Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
DINO είπε:"FLOKOOOOOOOSSS"
Τραβάω χειρόφρενο, γιατί κατάντησα αηδία....![]()
29 ήταν οι κατασκευαστές πλυντηρίων,akmakas είπε:Επίσης ακόμη μια γνωστή ατάκα..
..49 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν Skip αυτοί ξέρουν!
"Σοκοφρέτα, σοκοφρέταStarbuck είπε:Σόκο! Φρέτα! Πίασε! Πέτα! (κάτι ορειβάτες στο βουνό..)
Σαράφης και στο Παρίσι (!).DINO είπε:"ΣΑΡΑΦΗΣ στα Τρίκαλα,ΣΑΡΑΦΗΣ στην Αθήνα...
...και τώρα ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, ΦΩΚΙΩΝΟΣ ΝΕΓΡΗ 28"
Ελάτε στου Χυτηρογλου"Στο κέντρο της ποιότητας της Ευρωπαϊκής Κουρτίνας,
.....για κουρτίνες και κρετόν.......
ελάτε στου Χυτήρογλου............Καπνικαρέας τάδε!"
Ναι, αφορούσε τα παγωτά ΑΓΝΟ.Χάρρυ Κλυνν ως μαμά, με τη γνωστή φωνή που κάνει όταν μιμείται γυναίκες: "Μιχαλάαακηηη! Όχι στα βαθιά παιδί μου!"
Χάρρυ Κλυνν ως παιδί, με φωνή πολλά βαρύ ρεμπέτη: "Ναι μαμά!"
(Θέμα της διαφήμισης; Κάποιο παγωτό, αν δεν κάνω λάθος; )
αυτό νομίζω δεν πήγαινε ΓκλοοοοοουπΦλόκος,
Φλόκος,
Φλόκος,
Φλοοοοόκοοοος
Γκλοοοοουπ!"
Ποιός είπε πως έκλεισε ο Σαράφης? στα Τρικαλα διατηρεί 2 καταστήματα με τις πιο επωνυμες και ακριβές μάρκες, κυρίως για αντρικά.mhmerotategiatipino είπε:"ΣΑΡΑΦΗΣ στα Τρίκαλα,
ΣΑΡΑΦΗΣ στην Αθήνα...
...και τώρα ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, ΦΩΚΙΩΝΟΣ ΝΕΓΡΗ 28"
Πάει, έκλεισε κι αυτό κι έγινε τράπεζα, γυμναστήριο και τώρα κάτι άλλο, θα ξαναπεράσω να σας πω.Αλήθεια στο Παρίσι επέζησε;
Μα.....ασφαλώς όχι φίλε μου!video80 είπε:Ειπάρχει η δυνατότητα να ανεβάσετε (στο cite) παλιές Ελληνικές σειρές (όπως πχ Η κιρία μας, τα φιλαράκια ,κτλ), και Ελληνικό video?
video80 είπε:Ειπάρχει η δυνατότιτα μέλος του Retromaniax να βρισκετε σε μια τέτοια συνέντευξη?
Καλημέρα. Δε διαφήμιζε το ΑΦΟΙ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΙ αλλά τις εκπτώσεις του ΜΙΝΙΟΝDINO είπε:"Στις 12 του μηνός, θα γυρίσω εμπρός!"(Ολόγυμνη (!) κυρία, που διαφήμιζε μάλλον το ΑΦΟΙ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΙ)
EDIT : STOP PRESS.... Αυτή η διαφήμιση ήταν του '90something...