Πες το και θα γίνει - ΕΡΤ2

tonytony

retron00b (sick admin's joke!)
Αντιδράσεις
43.420
Δε βρήκα να υπάρχει θέμα για τη συγκεκριμένη εκπομπή που ξεκίνησε στις 9 Ιανουαρίου 1985 , αν υπάρχει ας μεταφερθεί...

1985 01-09 (2).jpg

PT8

RetroMaNiaC
Αντιδράσεις
1.315
Την έβλεπα, μου άρεσε πολύ, αλλά θυμάμαι ελάχιστα..

PT8

RetroMaNiaC
Αντιδράσεις
1.315
Σήμερα οι των 10-13, θα ζητούσαν να εμφανιστούνε στο stage με τον τάδε τ(ρ)άπερ, να δουν την λέϊντη γκάγκα και ένα πενθήμερο σε σπα ριζόρτ με περιποίηση νυχιών.

PT8

RetroMaNiaC
Αντιδράσεις
1.315
Βρίσκω έως και συγκινητικά τα αιτήματα των παιδιών του τότε. Η ποιότητά τους καθρεφτίζει και την ''πνευματική αλλοίωση'' που υπέστη η κοινωνία στην πορεία της μέχρι σήμερα.

Ξέρω, σαν τους γέρους στο μάπετ κάνω αλλά έτσι το νοιώθω

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Αντιδράσεις
3.234
Υπηρχαν και παιδακια που ζητουσαν να επισκεφτουν την Ντισνευλαντ οπως και την Καρολαϊν της Τολμης και Γοητειας οπως και επισης ειμαι σιγουρος οτι γινοταν επιλογη των αιτηματων απο τους παραγωγους.
Κατα τα αλλα ναι αυτο με την ποιοτητα βεβαιως και ισχυει.

Uskoke

RetroAdept
Αντιδράσεις
5.168
εμένα η επιθυμία μου ήταν να δω (ξενάγηση) ένα εργοστάσιο της ΔΕΗ, τελικά η επιθυμία μου ικανοποιήθηκε με το παραπάνω στα ΤΕΙ (ΑΗΣ Καρδιάς ΥΗΣ κοντά στην τεχνητή λίμνη και ΑΗΣ Λινοπεραμάτων εδώ στην Κρήτη Βόρειο Κέντρο Κατανομής Φορτιού στην Πτολεμαΐδα και Κέντρο Κατανομής Φορτίου στον υποσταθμό του Κατσαμπά εδώ στο Ηράκλειο).

thanos75

RetroMaNiaC
Αντιδράσεις
690
Υπηρχαν και παιδακια που ζητουσαν να επισκεφτουν την Ντισνευλαντ οπως και την Καρολαϊν της Τολμης και Γοητειας οπως και επισης ειμαι σιγουρος οτι γινοταν επιλογη των αιτηματων απο τους παραγωγους.
Κατα τα αλλα ναι αυτο με την ποιοτητα βεβαιως και ισχυει.
Πάντως πρέπει να ήταν αρκετά ακριβή ως παραγωγή. Θυμάμαι πως στον 1ο κύκλο σε ένα από τα τελευταία επεισόδια κάπου 7 παιδάκια είχαν πάει στο Λονδίνο και κάποια άλλα παιδάκια στο Παρίσι. Επίσης νομίζω πως σε κάποιο επεισόδιο ένα παιδάκι ήθελε να γνωρίσει τον Παπα Ιωάννη Παύλο και το πήγαν στο Βατικανό!!!

Μπλουζα