...εξαπολύω ευθύς αμέσως ένα "δριμύ κατηγορώ" στο Retro Gamer, για... "προβοκάτσια" !!
Aν και το άρθρο αυτό δεν το έχω διαβάσει, είμαι υπέρ της Amstrad έκδοσης για τους παρακάτω λόγους:
- Καλύτερα γραφικά. Εδώ βέβαια όπως έχουμε πεί και στο παρελθόν, τα γραφικά είναι ένα θέμα υποκειμενικό. Δηλαδή εγώ θεωρώ ανώτερο το αισθητικό αποτέλεσμα που βγάζει η πληθώρα των χρωμάτων στο T.R. του Amstrad - έστω και αν η ανάλυση είναι χαμηλότερη απο αυτήν του Spectrum.
- Hxoς. Εξαρτάται για τι μιλάμε. Αν μιλάμε για τον δύσμοιρο τον σαρανταοκτάρη, τότε ο Amstrad επικρατεί άνετα, μιά και ο αντίπαλός του έχει χειρότερο ήχο ποιοτικά, και χωρίς καν in-game music (τουλάχιστον απ'όσο γνωρίζω).
Aν όμως μιλάμε για τον εκατόνεικοσιοκτάρη, τότε έχουμε ισοπαλία !!
- Gameplay. Σίγουρα ισοπαλία !! ...το παιχνίδι στον Spectrum είναι το ίδιο υπέροχο με τον Amstrad.
...δηλαδή πιστεύω ότι η έκδοση του Amstrad κερδίζει "στα σημεία". Πολύ θα ήθελα πάντως να δω τα επιχειρήματα των συντακτών του R.G.
Ισως αυτοί να έχουν προσέξει κάτι που εμένα μου διαφεύγει... τι λες, υπάρχει η πιθανότητα να μας σκανάρεις τις εν λόγω σελίδες, Wally;