-στο πανηγυρι της γειτονιας μου!

ηταν πορτοκαλι αρκεα πιο μικρο απο αυτα που ποσταρατε,και για φοντο ειχε και καλα ενα βυθο και υπηρχαν μεσα 2 ''κερατακια'' που επρεπε ,εκει να βαλεις τα στεφανακια :) )
 
Μεγάλο κόλλημα!!!!!!!!!!!!!

guitarmaniac, το ίδιο με τα "κερατάκια" είχαμε κι εμείς, καθώς κι ένα με μπασκέτα! Δυστυχώς μετά από χρόνια είχαν στεγνώσει και πετάχτηκαν. :xm:

Δεν είχε τύχει να δω το θέμα και τώρα που το βρήκα πολύ χάρηκα-νόμιζα πως μόνο εγώ τα θυμόμουν! Εννοείται ότι θα χαρώ ακόμη περισσότερο αν πάρω ένα στα χέρια μου μετά από τόσα χρόνια, αν και μέχρι τώρα δεν έχω βρει ούτε για δείγμα-μάλλον ξεχάστηκαν!

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τις φωτογραφίες που ανέβασαν, μας χάρισαν μεγάλη συγκίνηση! :flower:
 
η αδερφη μου ειχε ενα τετοιο παιχνιδι οπως αυτα της φωτογραφιας tomy_watergames.jpg μονο που το δικο της ηταν ροζ και ειχε 3 γατακια που επρεπε να προσπαθησεις να τα βαλεις στα κρεβατακια τους..αν και ηταν της αδερφης μου επαιζα συχνα μ αυτο..
 
Να και μια άλλη φωτογραφία από το δίκτυο.

Νομίζω πως είχα ένα ιδιο!

before-the-internet-07.jpg
 
^^

Είχα ένα παρόμοιο της Tomy, ήταν πράσινο και είχε έναν καουμπόη που με το πάτημα του κουμπιού πετούσε και έπρεπε να τον καθίσεις στο άλογό του. Έπαιρνες, όμως, πόντους και για τις περίεργες πόζες που έπαιρνε. Νικητής όποιος μάζευε τους περισσότερους πόντους.
 
nwntas είπε:
^^Είχα ένα παρόμοιο της Tomy, ήταν πράσινο και είχε έναν καουμπόη που με το πάτημα του κουμπιού πετούσε και έπρεπε να τον καθίσεις στο άλογό του. Έπαιρνες, όμως, πόντους και για τις περίεργες πόζες που έπαιρνε. Νικητής όποιος μάζευε τους περισσότερους πόντους.
μηπως ηταν ηλεκτρονικο αυτο που ειχες;αλλιως πώς επαιρνες πόντους για τις περίεργες πόζες του καουμπόη;
 
Όχι, ήταν παιχνίδι με νερό, όπως ακριβώς αυτό. Απλά είχε ένα αυτοκόλλητο στο τζαμάκι που σου έδειχνε τις πόζες. Περίμενες μέχρι να σταματήσει ο καουμπόης και το άλογο να κουνιούνται και έβλεπες σε ποιά θέση κάθονται. Τους πόντους τους μετρούσες μόνος σου.
 
nwntas είπε:
Όχι, ήταν παιχνίδι με νερό, όπως ακριβώς αυτό. Απλά είχε ένα αυτοκόλλητο στο τζαμάκι που σου έδειχνε τις πόζες. Περίμενες μέχρι να σταματήσει ο καουμπόης και το άλογο να κουνιούνται και έβλεπες σε ποιά θέση κάθονται. Τους πόντους τους μετρούσες μόνος σου.
σ ευχαριστω για τη διευκρινηση :)
 
Αυτό που είχα εγώ ήταν σε μορφή μπάσκετ όπου προσπαθούσες να βάλεις καλάθι!! Ηταν πολύ συναρπαστικό αλλά δυστυχώς δε διασώθηκε!!
 
Πίσω
Μπλουζα