Ποια είναι τα αγαπημένα σας εξώφυλλα από ελληνικά περιοδικά κόμικς?

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας gomfaios
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Χαχα δεν το πιστεύω, αυτό είναι ΤΟ αγαπημένο μου!!!!

Yeap απο τα καλυτερα.

Αλλο ενα που βγηκε στην Ελλαδα,εκτος απο το προφανες ειναι και ο ρεαλισμος στον σχεδιασμο των χαρακτηρων.

Σε υψηλη αναλυση φαινεται καλυτερα.

Εdit:Δεν ειμαι σιγουρος οτι βγηκε Ελλαδα ισως να πηρα το US λογω εξωφυλλου,lol

conan.jpg

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τι θα λέγατε γι'αυτά;;; Η αγαπημένη μου ιστορία και φυσικά το ίδιο ισχύει και για τα εξώφυλλα! Η πρωτότυπη αμερικάνικη έκδοση του 1949, η επανέκδοση (αμερικάνικη κι αυτή το 1965) και το κλασικό ελληνικό κόμιξ #1. Είναι και τα τρία στην κατοχή μου και φυσικά για μένα είναι ότι πολυτιμότερο!!!!!

lost in the andes 1949.jpg

Lost in the andes 1965.jpg

κομιξ 1.JPG

Γειά σου βρε "συνάδελφε" με το Four Color 223 !

Εγώ το έχω φτιάξει και σε πίνακα... :)

makro_andes.jpg

Lord_Makro είπε:
Γειά σου βρε "συνάδελφε" με το Four Color 223 !

Εγώ το έχω φτιάξει και σε πίνακα... :)

Πω πω άπαιχτο!!!Εσύ το ζωγράφισες ή είναι σκανάρισμα;Κάτι τέτοιο σκέφτομαι κι εγω να κάνω! Όσο για το four color #223 ας είναι καλά το ebay όπου και πάλευα καιρό να το βρω σε καλή τιμή και κατάσταση!

kingtiger077 είπε:
Πω πω άπαιχτο!!!Εσύ το ζωγράφισες ή είναι σκανάρισμα;Κάτι τέτοιο σκέφτομαι κι εγω να κάνω!
Ναι, είναι πρωτότυπος πίνακας δικός μου με ακουαρέλες. :D

Έχω κάνει και άλλα από ιστορίες του Μπαρκς...

Τα αγαπημένα μου εξώφυλλα ήταν αυτά του Φάντομ Ντακ! Μετά βγήκε η Τριλογία: Το Σπαθί των Πάγων με το χρυσό εξώφυλλο! Ό,τι καλύτερο!

DINO είπε:
Εάν μιλάμε για αγαπημένο περιοδικό, δύσκολη η απάντηση...Εάν μιλάμε για αγαπημένο εξώφυλλο, επίσης...

Σίγουρα ένα από τα αγαπημένα μου εξώφυλλα, είναι το πρώτο τεύχος του ΚΟΜΙΞ, για πολλούς λόγους...

fetch
Το θυμάμαι σαν τώρα. Κι εγω το είχα αγοράσει, και άλλα 5-6 ακόμα... Φοβερό...

Οπισθόφυλλα μετράνε; :biglaugh:

powerman - house ad.jpg

Επειδη το συγκεκριμενο οπισθοφυλλο εχει θρεψει γενιες και γενιες ευτυχισμενων ελληνοπουλων να αποκαλυψω για πρωτη φορα σε ελληνικα ματια το χαμενο αδελφακι του!

luke cage.jpg

Αυτο το τευχος της Βαβελ με την Ρεβεκκα της Αννα Μπραντολι (το βρηκα στην αποθηκη και χαρηκα πολυ - απο τα λιγα Βαβελ που δεν τα εφαγαν τα ποντικια...)

^^Αν εννοείς το τεύχος που έβαλες για αβαταρ τότε κάνε έναν κόπο και βάλτο και ως συνημμένο στο ποστ σου. Γιατί αν κάποια στιγμή αλλάξεις άβαταρ θα αναρωτιόμαστε για ποιο τεύχος μιλάς :)

Να το λοιπον , η Ρεβεκκα ειναι απο τους πιο αγαπημενους μου χαρακτηρες κομικ.

vavel.jpg

Πίσω
Μπλουζα