Dr Malcolm Betruger
Banned
- Αντιδράσεις
- 23
Το Master System 2 ήταν η πρώτη μου κονσόλα. Το πήρα περί το 1994 αν θυμάμαι καλά 30 ή 35 χιλιάδες. Τσουχτερή τιμή για την εποχή εκείνη. Ήθελα Mega Drive, αλλά ο πατέρας μου με τίποτα δεν έδινε τις 70.000 που έκανε. (Και με το δίκιο του) Το κράτησα μέχρι το 99 νομίζω όταν το αντάλαξα με ένα Game boy με κάποια παιχνίδια. (Βλακεία αλλά τότε το χα βαρεθεί-τώρα μετανοιώνω :icon_cry: )
Είχα το Alex Kidd in the miracle world, world cup Italia '90, Sonic the Hedgehog, Sonic-2 στη κατοχή μου. Ενώ συνολικά είχα παιξει πολλά αλλα παιχνίδια-τα αντάλλαζα με φίλους που είχαν την ίδια κονσόλα για κάποιο διάστημα. (Θυμάμαι τα wonder boy, shinobi, Michael Jacksons moonwalker, X-files και κάποια άλλα.
Είχα το Alex Kidd in the miracle world, world cup Italia '90, Sonic the Hedgehog, Sonic-2 στη κατοχή μου. Ενώ συνολικά είχα παιξει πολλά αλλα παιχνίδια-τα αντάλλαζα με φίλους που είχαν την ίδια κονσόλα για κάποιο διάστημα. (Θυμάμαι τα wonder boy, shinobi, Michael Jacksons moonwalker, X-files και κάποια άλλα.