Ναιιιιι ... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ..... ανέβηκεεεεεεεεεεεεε ..... Για αυτό το [φοβερό, υπέροχο,σούπερ κλπ] διαφημιστικό σποτ του σαμπουάν μπύρας Clairol έχω αναφερθεί ... σε 2-3 ποστ μου !!! Μέχρι και ... ερώτηση σε κουίζ το έβαλα !!! όλα αυτά προέρχονταν από την έντονη επιθυμία μου να το δω ξανά, μετα από 25-26 έτη !!! Και ... να που η επιθυμία μου εκπληρώθηκε !!! Πραγματικά, δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω όλους αυτούς που, τον τελευταίο καιρό, ανεβάζουν στο YouTube , το ένα μετά το άλλο, αυτά τα διαφημιστικά σποτάκια από τα παλιά !!! Ααααχ, δώστε κι άλλα, δώστε κι άλλα .... κάντε μας να εκπλαγούμε, που θα τα ξαναβρούμε στο διάβα μας !!!katerinak είπε:διαφημιση σαμπουαν μπυρας "clairol" (1986) :
σχολιο του uploader Akis Papadopoulos: "Tο προιόν διαφημιζόταν στη χώρα μας απο τα τέλη της δεκαετίας του '70 ωστόσο το συγκεκριμένο σποτ με πρωταγωνιστή τον Νίκο Ζιάγκο είναι του 1986"
Rinus Cesar είπε:Ναιιιιι ... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ..... ανέβηκεεεεεεεεεεεεε ..... Για αυτό το [φοβερό, υπέροχο,σούπερ κλπ] διαφημιστικό σποτ του σαμπουάν μπύρας Clairol έχω αναφερθεί ... σε 2-3 ποστ μου !!! Μέχρι και ... ερώτηση σε κουίζ το έβαλα !!! όλα αυτά προέρχονταν από την έντονη επιθυμία μου να το δω ξανά, μετα από 25-26 έτη !!! Και ... να που η επιθυμία μου εκπληρώθηκε !!! Πραγματικά, δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω όλους αυτούς που, τον τελευταίο καιρό, ανεβάζουν στο YouTube , το ένα μετά το άλλο, αυτά τα διαφημιστικά σποτάκια από τα παλιά !!! Ααααχ, δώστε κι άλλα, δώστε κι άλλα .... κάντε μας να εκπλαγούμε, που θα τα ξαναβρούμε στο διάβα μας !!!
[όπως είχα γράψει στα ποστ μου, όπου αναφερόμουν στο σποτ, την ατάκα του Ζιάγκου τη θυμόμουν "τι ομορφιές είν' αυτές σήμερα ??? Μπύρα ???" ??? δηλαδή του είχα "καταλογίσει" μία λέξη παραπάνω, το "σήμερα" .... #) #)....] ....
Εξαιρετικό σποτ που έψαχνα κι εγώ να το δω, αφότου είχα δει την αναφορά σε αυτό στο βιβλίο Hellads.Rinus Cesar είπε:Πάντως .... τι ειρωνία .... την ίδια περίοδο, που παιζόντουσαν αυτά τα σποτ για να μάς προτρέψουν στη "φρουτοφαγία", αμέτρητοι τόνοι από ελληνικά φρούτα [ιδίως τα ροδάκινά μας ... τα "αριστουργήματα" της ελληνικής φύσης ....] κατέληγαν στις χωματερές .... τι ειρωνία
Φυσικά, είμαι χαρούμενος που αναρτήθηκε και η διαφήμιση του λικέρ Bols !!! Στο μπλογκ μου στο top-25 των αγαπημένων μου 80ς διαφημιστικών σποτ κατέχει τη 19η θέση !!! Το μόνο που θα προσθέσω εδω είναι ότι το τραγούδι που ακούμε είναι το The old man and me του J.J. Cale, από τον δίσκο Okie [1974] ....nick είπε:Άλλες διαφημίσεις απο το 1983:
Διαφήμιση λικέρ Bols
[video=youtube_share;tWiOQuLxE78]
Αυτή τη διαφήμιση, αν και πολύ ευρηματική και έξυπνη, δεν τη θυμόμουνα !!! Θυμάμαι, όμως, μια άλλη διαφήμιση, όπου κάποιος κάνει ... ερωτήσεις στην οδοντόβουρτσα !!! "Όνομα" ??? "Μπινάκα", απαντούσε η απαλή γυναικεία φωνή που "ντουμπλάριζε" την οδοντόβουρτσα !!! "Επαγγελμα" ??? "Α, λειτούργημα παρακαλώ", απαντούσε η Μπινάκα !!! Και, φυσικά, η ατάκα που "πέρασε" στις παρέες ημών των παιδιών και εφήβων εκεί στα 80ς ήταν η "και μια παιδικήηη" !!! Στην πρώτη διαφήμιση της Μπινάκα [τέλη 70ς / αρχές 80ς] το "και μια παιδικήηηη" το έλεγε στο τέλος του σποτ μια λεπτή παιδική φωνούλα από κάποιο κοριτσάκι !!! ΄Και από τότε εμείς τα πιτσιρίκια ... "και μια παιδικήηηη" !!!katerinak είπε:διαφημιση οδοντοβουτσας "binaca" (1982) :