freaktmp
Expert
- Αντιδράσεις
- 10.259
Επειδη ακομα δεν εχω βρει το Super Everdrive, ειπα να παρηγορηθω προσωρινα με το Raspberry Pi. Βρηκα ενα image που ειναι μονο SNES και τα συναφη (Super Famicom, Satellaview, hacks, MSU1).
Δυστυχως λόγω των προσφάτων βελτιώσεων του firmware αρνείται να φορτωσει. Δοκιμασα καποια γιατροσοφια με περιορισμενη επιτυχια. Ετσι τελικα δάγκωσα την σφαίρα και ακολουθησα αυτο τον οδηγο. Αφου εκανα mount το image με το Paragon Linux File Systems for Windows, αντεγραψα τους φακελους που λεει στον δισκο μου. Εγραψα σε εναν δισκο ενα καθαρο φρεσκο retropie image και μετεφερα τους φακελους.
Επρεπε να παιξω λιγο με τις ρυθμισεις (αναλυση, overscan κλπ) αλλα γενικα φαινεται να παιζει οκ. Χρησιμοποιησα το XBOX One controller με καλωδιο και δουλευει πολυ καλα. Χρησιμοποίησα και κατι αλλο, που θα σας το φυλαξω για εκπληξη.
Ας δουμε μερικες φωτογραφίες.
Το κεντρικο μενου
Στην επιλογη παιχνιδιων SNES
Στην επιλογη παιχνιδιων Satellaview
Η οθονη ρυθμισεων του Emulation Station
H οθονη ρυθμισεων του Retropie
H οθονη quickmenu του RetroArch
Aero Fighters
Δυστυχως λόγω των προσφάτων βελτιώσεων του firmware αρνείται να φορτωσει. Δοκιμασα καποια γιατροσοφια με περιορισμενη επιτυχια. Ετσι τελικα δάγκωσα την σφαίρα και ακολουθησα αυτο τον οδηγο. Αφου εκανα mount το image με το Paragon Linux File Systems for Windows, αντεγραψα τους φακελους που λεει στον δισκο μου. Εγραψα σε εναν δισκο ενα καθαρο φρεσκο retropie image και μετεφερα τους φακελους.
Επρεπε να παιξω λιγο με τις ρυθμισεις (αναλυση, overscan κλπ) αλλα γενικα φαινεται να παιζει οκ. Χρησιμοποιησα το XBOX One controller με καλωδιο και δουλευει πολυ καλα. Χρησιμοποίησα και κατι αλλο, που θα σας το φυλαξω για εκπληξη.
Ας δουμε μερικες φωτογραφίες.
Το κεντρικο μενου
Στην επιλογη παιχνιδιων SNES
Στην επιλογη παιχνιδιων Satellaview
Η οθονη ρυθμισεων του Emulation Station
H οθονη ρυθμισεων του Retropie
H οθονη quickmenu του RetroArch
Aero Fighters