Περί εποχών (παλαιών & νέων)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Χαχαχαχαχαααααααααααααααααα!!!!! Καραλάικ!!!!!
 
Δεν καταπιάνεται με το ΡΙΟ, αλλά ειρωνεύεται την όλη κατάσταση. Οτι εδώ μεσα είναι λαικό δικαστήριο και είμαστε κακοί και τώρα κατακρίνουμε και τον RIO (που όλοι οι παλιοί ξέρουμε τί έχει προσφέρει). μπλα μπλά....κλπ κλπ. Και άντε RIO απολογήσου και να τον κρεμάσουμε σαν εκείνη τη διαφήμιση με το VAPONA κλπ κλπ

Σωστα. Καθενας μας εδω μετραει πραγματα και καταστασεις διαφορετικα. Καλο ειναι να ακουγονται οι διαφορετικες αποψεις.

Ισως κατι που σε καποιους να φαινεται ασημαντο, σε καποιους αλλους μπορει να ειναι βουνο. Καλο ειναι να ακούγονται αυτα τα πραγματα, για να δουμε αν ειναι κατι που μπορει να αλλαξει για να ευχαριστουμε οσο πιο πολλους συνφορουμιτες γινεται.

Αλλα αλλο αυτο και αλλο τα γενικα και αόριστα "σχόλια" και "μπηχτές".

Πχ εγω αν ειναι να πω κατι αρνητικο για την προηγουμενη κατασταση, αυτο ηταν το χαλασμενο επι μήνες registration. Αλλα για αυτο δεν ευθύνεται σε καμια περιπτωση ο @Wally.
 
Συμφωνώ στο να ακούγονται όλες οι απόψεις αλλά να τις ολοκληρώνουμε. Ακούω για κατρακύλες και καμένα σύμπαντα αλλά δεν έχω καταλάβει για τι πράγμα μιλάμε ακόμα o_O
 
Συμφωνείτε να σβηστούν τα παραπάνω posts μέχρι εκεί που ξεκινάει και ξεφεύγει η σημερινή συζήτηση. Δείχνει πολύ άσχημη η εικόνα του φόρουμ για όποιον τα διαβάζει εκεί έξω.. :(
 
Είναι κάποια πράγματα που δεν λέγονται ευθέως. Για να γίνω λίγο πιο συγκεκριμένος, θα πω απλά πως πολλές φορές στο παρελθόν, υπήρχε παραβίαση κανόνων του φόρουμ σε διάφορα σχόλια ( που θα μπορούσαν να προκαλέσουν κόντρες, εντάσεις κλπ) και όχι μόνο δεν σβήνονταν, αλλά έπεφταν έμμεσες απειλές, " πως την επόμενη φορά θα πάρεις εσύ δρόμο που δεν συμφωνείς ". Οι νόμοι πρέπει να ισχύουν για όλους και όχι ανάλογα με τις απόψεις και τις συμπάθειες του κάθε διαχειριστή. Αυτό και το κλείνω οριστικά από μέρους μου.

Ξαναλέω πως αυτό δεν έχει να κάνει σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση με τον Wally.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Κοίτα. Μιας και το μοντάρισμα γίνεται από ανθρώπους, είναι φύσιν αδύνατο να μη μπει μπροστά και το συναίσθημα. Μπορεί ο εκάστοτε mod να ήταν κουρασμένος, να έχει τα προσωπικά του, να του την είπε ο προιστάμενός του. Το πιο πρέπον είναι να εστιάσουμε πλέον στον τίτλο αυτού του θρεντ, δηλαδή "Νέα εποχή για το retromaniax". Ο,τι έγινε (ή δεν έγινε), είναι στο παρελθόν.

Αλλα για αυτο δεν ευθύνεται σε καμια περιπτωση ο @Wally.

Λάθος! Ο Γουώλης ΠΑΝΤΑ θα πτύει... Θα φταίει. Γιατί; Μα γιατί είναι ο Γουώλης. Εμείς αυτόν ξέρουμε, αυτόν εμπιστευόμαστε να μας τα κάνει λίμπα. 120 κατασκευαστές φόρουμ τον χρησιμοποιούν να τους τα χαλάει για να πληρώνει support ο πελάτης. Πού να ήξερε ο shock τί συνφωνίες είχαν παιχτεί πίσω από τη μπλάτη του (αυτή τη στιβαρή πλάτη που κάποτε κουβάλαγε ένα 360 από το Γκωτσόβολο, ακόμα έχει το σημάδι από το κουτί).

Συμφωνείτε να σβηστούν τα παραπάνω posts μέχρι εκεί που ξεκινάει και ξεφεύγει η σημερινή συζήτηση. Δείχνει πολύ άσχημη η εικόνα του φόρουμ για όποιον τα διαβάζει εκεί έξω.. :(

Οπως είπα πιο πάνω, όλα τα πόστς μέχρι αυτό εδώ το σημείο, πρέπει να διαγραφούν επειδή δείχνει ότι είμαστε νηπιαγωγείο.

Θα ήθελα όμως τα δικά μου ποστς να μη διαγραφουν ως παρακαθίκι για τις επικείμενες εκλογές....ως παρακαταθήκη για τις επόμενες γεννιές...γενναιές...γέννες....αυτό τελοσπάντων.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Αν υπάρχουν διαφωνίες, αυτές πρέπει να καταγράφονται.
Η διαγραφή, και ειδικά η επιλεκτική διαγραφή, πάντα δίνει λαβές για σχόλια.
Ανεξάρτητα από το αν αυτά τα σχόλια θα εκφραστούν δημόσια ή όχι.
Καμιά «νέα εποχή» δεν μπορεί να ξεκινήσει, χωρίς να ξεκαθαριστεί τί την διαφοροποιεί σε σχέση με την παλιά.
Αν πραγματικά πρόκειται για νέα εποχή και όχι για απλή συνέχεια της παλιάς.

Κατά τα άλλα, δεν αλλάζω λέξη απ' όσα είπα.
 
Δεν ξέρω, εμένα πάντως μου άρεσε η παλιά εποχή. Και όταν βλέπω "νεα εποχή" σε κάτι που έχω συνηθίσει και μου αρέσει, πάντα σκέφτομαι ότι μπορεί να χαλάσει κάτι. Όπως πήγε να γίνει με το κλείδωμα κάποιων sections άλλα ευτυχώς τελικά τα πράγματα κρατήθηκαν ως είχαν.

Για μένα το RetroManiax είναι φάση "if it ain't broke, don't fix it". Οπότε οι νέες εποχές δεν μου λένε κάτι. Παρόλα αυτά μπορεί να είμαι και λάθος. Δεν συμμετείχα σε όλα τα sections και το 99% της συμμετοχής μου είναι στα emulation και console sections. Oπότε τα μόνα δράματα που έχω ζήσει είναι όταν ξεφευγανε οι Amiga VS Consoles διαμάχες. Αλλά πέρα από αυτό πάντα είχα την εντύπωση πως το RetoManiax είναι από τα πιο chill και σοβαρά forums, τουλάχιστον σε σχέση με όλα τα άλλα που είμαι μέλος.
 
Καλησπέρα σε όλους! Παιδιά δεν νομίζω να ενδιαφέρει κανέναν αν είχατε προηγούμενα ή όχι με την ex- διαχειριστική ομάδα. Οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναφέρετε παλιά περιστατικά και προβλήματα. Δεν θα διαγραφεί κανένα post αν δεν είναι υβριστικό και γενικότερα προσβλητικό. Εσείς καθορίζετε το επίπεδο του retromaniax. ΟΧΙ η διαχειριστική ομάδα.

Αισυμνήτης:
Δεν υπάρχει καμία λίστα διαθέσιμη με διαφορές της τωρινής και της προηγούμενης διαχειριστικής ομάδας. Αν θέλεις, συνεχίζεις να συμμετέχεις στο forum και διαπιστώνεις μόνος σου αν σου αρέσει να είσαι around! Σεβόμαστε απόλυτα την δουλειά ετών που έχουν ρίξει τα προηγούμενα παιδιά και εμείς θα συνεχίσουμε όπως εμείς πιστεύουμε καλύτερα!

Ηρεμήστε και 'χαρείτε' το φόρουμ! Όσοι θέλετε φυσικά!
 
Δεν θα διαγραφεί κανένα post αν δεν είναι υβριστικό και γενικότερα προσβλητικό.
Υβριστικό σχόλιο δεν έκανα και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω, εδώ ή οπουδήποτε αλλού. Δεν το έχω ανάγκη.

Εσείς καθορίζετε το επίπεδο του retromaniax. ΟΧΙ η διαχειριστική ομάδα.
Αυτά τα δύο είναι αμφίδρομα. Πάνε πάντα μαζί.

Δεν υπάρχει καμία λίστα διαθέσιμη με διαφορές της τωρινής και της προηγούμενης διαχειριστικής ομάδας.
Δεν είναι (μόνο) θέμα προσώπων.
Αν υπάρχουν άλλες διαφορές ανάμεσα στην «παλιά» και στη «νέα» εποχή, αυτός είναι ο πλέον κατάλληλος χώρος να τις πληροφορηθούμε.

Σεβόμαστε απόλυτα την δουλειά ετών που έχουν ρίξει τα προηγούμενα παιδιά και εμείς θα συνεχίσουμε όπως εμείς πιστεύουμε καλύτερα
Κι εμείς θα συνεχίσουμε όπως εμείς πιστεύουμε καλύτερα.

Δεν έχω σκοπό να επιμείνω περισσότερο, αν δεν προκληθώ. Σ' ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σου.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Λοιπόν σήμερα είναι Παρασκευή και 13 και η τελευταία πανσέληνος του χρόνου...

Σεληνιαστήκαμε λόγω πανσέληνου μου φαίνεται... :)

Αnyway ας το ξεχάσουμε το συμβάν.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Δεν ξέρω, εμένα πάντως μου άρεσε η παλιά εποχή. Και όταν βλέπω "νεα εποχή" σε κάτι που έχω συνηθίσει και μου αρέσει, πάντα σκέφτομαι ότι μπορεί να χαλάσει κάτι. Όπως πήγε να γίνει με το κλείδωμα κάποιων sections άλλα ευτυχώς τελικά τα πράγματα κρατήθηκαν ως είχαν.

Πιστευω οτι σε ολους εμας τους νοσταλγους του παρελθόντος δεν τους αρεσουν ιδιαιτερα οι αλλαγες. Γιατι αλλιως θα ημασταν Futuremaniax και οχι Retromaniax. :)

Ειμαστε λοιπον εξ ορισμού και τελικώς εκ φύσεως συντηρητικοί. :eek:
 
Λοιπόν για να βάζουμε ορισμένα πράγματα στη θέση τους:

Προσωπικά δε θέλω να δω ξανά μομφές περί παλιών και νέων διαχειριστών από επίδοξους επικριτές. Όλοι μας (παλιοί & νέοι) έχουμε κάνει κατά καιρούς λάθη και αναπόφευκτα θα κάνουμε και περισσότερα στην πάροδο του χρόνου. Έτσι γίνεται συνήθως στις ευμεγέθεις online κοινότητες λόγω της πολυπλοκότητας που τις χαρακτηρίζει, αλλά και των διαφόρων προκλήσεων που παρουσιάζουν. Ούτε διεκδικούμε το αλάθητο ούτε είναι πρακτικά εφικτό κάτι τέτοιο.

Αυτό που ήθελα όλοι να λαμβάνουν πάντοτε υπόψιν, πριν ξαναρχίσουν να γράφουν οτιδήποτε, είναι ότι για να φτιαχτούν τέτοιες κοινότητες προϋποτίθεται άπειρη εθελοντική προσφορά, διασπάθιση ελεύθερου χρόνου και προφανώς αρκετού χρήματος. Από τη στιγμή που δεν πληρωνόμαστε από κανέναν, αλλά παρέχουμε δωρεάν στο κοινό μια υπηρεσία με συχνά άφθονο δικό μας προσωπικό κόστος, είναι λίγο περίεργο να έρχονται κάποιοι να μας ζητούν και ρέστα από πάνω. Προφανώς δεν αναφέρομαι στην καλοπροαίρετη κριτική, στην αναφορά προβλημάτων ή στις διάφορες προτάσεις βελτίωσης, αλλά στους αφορισμούς, τις γενικεύσεις, τις εριστικές μομφές και την επιλεκτική μνήμη.

Όλοι οι διαχειριστές που πέρασαν και συνεχίζουν να περνούν από το Retromaniax πάντοτε είχαν, ασχέτως λαθών, μόνο τις καλύτερες προθέσεις για το μέλλον του και για τη διασφάλιση ενός ποιοτικού community. Κάποιοι πειραματισμοί θα πετύχουν, κάποιοι όχι. Πολλές φορές δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε εκ των προτέρων, εκτός αν δοκιμάσουμε κι αν ρισκάρουμε.

Οπότε το θέμα κλείνει και κλειδώνει εδώ και για κάποιους που μου έστειλαν pm για διαγραφή τους από μέλη, κάνω ότι δεν το διάβασα. Προχωρούμε όλοι μαζί μονιασμένοι για το καλύτερο. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν, μόνο το παρόν και το μέλλον.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα