Μάλλον επειδή δε βγαίνουν εύκολα!Wally είπε:Ποτε δεν χωνεψα τα παντελονια που στενευουν κατω!Μαλιστα δεν αντεχω να τα βλεπω κυριως σε γυναικες
Εντάξει, δεν εννοώ αυτού το στυλ. Κάτι τετοιο άλλωστε δεν είναι μόνο αντιαισθητικό αλλά και γελοίο. Εμένα μου αρέσουν κάτι κοτλέ παντελόνια καμπάνα (τα οποία ξαναειχαν ερθει στη μόδα πριν λίγα χρόνια) και θυμάμαι που τότε τα φορούσε η μαμά μου με τις φίλες τις. Πάντως η μόδα έκεινης της εποχής για τις γυναίκες ειναι αξεπέραστη και άκρως κολακευτική! Πάρα πολύ ωραίο στυλάκι, κοτλέ παντελόνι καμπάνα. στενό μπλουζάκι ή πουλόβερ με πουκάμισο και μαλλί αλα Φάρα Φάκετ( Άγγελοι του Τσάρλι). Πολύ καλύτερο απο τα διαφορα σαχλά που κυκλοφορούν σήμερα. Αν υπάρχουν γυναίκες που το τηρούν ακόμη μπράβο τους!Juanita είπε:Ήταν φοβερά... Ειδικά κάποια με τεράααααααστιο άνοιγμα μόνο γέλια μου προκαλούσαν. Θυμάμαι τους Abba τους Boney M τον Elvis με κάτι τέτοια παντελόνια και πολύ φρου φρου γενικώς, και λύνομαι...
Τα παντελόνια δε χρειάζεται να είναι ούτε πολύ στενά (για το βασικό λόγο που αναφέρει και ο DINO ) ούτε και θεόφαρδα. Με τόσο ύφασμα στράφι άνετα βγαίνει και μιά φουστίτσα...
Καμία φωτογραφία δεν παίζει να ποστάρεις;elephadas είπε:Μη μου θυμίζετε τα οργισμένα νιάτα μου . Δεν χώνευα ποτέ τις μόδες στα ρούχα, ακόμη και στα μικράτα μου, αλλά δεν μπορούσες να αποφύγεις αυτό που κάνανε όλοι. Έτσι και μια ροζ καμπάνα θυμάμαι που είχα φορέσει, και παπούτσι με τακούνι. Αλλά ήταν το πιο κοντό τακούνι και η πιο στενή καμπάνα που είχα βρει, όχι σαν του κυρίου Tonis Sfinos.
Χαχαχα... πραγματικά, ειδικά το αντρικό ήταν απαράδεκτο. Τα είχα προλάβει λίγο και όντως τα 70s ήταν γενικά αισθητική καταστροφή η οποία συνεχίστηκε και στα 80s.bambinella 100 είπε:Κατα την αποψη μου, τα παντελονια καμπανα (μερικα ηταν ολοκληρο καμπαναριο) ηταν αισθητικος εφιαλτης οπως και ολο το ντυσιμο της εποχης εκεινης.Στην Ελλαδα πρωτοφορεθηκαν το 1967 αρχικα απο τις γυναικες και σε ηπια μορφη. Οσο περναγε ο καιρος η κατασταση χειροτερευε και το τελος τους ηρθε γυρω στο 1977.
Ευχομαι να μην τα ξαναδω μπροστα μου.