Από 1000 κύματα πέρασε το retromaniax από το 2006 μέχρι σήμερα. Ελπίζω τα πράγματα να πάνε καλύτερα από την κατρακύλα των τελευταίων ετών.
Ασχολιαστο αλλα...ο καθενας εχει την αποψη του. Ελπιζω οσοι ησασταν απογοητευμενοι με τη προηγουμενη κατασταση, να βοηθησετε την τωρινη ομαδα και την κοινοτητα με την ενεργη σας παρουσια (κατι που εξακολουθω να μην παρατηρω και μετα τη μεταβαση αλλα και δεν εκπλησσομαι κιολας...been there, seen that)
Οι αρχαίοι έλεγαν «κρείττον του λαλείν το σιγάν»...Ασχολιαστο αλλα...ο καθενας εχει την αποψη του. Ελπιζω οσοι ησασταν απογοητευμενοι με τη προηγουμενη κατασταση, να βοηθησετε την τωρινη ομαδα και την κοινοτητα με την ενεργη σας παρουσια (κατι που εξακολουθω να μην παρατηρω και μετα τη μεταβαση αλλα και δεν εκπλησσομαι κιολας...been there, seen that)
Από πότε είναι δουλειά ενός (πρώην) διαχειριστή να κρίνει ποιες φωνές είναι «σοβαρές» και ποιες όχι;EDIT: @RIO
Εισαι απο τις σοβαρες "φωνες" της κοινοτητας.
Οι αρχαίοι έλεγαν «κρείττον του λαλείν το σιγάν»...
Γιατί δεν επιστρέφετε ως διαχειριστές, να δούμε αν θα αυξηθεί ή θα μειωθεί η συμμετοχή;
Από πότε είναι δουλειά ενός (πρώην) διαχειριστή να κρίνει ποιες φωνές είναι «σοβαρές» και ποιες όχι;
No offense RIO. Το σχόλιο μου δεν έχει να κάνει μ' εσένα.
Στη θέση σου θα έκανα μια στοιχειώδη αυτοκριτική για την πορεία του φόρουμ τα τελευταία χρόνια.Το πρωτο, δεν χωραει ουτε σχολιασμο.
Για το δευτερο...θα μου πεις εσυ,ποιον θα θεωρω εγω σοβαρη παρουσια στην κοινοτητα?
Στη θέση σου θα έκανα μια στοιχειώδη αυτοκριτική για την πορεία του φόρουμ τα τελευταία χρόνια.
Από ενδιαφέρον ρωτάω, μπορείς να δώσεις κάποια παραδείγματα? Γιατί όσο καιρό είμαι εδώ (περίπου τον ίδιο καιρό είμαστε) δεν θυμάμαι να παρατήρησα κάτι τόσο κακό ή κάποιο μεγάλο δράμα που να έκανε το σύμπαν να διαλυθεί...Wally με όλο το σεβασμό στην πορεία σου στο retromaniax, αλλά πως να ξαναπάρει εύκολα τα πάνω του το φόρουμ, όταν τα τελευταία χρόνια διαλύθηκε το... σύμπαν με κάποιες άστοχες αλλαγές, αποφάσεις και νοοτροπίες. Δεν κατηγορώ εσένα προσωπικά, αλλά έγιναν πολλά αρνητικά.
Ποιος ζήτησε απολογία?@RIO.
Εμπρός, λοιπόν, προβοκάτορα! Απολογήσου δημόσια στο λαϊκό δικαστήριο!
https://co2islife.files.wordpress.com/2018/04/cr1.jpg