Πατέντες με ρετρό γλυκά

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας exetlaios
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
leykh είπε:
noxriderσυγνώμη αλλά σε μισώ...:biglaugh:
Νιώθεις το μπισκότο να σπάει και αισθάνεσαι την γλυκιά μαλακή υφή του λουκουμιού και εκείνη τη στιγμή ξαφνιάζεσαι γευστικά από τα κομματάκια ινδοκάρυδου.

noxrider είπε:
Νιώθεις το μπισκότο να σπάει και αισθάνεσαι την γλυκιά μαλακή υφή του λουκουμιού και εκείνη τη στιγμή ξαφνιάζεσαι γευστικά από τα κομματάκια ινδοκάρυδου.

... δεν σε μισω απλώς...σε μισώ θανάσιμα :o

leykh είπε:
... δεν σε μισω απλώς...σε μισώ θανάσιμα :o
Και ξαφνικά αισθάνεσαι και τις τρείς γεύσεις μαζί να συνυπάρχουν στον ουρανίσκο σου,το μπισκότο,το λουκούμι και το ινδοκάρυδο να στριφογυρνάνε με ένα τρελό χορό στους γευστικούς θύλακες της γλώσσας.

P.S.Σταματάω εδώ γιατί το έκανα off topic τελείως.Sorry!

αμα έρθω στην Έδεσσα(έρχομαι συχνά πρόσεχε) θα σε τακτοποιήσω εγω!

spam off

xixiixixiixiix

noxrider είπε:
Δύο ολόφρεσκα τραγανά μπισκότα πτι-μπερ και στη μέση τρυφερό-μαλακό λουκουμάκι με ινδοκάρυδο.Τα μπισκότα σπάνε τη στιγμή που ταυτοχρόνως ξεχυλίζει από τα πλάγια το λουκουμάκι.
Οντως ....να συνηγορησω κι εγω : ιδανικος τροπος να τρως τα λουκουμια με ινδοκαρυδο ( απο τον Παπαδοπουλο )

(Παντως το μπισκοτολουκουμο(θυμιζει γλυκο κατηχητικου ) και τα λουκουμια(εννοω τα σκετα) δεν με ενθουσιαζαν ιδιαιτερα σαν γλυκο μικρος,ακομα και σημερα ).

υ.γ. δεν μπορω να θυμηθω καποια αξιολογη retro πατεντα με γλυκα ...

μου αρεσε να συνδιαζω κακαο γαλα αγνο (το μισολιτρο) μαζι με ... τσουρεκι

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Παγωτό οικογενειακό με μπισκότα μιράντα παπαδοπούλου και πουράκια!Σε γυάλινο κολωνατο ποτήρι!Αν και συνηθισμένο,είναι τέλειο σαν γεύση και σαν παρουσίαση!

1). Μερέντα, αλειμμένη πάνω σε μπισκότα πτι-μπερ Παπαδοπούλου.

2). Μερέντα πάνω σε μπισκότα Μιράντα Παπαδοπούλου, αργότερα τα έβγαλαν και με επάλειψη σοκολάτας. Με τη Μερέντα είναι ακόμα απιστευτότερα.

3). Πουράκια γεμιστά με σοκολάτα πάνω σε λεπτή φέτα ζεστού κέικ με μερέντα και φυσικά δυο μπάλες οικογενειακού παγωτού, βανίλια κατά προτίμηση για αλλαγή και ισορροπία γεύσεων.

4). Πάει η δίαιτα.

Nemo είπε:
υ.γ. δεν μπορω να θυμηθω καποια αξιολογη retro πατεντα με γλυκα ...μου αρεσε να συνδιαζω κακαο γαλα αγνο (το μισολιτρο) μαζι με ... τσουρεκι
Και στο τελείωμα, στον πάτο του ποτηριού, είχε μείνει μια πικτή μάζα τσουρεκιού με το υπόλοιπο του γάλακτος που τρωγόταν με το κουτάλι... :coolglasses:

Πω πω τι θρεντ άνοιξα λέμε !

Από 20 κιλά θα πάρει ο καθένας σας ! :P

Tις γιορτινες ημερες συνηθως επαιρνα δυο μελομακαρονα και στο εσωτερικο το γεμιζα με σαρδελες ,η αντιθεση γλυκου με αλμυρου ηταν θανασιμη.

Ενιοτε επαιζε και η παραλαγη με κουραμπιεδες και γεμιση απο σκουμπρι!!!

Δοκίμασε μεταλλαγμένες μπάμιες, με γεύση πιγκουίνου! Θα ενθουσιαστείς! :P

Ναι, δοκιμάστε και ΡΑΚΟΥΝ με ΑΥΓΟ ! :o

Amigos είπε:
ψωμάκι από το κυλικείο στο δημοτικό άδειασμα απο ψίχα και γέμισμα με kiss.. ολλα τα λεφτά.. μονο μην μπερδευτούν οι φίλοι θεσσαλονικης γιατί σάντουιτς αυτοί λένε το σουβλάκι με πίτα :-P
..μην το ανοιγουμε παλι αυτο..σε παλιοτερο θρεντ για τα σουβλακια παραλιγο να ξανανοιξουμε το γλωσσικο ... :D

dpol είπε:
Και στο τελείωμα, στον πάτο του ποτηριού, ε?
Tο τσουρεκι οχι για βουτηγμα ,αλλα εναλλαγη γευσεων μεταξυ τσουρεκιου και κακαο γαλα .

Στo συγκεκριμμενο συνδιασμο κατεφευγα συχνα ,ως αντιδοτο στην αναμονη, κατα την διαρκεια των υποχρεωτικων διαλλειματων του φωρτοματος (και οχι μονο multilload )παιχνιδιων στον C64.

Nemo είπε:
Tο τσουρεκι οχι για βουτηγμα ,αλλα εναλλαγη γευσεων μεταξυ τσουρεκιου και κακαο γαλα .Στo συγκεκριμμενο συνδιασμο κατεφευγα συχνα ,ως αντιδοτο στην αναμονη, κατα την διαρκεια των υποχρεωτικων διαλλειματων του φωρτοματος (και οχι μονο multilload )παιχνιδιων στον C64.
:D Εγώ στην αναμονή φορτώματος του C64 καθόμουν σαν τον Φόρρεστ και χάζευα τις πολύχρωμες οριζόντιες γραμμές στην οθόνη ή μουρμούριζα τον αμερικάνικο ύμνο (στα παιχνίδια της US Gold).

Το τσουρέκι συνήθως το βούταγα στο γάλα (ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ Βλάχας και μόνο) ;)

Μιας και μου ήρθε και δεν ξέρω αν αναφέρθηκε από άλλον.

Το Ζαχαρούχο γάλα Βλάχας όταν ήταν παγωμένο και μισοέπιζε είχε απλά άπαικτη γεύση όταν τρωγόταν με το δάκτυλο απευθείας από το κουτί...

Ειδικά όταν συνοδευόταν με τον φόβο να μην με πάρει χαμπάρι η μάνα μου. :)

O πατέρας μου, όταν ήταν νέος έπερνε μια φραντζόλα ψωμί ζεστή, την έσκιζε στη μέση και άδειαζε ένα ολόκληρο κουτί ζαχαρούχο Βλάχας μέσα... (για δεκατιανό)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Άσε ρε dpol. Ακόμα και σήμερα το ζαχαρούχο Βλάχας είναι η αδυναμία μου. Λευκή μερέντα να τη τρως με το κουτάλι!

Αν και συνηθισμένο,ωραίο ήταν το γιαούρτι και μέσα μέλι και καρύδια ή αμύγδαλα (τότε δεν υπήρχαν οι συσκευασίες που τα είχαν μέσα)

thebest20 είπε:
Αν και συνηθισμένο,ωραίο ήταν το γιαούρτι και μέσα μέλι και καρύδια ή αμύγδαλα (τότε δεν υπήρχαν οι συσκευασίες που τα είχαν μέσα)
Αχααά thebest, από μικρός γνώριζες τη συνταγή...to be the best εε;

Το μείγμα βούτυρου με μέλι πάνω στο ψωμί αλλά μετά η φέτα γίνεται φεστιβάλ θερμίδων.

Πίσω
Μπλουζα