noxrider είπε:Νιώθεις το μπισκότο να σπάει και αισθάνεσαι την γλυκιά μαλακή υφή του λουκουμιού και εκείνη τη στιγμή ξαφνιάζεσαι γευστικά από τα κομματάκια ινδοκάρυδου.
Και ξαφνικά αισθάνεσαι και τις τρείς γεύσεις μαζί να συνυπάρχουν στον ουρανίσκο σου,το μπισκότο,το λουκούμι και το ινδοκάρυδο να στριφογυρνάνε με ένα τρελό χορό στους γευστικούς θύλακες της γλώσσας.leykh είπε:... δεν σε μισω απλώς...σε μισώ θανάσιμα
Οντως ....να συνηγορησω κι εγω : ιδανικος τροπος να τρως τα λουκουμια με ινδοκαρυδο ( απο τον Παπαδοπουλο )noxrider είπε:Δύο ολόφρεσκα τραγανά μπισκότα πτι-μπερ και στη μέση τρυφερό-μαλακό λουκουμάκι με ινδοκάρυδο.Τα μπισκότα σπάνε τη στιγμή που ταυτοχρόνως ξεχυλίζει από τα πλάγια το λουκουμάκι.
Και στο τελείωμα, στον πάτο του ποτηριού, είχε μείνει μια πικτή μάζα τσουρεκιού με το υπόλοιπο του γάλακτος που τρωγόταν με το κουτάλι...Nemo είπε:υ.γ. δεν μπορω να θυμηθω καποια αξιολογη retro πατεντα με γλυκα ...μου αρεσε να συνδιαζω κακαο γαλα αγνο (το μισολιτρο) μαζι με ... τσουρεκι
..μην το ανοιγουμε παλι αυτο..σε παλιοτερο θρεντ για τα σουβλακια παραλιγο να ξανανοιξουμε το γλωσσικο ...Amigos είπε:ψωμάκι από το κυλικείο στο δημοτικό άδειασμα απο ψίχα και γέμισμα με kiss.. ολλα τα λεφτά.. μονο μην μπερδευτούν οι φίλοι θεσσαλονικης γιατί σάντουιτς αυτοί λένε το σουβλάκι με πίτα
Tο τσουρεκι οχι για βουτηγμα ,αλλα εναλλαγη γευσεων μεταξυ τσουρεκιου και κακαο γαλα .dpol είπε:Και στο τελείωμα, στον πάτο του ποτηριού, ε?
Εγώ στην αναμονή φορτώματος του C64 καθόμουν σαν τον Φόρρεστ και χάζευα τις πολύχρωμες οριζόντιες γραμμές στην οθόνη ή μουρμούριζα τον αμερικάνικο ύμνο (στα παιχνίδια της US Gold).Nemo είπε:Tο τσουρεκι οχι για βουτηγμα ,αλλα εναλλαγη γευσεων μεταξυ τσουρεκιου και κακαο γαλα .Στo συγκεκριμμενο συνδιασμο κατεφευγα συχνα ,ως αντιδοτο στην αναμονη, κατα την διαρκεια των υποχρεωτικων διαλλειματων του φωρτοματος (και οχι μονο multilload )παιχνιδιων στον C64.
Αχααά thebest, από μικρός γνώριζες τη συνταγή...to be the best εε;thebest20 είπε:Αν και συνηθισμένο,ωραίο ήταν το γιαούρτι και μέσα μέλι και καρύδια ή αμύγδαλα (τότε δεν υπήρχαν οι συσκευασίες που τα είχαν μέσα)