Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
δεν εχω καμια πασχαλινή αναμνηση από το Πασχα του 1986 (ήμουν πολύ μικρη...), ούτε θυμαμαι την αναταραχη που επικρατούσε λόγω του φοβου για τη ραδιενεργεια, μου εχουν πει ότι στο σπίτι εξαφανίστηκε τοτε το φρεσκο γάλα και είχαμε γάλα από μεταλλικές συσκευασίες...takero είπε:Υπάρχει πιο τετρό Πάσχα από αυτό του 1986 (ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ)!!!
Εξαφανίστηκαν τα εβαπορέ γάλατα (στιγμές με ξύλο στα super market!), τα μακαρόνια και οι κονσέρβες. Φυσικά όλοι έφαγαν αρνί και κοκορέτσι την Κυριακή του Πάσχα και φυσικά όλη τη ραδιενέργεια που είχε κατακαθίσει στην χώρα!!! Όπως και σήμερα έτσι και τότε, ο καθένας έλεγε το μακρύ και το κοντό του με αποκορύφωμα τους ξερόλες δημοσιογράφους. Μετά το περιστατικό ξεπήδησαν σε κάθε κεντρικό δρόμο οι καρα-ρετρό ταμπέλες "ΔΗΜΟΣ π.χ. ΔΑΦΝΗΣ ΑΠΟΠΥΡΗΝΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ"!!!BETTY BOOP είπε:δεν εχω καμια πασχαλινή αναμνηση από το Πασχα του 1986 (ήμουν πολύ μικρη...), ούτε θυμαμαι την αναταραχη που επικρατούσε λόγω του φοβου για τη ραδιενεργεια, μου εχουν πει ότι στο σπίτι εξαφανίστηκε τοτε το φρεσκο γάλα και είχαμε γάλα από μεταλλικές συσκευασίες...
Πανέμορφο αγγελάκι, υπέροχο εθιμοΠροβολή συνημμένου 241383
1983 Λεύκες Πάρου Η αφεντιά μου συμμετέχει στις εκδηλώσεις του χωριού την Κυριακή του Πάσχα, ντυνόμασταν όλα τα παιδιά του χωριού αγγελάκια που διέδιδαν τη χαρμόσυνη είδηση της Ανάστασης!!