Ποιά ηταν τα πρώτα παιχνίδια που αγοράσατε ;

Λοιπόν on-topic τώρα τα πρώτα games που πήρα μαζί με τον 6128 ήταν κάτι δισκετούλες που είχαν μέσα κάτι παράξενα παιχνίδια με ονόματα όπως Arkanoid, Arkanoid 2, Karnov, Combat School, Salamander, Outrun... (original αυτά, σε compilations κλπ)Ήταν πολύ περισσότερα απλά δε θυμάμαι ονόματα. Μιλάμε για 1988 τώρα :D

Πρέπει να είχα πάρει γύρω στα 60-70 games (όχι όλα original). Δε ξεχνάω τη μαγεία που ένιωθες παίζοντας ηλεκτρονικά στο σπίτι :D
 
Πρωτα games

Όταν αγόρασα τον 464, μου έδωσαν δώρο το Chiller..της Mastertronic, ήταν ψιλομάπα παιχνίδι και είχα ξενερώσει άπειρα..είχα και πράσινη οθόνη (η μεγαλύτερη μούφα του Amstrad-για να μην "χαλάσω" τα μάτια μου ε? γελοιε πολιτή που έπεισες τον πατέρα μου τότε.) μετά απο 2 μέρες πήρα τα Way of the exploding Fist, View to a kill και Who Dares wins ΙΙ (αλήθεια υπάρχει 1?) Γαμάτα παιχνίδια ολα τους...και μετά απο 2 εβδομάδες περίπου οι γονείς μου μου έκαναν δώρο τα Saboteur Και 3 weeks in paradise..ΑΠιστευτες στιγμές gaming και λιώσιμου...να περιμένω καρτερικά να φορτωσει η κασέττα...θυμάμαι οτί εσβηνα το μονιτορ και έκανα πως κοιμομουν και συνεχιζα να παιζω μεχρι αργα...τα πρώτα ξενύχτια το μακρυνο 1986-87..εμείς του amstrad Παντως ειχαμε την πολυτέλεια του μονιτόρ ενώ οι άλλοι ολοί ειχαν την γκρινια της τηλεορασης :)
 
Το Auf Wiedersehen Monty (1987) , Tai-Pan (1986) και Target Renegade (1988)
 
τα πρωτα παιχνιδια που αγορασα στον amstrad cpc 6128 ηταν Antiriad,thundercats,thunderblade.
 
saboteur,operation wolf kai arcanoid οπου τα επαιζα μετα το σχολειο στο εγχρωμο μονιτορ παροτι και εμενα ειχαν πρηξει τον πατερα μου να μου παρει πρασινο για τα ματια...! :)
 
Με την αγορά του 6128 μου την πρωταπριλιά του 1988 (ημέρα Παρασκευή και μάλιστα σταματάγαμε για το Πάσχα), αγόρασα τα Winter games, Deflektor, Gauntlet. Ηταν και τα πρώτα παιχνίδια που αγόρασα ποτέ και έχουν την τιμητική τους πάντοτε.

Μετά από 8 χρόνια έπιασα δουλειά στην εταιρεία που μου είχε πουλήσει το 6128.
 
Πηρες το αιμα σου πισω για τη σαχλαμαρα που σου πουλησανε :biglaugh:
 
Πάνο, μάλλον φεύγοντας από κει πήρα το αίμα μου πίσω. Τραγική ιστορία στο τέλος, όπως οι ιστορίες αγάπης και μίσους :D
 
Mask, Dynamite Collection, Turrican, Hostages. Άν και τα πρώτα μου παιχνίδια ήταν copiαρισμένα (με το PIP του CP/M!) απο φίλους, αυτά ήταν τα πρώτα μου original.
 
Λοιπόν...πακέτο με τον 6128 είχα πάρει το 6 Hit Pack που περιελάμβανε τα παιχνίδια:Antiriad,Fighting Warrior,Scooby Doo,Jet set Willy 2,Duet,1942,Split personalities.Και μία εβδομάδα μετά πήρα και το Thundercats!
 
Πίσω
Μπλουζα