Always Somewhere
The King of Retro®
- Αντιδράσεις
- 12.765
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Δεν καταπιάνεται με το ΡΙΟ, αλλά ειρωνεύεται την όλη κατάσταση. Οτι εδώ μεσα είναι λαικό δικαστήριο και είμαστε κακοί και τώρα κατακρίνουμε και τον RIO (που όλοι οι παλιοί ξέρουμε τί έχει προσφέρει). μπλα μπλά....κλπ κλπ. Και άντε RIO απολογήσου και να τον κρεμάσουμε σαν εκείνη τη διαφήμιση με το VAPONA κλπ κλπ
Αλλα για αυτο δεν ευθύνεται σε καμια περιπτωση ο @Wally.
Συμφωνείτε να σβηστούν τα παραπάνω posts μέχρι εκεί που ξεκινάει και ξεφεύγει η σημερινή συζήτηση. Δείχνει πολύ άσχημη η εικόνα του φόρουμ για όποιον τα διαβάζει εκεί έξω..![]()
Oπότε τα μόνα δράματα που έχω ζήσει είναι όταν ξεφευγανε οι Amiga VS Consoles διαμάχε
Υβριστικό σχόλιο δεν έκανα και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω, εδώ ή οπουδήποτε αλλού. Δεν το έχω ανάγκη.Δεν θα διαγραφεί κανένα post αν δεν είναι υβριστικό και γενικότερα προσβλητικό.
Αυτά τα δύο είναι αμφίδρομα. Πάνε πάντα μαζί.Εσείς καθορίζετε το επίπεδο του retromaniax. ΟΧΙ η διαχειριστική ομάδα.
Δεν είναι (μόνο) θέμα προσώπων.Δεν υπάρχει καμία λίστα διαθέσιμη με διαφορές της τωρινής και της προηγούμενης διαχειριστικής ομάδας.
Κι εμείς θα συνεχίσουμε όπως εμείς πιστεύουμε καλύτερα.Σεβόμαστε απόλυτα την δουλειά ετών που έχουν ρίξει τα προηγούμενα παιδιά και εμείς θα συνεχίσουμε όπως εμείς πιστεύουμε καλύτερα
Δεν ξέρω, εμένα πάντως μου άρεσε η παλιά εποχή. Και όταν βλέπω "νεα εποχή" σε κάτι που έχω συνηθίσει και μου αρέσει, πάντα σκέφτομαι ότι μπορεί να χαλάσει κάτι. Όπως πήγε να γίνει με το κλείδωμα κάποιων sections άλλα ευτυχώς τελικά τα πράγματα κρατήθηκαν ως είχαν.