Παλιές Διαφημίσεις - Μέρος 5

Ναι αυτος ειναι,ειχα να τον δω απο τοτε,νομιζω τον θυμαμαι ζευγαρι με την Τζοβανα Φραγκουλη σε καποιο σηριαλ του Κωνσταντινου.
 
διαφημιση "ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ" (1985) :


σχολιο του uploader MrRetromemories : "H ζωη ειναι σκληρη για τα παπουτσια , ομως το " Camelux " με φυσικο κερι δινει την λυση αφου διατηρει τα παπουτσια μας γυαλισμενα και σε καλη συντηρηση "
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
διαφημιση "Nugget" (1981) :


σχολιο του uploader MrRetromemories : " Να , Να , Νεα γενια " Nugget " , το βερνικι που κανει τα παπουτσια σαν καινουργια "
 
Διαφήμιση του περιοδικού Ραδιοτηλεόραση το 1991.

[video=youtube_share;C5LZTYkxWN0]

 
διαφημιση "ΧΡΥΣΗ ΜΙΝΕΡΒΑ Soft" (1982) :


σχολιο του uploader Akis Papadopoulos : "Ο Ότο Ρεχάγκελ πρίν χρήσει την Καιζερσλάουτερν πρωταθλήτρια Γερμανίας αλλά κι'ακόμα πιο πρίν πετύχει την μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία του παγκόσμιου ομαδικού αθλητισμού με την κατάκτηση του "euro 2004" έκανε και διαφήμιση για πόρτες ασφαλείας (!) στην γερμανική τηλεόραση!!!Ήταν το 1987,περίοδος κατα την οποία καθόταν στον πάγκο της Βέρντερ Βρέμης και το όνομα του ήταν απ΄τα πιο "top" στη Γερμανία"
 
στο παρακατω πακετακι βλεπουμε τις διαφημισεις :

σπρέυ χτενισματος vidal sassoon

pampers premiums

ψυγειοκαταψυκτης whirlpool

Αutan

σαμπουαν pantene pro-V

carroten gel για φυσικο μαυρισμα

κλιματιστικα SANYO

διαφημιση Κωτσοβολος

aegean airlines

περιοδικο RAM

περιοδικο dolce vita

NOYNOY family

διαφημιση αυτοκινητων Lanos και Matiz

σοκολατακια Ferrero Rocher

λικερ Tia Maria

καφες Παπαγαλος Λουμιδη

πολυδανειο Xiosbank

χυμος refresh

ουισκι Famous Grouse

γαλα ΔΕΛΤΑ με ανθογαλα

ουισκι Jack Daniel's

coppertone

Daewoo

κρι κρι

επιπλοδανειο 120

φετα Δωδωνη

σερβιετακι Alldays duo-active

σαμπουαν pantene pro-V

διαφημιση αυτοκινητου Polo

ασφαλεια interamerican

ΤΕΖΑ

διαφημιση αυτοκινητου Clio

κρεμα αδυνατισματος reflexe minceur

TIDE ΖΚ

 
Επιτελους ξαναβλεπω τη διαφημιση απο το Tia Maria!Ποσο δεος μας προκαλουσε με τον αδερφο μου!Ηταν εκει γυρω στο νηπιαγωγειο οταν τη βλεπαμε και αναφωνουσαμε "το φοβερο ουισκι"!!!Πολυ χαρακτηριστικη και η διαφημιση του whirlpool...
 
Ελευθερια είπε:
Πολυ χαρακτηριστικη και η διαφημιση του whirlpool...
Όντως!!! Θυμάμαι είχε και άλλες τέτοιες διαφημίσεις της Whirlpool, ακριβώς στην ίδια αισθητική, και μου προκαλούσαν κι εμένα τέτοιο δέος! Ειδικά αν τις έβλεπα βράδυ μου προκαλουσαν μια ανατριχίλα.

Χαρακτηριστικότατη και η διαφήμιση του Jack Daniels με τις τάπες των βαρελιών, την οποία την έχουν σατιρίσει και τα Ημισκούμπρια.
 
Το Autan το ειδατε; Το ειδατε καλα; Για ξαναδειτε το....Αν ειναι η Ναυπλιωτη αυτη θα πεθαααααανωωωωωωωωωωω.........Sunset ουουουουου για δες το!!!!!
 
mhmerotategiatipino είπε:
Το Autan το ειδατε; Το ειδατε καλα; Για ξαναδειτε το....Αν ειναι η Ναυπλιωτη αυτη θα πεθαααααανωωωωωωωωωωω.........Sunset ουουουουου για δες το!!!!!
mhmerotategiatipino αυτη ειναι!!! θελει και ρωτημα; ;)

μολις ειδα τη διαφημιση,πριν κανω το ποστ εδω,την αναγνωρισα αμεσως :)
 
Θεά και στη διαφήμιση η Μαρία Ναυπλιώτου! :)
 
Είδα τη διαφήμιση του απορρυπαντικού Tide ZK με το τραγουδάκι! Ήταν πολύ ωραίες οι διαφημίσεις τότε!
 
διαφημιση "ουζο 12" (1982) :


σχολιο του uploader MrRetromemories : "Αλλη μια version της κλασικης διαφημισης του " Ουζο 12 " με τον λαικο , χαλαρο και ολιγον τεμπελη , νεοελληνα " μουστακαλη " να παιζει το κομπολοι του σε ενα ξερονησι και να μην επηρεαζεται απο καρχαριες , γοργονες , ιθαγενεις αλλα μονο απο ενα μπουκαλι του αγαπημενου ποτου που μονο αυτο του δινει την ευτυχια στην απεραντη μοναξια που ζει" ..
 
Χε χε ... ο μουστακαλής καρτούν - τύπος με το λουλούδι στ' αυτί και τη μάγκικη φωνή, που από τα τέλη των 70ς κι εφεξής πρωταγωνίστησε σε κάμποσες διαφημίσεις του ΟΥΖΟ 12 !!! Η πρώτη διαφήμιση με αυτό το καρτούν που θυμάμαι χρονολογείται περί το 1978 - 1979 [τη θυμάμαι ασπρόμαυρη] !!! Μπαίνει ο μουστακαλής τύπος σε ένα μπαρ και πηγαίνει μέχρι τον πάγκο !!! Βλέπει πίσω απ' τον πάγκο τα ράφια με τα ποτά, αραδιασμένα και μετά ... βγάζει ένα πιστόλι και ... μπαμ μπαμ μπαμ, αρχίζει να πυροβολεί τα μπουκάλια !!! Πυροβολεί και σπάει όλα τα μπουκάλια του μπαρ εκτός από ένα μπουκάλι που λέει ΟΥΖΟ 12 !!! Και μετά λέει με τη γνωστή μάγκικη φωνή του : "αυτόοο" !!! Αν και να σας πω την αλήθεια, η διαφήμιση αυτή - παρόλο που ήταν καρτούν - με τρόμαζε ως παιδάκι !!! Ιδίως αυτό το "μπαμ μπαμ" του πιστολιού με τα μπουκάλια που σπάζουν ...
 
Τη διαφήμιση του White Horse με το λευκό αλογάκι να τρέχει στους αγρούς και εκείνη του Ballantines που φαίνονταν και οι Δίδυμοι Πύργοι δεν μπορώ να τις βρω πουθενά, καμιά ιδέα?
 
Clemence είπε:
Τη διαφήμιση του White Horse με το λευκό αλογάκι να τρέχει στους αγρούς ?
Μία διαφήμιση White Horse, με λευκό αλογάκι [που εμφανίζεται ... εις διπλούν] υπάρχει στο παρόν τόπικ, στο ποστ υπ' αριθμ. 291 !!! Ελπίζω να είναι αυτή που ψάχνεις :flower:

:flower: :flower:
 
Όχι δυστυχώς, εκείνη που ψάχνω είναι της δεκαετίας του 70 και (φυσικά) τη θυμάμαι σε b/w ... ήταν ένα άσπρο αλογάκι που έτρεχε σε απέραντους κάμπους ... μια ομορφιά απίστευτη! Σ΄ευχαριστώ όμως!
 
Clemence είπε:
Όχι δυστυχώς, εκείνη που ψάχνω είναι της δεκαετίας του 70 και (φυσικά) τη θυμάμαι σε b/w ... ήταν ένα άσπρο αλογάκι που έτρεχε σε απέραντους κάμπους ... μια ομορφιά απίστευτη! Σ΄ευχαριστώ όμως!
Η διαφήμιση που θυμάσαι πρέπει να κατέληγε σε τραγουδάκι

White Hooooorse, Fine ooooooold


Scooootch Wiskey.
, σε νότες περίπου λα-φα-λααα, σολ-μι-σοοολ, φα-σι(χαμηλό)-ρε-ντο.

Eίχε και "κουπλέ", αλλά δεν το θυμάμαι.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
διαφημιση "Κατραντζος σπορ" (1981) :


σχολιο του uploader MrRetromemories: "Το πολυκαταστημα " Κατραντζος Σπορ " ανοιγει και παλι τις πυλες του στο κοινο λιγους μηνες μετα την καταστροφικη πυρκαγια στο καταστημα της Σταδιου , ταυτοχρονα με το " ΜΙΝΙΟΝ " της Πατησιων την παραμονη των Χριστουγεννιατικων εορτων του 1980 .. Εκεινη την περιοδο , μεχρι και το καλοκαιρι του 1981 , ειχαμε σε πληρη εξελιξη ενα συνεχομενο " μπαραζ " απο εμπρησμους στα μεγαλα πολυκαταστηματα των Αθηνων και του Πειραια , ελληνικων συμφεροντων ,( " Μινιον " , " Κατραντζος " , " Κλαουδατος " , " Δραγωνας " , " Ατενε " , " Λαμπροπουλος ") που μονο τυχαιες δεν ηταν αφου ανοιξαν διαπλατα τον δρομο για την εισοδο των πολυεθνικων ".
 
Πίσω
Μπλουζα