Περιπέτεια - Λίστα με τους τίτλους [341 τεύχη]

Βασικά η λίστα είναι παρμένη απ'αυτήν που ξεκίνησα να κάνω τον Ιούνη του 2009 στο greekcomics.gr προσπαθώντας να καταγράψω όλες τις περιόδους μέσα από προσωπική συλλογή τευχών και τόμων όπως κι από εξώφυλλα του greekcomics αλλά και πληροφορίες απο'δω κι απο'κει (και την βοήθεια κάποιων φίλων μέσα στην παρουσίαση του κόμικ). Δεν έχει τελειώσει ακόμη, φυσικά. Ο τρόπος γραφής, αρίθμησης μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια είναι δικά μου. Το ότι αναφέρεις πως είναι δική σου λίστα gomfaios, δεν σε τιμά καθόλου.
 
Φιλε Mandrake δεν εχω κανενα λογο να αμφισβητω τα λεγομενα σου αλλα θα ηθελα να ακουσω και τη θεση του gomfaios.

Αν οντως ισχυουν αυτα που λες και δεν προκειται για συμπτωση, το thread θα κατεβει!
 
Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να γνωρίζω την αλήθεια για την Πατρότητα της λίστας. Ωστόσο θέλω να ευχαριστήσω πολύ όποιον κόπιασε να γράψει την λίστα. Είναι το περιοδικό που κυνηγάω εδώ και 25 χρόνια και η συλλογή μου ολοκληρώνεται σιγά - σιγά, Μου μένουν καμιά 60αριά τεύχη. Δεν ασχολούμαι και πολύ για την έκδοση του κάθε τεύχους (επανεκδόσεις κλπ), αρκεί να ολοκληρώσω την συλλογή μου. Η λίστα με βοηθάει πολύ. Να ναι καλά όποιος την έφτιαξε αρχικά...

ΥΓ1: Με ανησυχεί που κλείνει ο Εκδοτικός Οίκος του Ανεμοδουρά μετά από τόσα χρόνια παρουσίας και προσφοράς...

ΥΓ2: Μα τα χίλια γένια αυτό είναι το πρώτο μου post στο site... ReSpEcT to ReTrOmAnIaCs
 
Ευχαριστώ κι από εμένα στο φίλο gomfaios και όλους όσους προέβησαν σε συμπληρώσεις/διορθώσεις.
 
Προσωπικα περιμενω παντως και μια απαντηση απο τον gomfaios σε οσα υποστηριξε ο mandrake λιγο πιο πανω. Εχει περασει καιρος απο τοτε και πρεπει να κλεισουμε αυτο το θεμα.
 
τωρα το ειδα!τη λιστα τη συμπληρωσα μονος μου,την ιδεα την πηρα οντως μεσα απο το greekcomiks βλεποντας μια λιστα με πολλες ελειψεις.για του λογου του αληθες μπορω να ανεβασω φωτο με ολες τις περιπετειες που διαθετω(πλην 5 τευχων)

τη λιστα τηνεχω ανεβασει και στο προσωπικο μου block πριν ανεβει εδω...

http://grcomics.blogspot.com/

φιλε mandrake αν η αρχικη ιδεα ηταν δικη σου δεν αντιλεγω αλλα αυτη η λιστα εχει γραφτει απο την προσωπικη μου συλλογη.
 
Οι "Λίστες Κυκλοφορίας" στο greekcomics δεν είναι δική μου ιδέα αλλά των υπευθύνων του φόρουμ. Απλά εγώ δημιούργησα και ξεκίνησα το συγκεκριμένο κόμικ (και άλλων διαφόρων) και προσπαθούμε με άλλους να την συμπληρώσουμε ακόμη. Η ημερομηνία σου εδώ αναφέρει ότι ανέβηκε ενάμισι μήνα μετά (29 Ιουλίου 2009) την άλλη του greekcomics (5 Ιουνίου 2009) και στο blog σου μια μέρα μετά απο'δω (30 Ιουλίου 2009). Πότε νωρίτερα στο blog σου, λοιπόν; Και μια μικρή απόδειξη από που είναι παρμένα:

1. Δε μου λες; Στην προσωπική σου συλλογή έχεις τεύχος που το λένε "171. "Μαρκ: Ο Κυρίαρχος Του Κακάου"; Στον σωστό τίτλο είναι "Του Κακού" και μάλιστα τον είχα μεταφέρει ο ίδιος λάθος σε moderator του greekcomics να τον διορθώσει. Το ίδιο λάθος όνομα είχε περαστεί στις 3 απ'τις 4 περιόδους τουλάχιστον και με posts το "διακωμωδήσαμε", μάλιστα, εκεί μέσα. Υπάρχουν τα posts με τις ημερομηνίες στην παρουσίαση του ίτλου όπως και το pm που έστειλα τότε στον global moderator για την διόρθωση. Έχουμε κάνει κι άλλες διορθώσεις από τότε. Θέλεις να σου τις κατονομάσω; Τέλος πάντων η λίστα όποτε την πήρε ο gomfaios δεν ήταν ολοκληρωμένη και σίγουρα με την σειρά του συμπλήρωσε τεύχη (εμάς ας πούμε λείπει ακόμα ο τίτλος του Όμπραξ στο τεύχος #146, αλλά συμπληρώνουμε κι από άλλες περιόδους ταυτόχρονα) και την παρουσίασε εδώ.

Αλλά όπως είχα πει και του Wally εμένα δε με πειράζει που ανέβηκε η λίστα κι εδώ (αλίμονο) αλλά ότι την οικειοποιήθηκε κάποιος που έκανε ένα copy/paste και απλά συμπλήρωσε τα κενά. Μπορείτε μάλιστα να πάρετε και όσα άλλα αναφέρονται στις επόμενες περιόδους για να ξέρει κανείς τι αναζητάει, απ'το link που δίνω παραπάνω! Αλλά όταν έχεις αντιγράψει ως και τα λάθη μας και την παρουσιάζεις ως δική σου πάει πολύ, γιατί ότι συγκεντρώθηκε εκεί μέχρι στιγμής, εγώ και μερικοί άλλοι που βοήθησαν ξέρουμε πολύ καλά πόσες μέρες φάγαμε... Γι'αυτό θα σε παρακαλέσω να επαναδιατυπώσεις στο αρχικό σου post.
 
οταν ξεκινησα να φτιαχνω τη λιστα μου λειπαν περιπου 20 με 25 τευχη και τους τιτλους τους βρηκα oντως απο το creekcomics.αν θες να μπει το δικο σου ονομα στο αρχικο ποστ δεν εχω κανενα προβλημα.επειδη η περιπετεια ειναι το αγαπημενο μου περιοδικο εχω φτιαξει και σχετικο block:

http://gomfaios.blogspot.com/

δεν επιθυμω να ερθω σε καμια κοντρα μαζι σου γιατι σεβομαι το καθε χωρο που με φιλοξενει και σεβομαι τους κανονες λειτουργειας.ας αφαιρεθει το ονομα μου απο το ολο tread και απλα οταν εχω χρονο θα ανεβασω απλα μια φωτογραφια με ολα τα τευχη που διαθετω...
 
ρε συντροφακια,μην τσακωνεστε..και οι δυο κοπιασατε ,αλλος πιο πολυ,αλλος λιγωτερο...συν τον κοπο της συλλογης.

Σημασια εχει οτι υπαρχει εδω αυτη η λιστα.

Εγω σαν πιο αρχαιος να θυμισω οτι οι περιπετειες του Λ.Μαρκ κυκλοφορησαν με το περιοδικο Ομπραξ,σε μικρο μεγεθος οπως το Μπλεκ,γυρω στο ΄71 αν δε κανω λαθος("ολα τα παιδια διαβαζουν Μπλεκ,Ζαγκορ,Ομπραξ")και αργοτερα στο περιοδικο Αγορι,αλλα το τελευταιο εχει αναφερθει σε αλλο ποστ.
 
Μιας και εγω παρακαλεσα να δωθει μια απαντηση και να υπαρχει μια "τακτοποιηση" του ολου θεματος - γιατι εκκρεμουσε η δηλωση του mandrake - θεωρω το θεμα ληξαν. Ας συνεχισουμε ontopic οπως και εκανε ο συντροφος don.
 
Καλησπέρα...

Επειδή η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ήταν και είναι ακόμα ένα από τα πιο

αγαπημένα μου περιοδικά, θα ήθελα απλά να ευχαριστήσω και

τα δύο παιδιά για την οποια προσπάθεια κατέβαλαν για τη

δημιουργία της συγκεκριμένης λίστας... :bow:

Είναι το πρώτο μου μήνυμα στο forum, και πραγματικά έχω πάθει

πλάκα με τις πληροφορίες που έχω βρει μέχρι στιγμής...
 
Aggeloa1 είπε:
Φίλε μου, καλωσόρισες στην παρέα μας! :)

Ενημερωτικά, εδώ δε θα βρεις κρυφά links για κατέβασμα, ειδικά για υλικό που υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα (δες ξανά τους κανονισμούς του φόρουμ!)...

Κάνε μια βόλτα στο φόρουμ & αν θες, πέρνα κι από 'δω να σε καλωσορίσουμε κι επισήμως! :)
 
Αναρωτιέμαι αν η kambia μπορεί να βρει τούρτα που να γράφει "efxaristo" επάνω. :p :p:p
 
Lol θα προσπαθήσω να φτιάξω τούρτα fxaristw :D

Τα off topic σβήστηκαν και το παρόν θα αυτοκαταστραφεί σε 10 λεπτά ;)
 
Καλησπέρα παιδιά,

εγώ έχω όλο τον πρώτο κ όλο τον δεύτερο κύκλο εκτός από 6 τεύχη :(

το 66,92,151,312,426(85)480.

Φυσικά είναι το αγαπημένο μου comics μακραν.

Βγήκε κ η ''ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΧΑΓΟΥ ΜΑΡΚ'' όπου αφηγείται την παιδική του ηλικιά κ το πως έγινε εχθρός των Άγγλων..

Ποτέ δεν κυκλοφόρησε το τελευταίο τεύχος στην Ελλάδα :eek:
 
johnferf@1 είπε:
Καλησπέρα παιδιά,εγώ έχω όλο τον πρώτο κ όλο τον δεύτερο κύκλο εκτός από 6 τεύχη :( [...]
Καλά βρε! Έχεις τόσα περιοδικά και δεν έχεις βγάλει μια φωτό να καμαρώσουμε κι εμείς?! :)

Άκου να σε πω τι θα κάνεις! :D

Θα βγάλεις φωτός μερικά εξώφυλλα, να τα δούμε κι εμείς - κρίμα είμαστε! Θα τις ανεβάσεις σ' ένα άλμπουμ (οδηγίες εντός!) και μόλις το κάνεις, θα περάσεις και μια βόλτα από 'δω να σε καλωσορίσουμε επισήμως! ;)

Αναμένουμε φωτός κι αν χρειαστείς κάπου βοήθεια, εδώ είμαστε! :D
 
όταν θα πάω τον αύγουστο στο χωριό θα τα βγάλω από τις κούτες κ θα σας στείλω φώτο βρε,

έτσι θα σας άφηνα; ;)

Μια φορά πριν 2 χρόνια τα άπλωσα στο παιδικό δωμάτιο κ η μάνα μου φρίκαρε....

γι αυτό τα πήγα στο χωριό όλα τα κόμικς μου γιατί αλλιώς θα βρισκόταν σε καμιά χωματερή τώρα.

Βλέπεται έχω αρκετά μίκυ μαους-κλασσικα, μικρους σεριφιδες ποπάυ κ όλα τα λούκυ λουκ τεν-τεν κ αστεριξ.

Ζήλια ζήλια :p

Θα τα απλώσω όλα κ θα σας στείλω φώτο βρε καρντάσια

Υπομονή μέχρι τον Αύγουστο :)
 
Όλες οι περιπέτειές μου :)

Από το 1-482 α' κ β περόδος

κ αρκετά διπλά...

attachment.php


attachment.php


attachment.php


peripeteia oles.jpg
 
Πίσω
Μπλουζα