Ήμουν πολύ μικρή αλλά ορισμένες παραστάσεις μου έχουν μείνει στο μυαλό. Να αναφέρω τις πιο βασικές αν και υπάρχουν κι άλλες που μου άρεσαν.
"Η κυρία του Μαξίμ" με τη Λάσκαρη... Το "Γαριδάκι".. Θυμάμαι την αρχή από το σατυρικό τραγουδάκι του έργου "Η Δούκισσα δε λέει σκλαβάκι, μα όλους σκλάβους τους θωρεί, και το φτωχό το Γαριδάκι.... " το άλλο δεν το θυμάμαι...
"To ημερολόγιο ενός τρελού" με τον Κώστα Καρρά σε ρόλο καριέρας...
"Το φιόρο του Λεβάντε" λατρεμένο... Θυμάμαι την ατάκα του Νιόνιου (Γεωγλερή): "Ο ένας το ένα απαρταμέντο, ο άλλος το άλλο απαρταμέντο" όπου απαρταμέντα (διαμερίσματα) ήταν οι δύο κόρες του αφέντη του...
"Αρσενικό και παλιά δαντέλα" με τις έξοχες Λαμπροπούλου και Ποδηματά και τον νεαρό Χριστοδούλου. Ο Μοσχίδης έκανε το πάστορα. Η ωραιότερη κωμωδία-θρίλερ που έγινε ποτέ. Ίσως και να είναι μοναδική στο είδος της.
Επίσης, θυμάμαι πόσο μου είχε αρέσει το "Τσάι και συμπάθεια" με την Όλγα Πολίτου.
Και πιο μεγάλη είχα δει το "Μελτεμάκι" με το Μόρτζο και τη Ζούνη. Αχ, τι ωραίο που ήταν!!!!!
"Διακοπή για τεχνικούς λόγους" με την Άννυ Πασπάτη και τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ (έκανε τον Χριστό).
Και μια κωμωδία που μου άρεσε πολύ ήταν "Το σπίτι των τεσσάρων κοριτσιών" με τον Ιάκωβο Ψαρά στο ρόλο του μπαμπά. Η μικρή κόρη ήταν η Καφαντάρη. Έξοχη στην κωμωδία.