have some photos for you...., but i forgot to upload them.
Γενικα ετσι ηταν αλλα απο καποια στιγμη και επειτα χωριστηκαν (γιαυτο και τα euro PC/XT δεν υπηρξαν σε μοντελλα της amstrad).Aρα υπαρχουν πιθανοτητες το πληκτρολογιο να ειναι ΧΤNemo είπε:Ισχυει οτι λεει ποιο πανω ο Konc.
Απλα να προσθεσω μια σκεψη/υποθεση ,αν και πιθανοτατα κανω λαθος ....
Τα πληκτρολογια αρκετων Amstrad PC (1512/1640 etc) δεν ηταν ΧT combatible ,α,π οτι θυμαμαι οποτε μια και οι Amstrad/Schneider ειχαν παραλληλες πορειες ,μπορει να ειναι περισσοτερο περιπλοκο το θεμα ...
Παιδιά το πληκτρολόγιο έχει το εν λόγω διακοπτάκι!!!konc είπε:Όχι, δυστυχώς τα ΧΤ και ΑΤ πληκτρολόγια είναι διαφορετικά και μη συμβατά. Επειδή δεν γνωρίζω το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο, ρίξε μια ματιά από κάτω για την πιθανότητα να το έδινε η schneider και με άλλα μηχανήματα και να έχει διακοπτάκι επιλογής ΧΤ/ΑΤ.
Χαχα τέλος καλό όλα καλά δηλαδή! Αν θες βγάλε και μια φωτογραφία το πληκτρολόγιο να το δούμε, δεν θυμάμαι να έχω δει άλλο original πληκτρολόγιο schneider να το έχει. Ίσως απλά δεν είχε τύχει βέβαια...ixthy είπε:Παιδιά το πληκτρολόγιο έχει το εν λόγω διακοπτάκι!!!Ευχαριστώ πολύ!!! Το μόνο κακό είναι ότι έχω στείλει το παλιό μου pc για έλεγχο διότι τώρα δε μου βλέπει το σκληρό, ενώ και η μπαταρία του cmos τα χει παίξει... Ελπίζω να είναι μόνο θέμα μπαταρίας και να μην τα έχει παίξει και ο σκληρός... Άντε να ξαναβρώ σκληρό 1,2 GB lol! Ειλικρινά μόλις έστειλα για ανακύκλωση έναν athlon 2,6 GHz του 2003, λόγω φουσκωμένων πυκνωτών στην μητρική, αλλά δε με ένοιαξε και πολύ... Το παλιό μου pentium 100 όμως θέλω να το σώσω οπωσδήποτε και φυσικά να του βάλω το πληκτρολόγιο του schneider που τόσο γουστάρω + ένα 5.25 parallel driver πάλι από την schneider...