Ποια παιχνίδια για Master System είχατε/έχετε?

Marioκλωνιζει λιγο η μου φαινεται,παντως πρεπει να ανοιξουμε ενα θεμα με Disney games.




 
Aardvark είπε:
Marioκλωνιζει λιγο η μου φαινεται,παντως πρεπει να ανοιξουμε ενα θεμα με Disney games.


τι μου θυμιζεις φιλε μου.ετσι μου'ρχετε να παω να παρω παλι ενα MS
 
Αν και nintendo και τα μυαλα στα καγκελα παντα γουσταρα και την sega ασχετα αν απεχθανομαι τον μπλε σκαντζοχειρο.Eιχα πολλα παιχνιδια στο master system πανω απο 30 αλλα τα εδωσα πριν χρονια σε μια ξαδερφη μου που πιστευω να τα εχει ακομα.Τα αγαπημενα μου που πραγματικα τα ειχα λιωσει ηταν wonder boy III dragon's trap,phantasy star,wonder boy in monsterland,asterix,Golden axe warrior αυτη η υπερτατη αντιγραφη του zelda που απλα ειχε πιο πολλα χρωματα κτλ αλλα γενικα ηταν καλο παιχνιδακι,Αlex kidd,Daffy duck in hollywood,Νιnja gaiden,Mickey mouse castle of illusions.Φυσικα ολα ωσα ειχα τα εχω λιωσει αλλα αυτα ακομα περισσοτερο.
 
Φαίνεται πολύ καλό παίχνιδι όντως, τώρα που θα πάρω ένα SMS θα το ξεκινήσω αν και πιστέυω πως το πιο σπάνιο εύρημα ήταν το ninja gaiden.Παιχνιδάρα με τον donald που θυμάμαι ήταν το maui mallard in cold shadow για snes και mega drive, μιλάμε για τρελό κάψιμο μέχρι να το τερματίσω. :D
 
Δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία να το χαρώ στην εποχή του γιατί το είχα αγοράσει από Παρίσι (Χριστούγεννα), μη γνωρίζοντας τα συστήματα τηλεόρασης και ότι δεν θα παίζει στο ελληνικό σύστημα. Όταν το αγόρασα είχα το υπέροχο alex Kidd ενσωματωμένο και δώρο το αγαπημένο shinobi. Μια βδομάδα μετά πήρα το cyber shinobi και R-type και μετά γύρισα στην Ελλάδα τρώγοντας την ήττα...Χάρισα το MS στον ξάδελφό μου και μαζί με αυτό το R-Type (θεέ μου πόσο μου λείπει) αλλά για κάποιο λόγω (συναισθηματική αξία ? ) δεν του χάρισα τα 2 shinobi. Αργότερα ήρθε το MD και τα games έμειναν στο ράφι, μέχρι που πριν από λίγα χρόνια ξανα πήρα ένα MS από παζάρι.

Τώρα έχω

Sonic 1 (ενσωματωμένο)

Shinobi

Cyber Shinobι

Ghostbusters (παρατημένο μέσα στην κονσόλα)

Space Harrier

Ninja

Mortal Kombat 2

Shadow Dancer

Chuck Rock

Η φτωχη συλλογη μου...

photo.jpg
 
spellcaster,phantasy star(απο τα ωραιοτερα παιχνιδια που εχω παιξει ever),fantasy zone,lord of the sword,alex kidd(στην μνημη),impossible mission,indiana jones the last crusade,altered beast
 
Είχα το Master System II. Ήταν η πρώτη μου κονσόλα!

Από παιχνίδια είχα:

Alex Kidd in Miracle World (ενσωματωμένο στην κονσόλα)

Double Dragon

Αυτά...

Για αρκετό καιρό μου είχε δώσει ένας παλιός φίλος μου τη δικιά του SMS κονσόλα, η οποία είχε ενσωματωμένο το Sonic The Hedgehog, και το έχω στη συνείδηση μου σαν να ήταν δικό μου...

Καλά, το Alex Kidd το είχα κάψει... Επίσης, ωραίες αναμνήσεις ως μικρό παιδί να παίζω Alex Kidd με του γονείς μου! Καθώς και με άλλου συγγενείς, φίλους να παίζω και άλλα παιχνίδια που μου δάνειζαν, είχαν...
 
ποιο ninja εννοεις αυτο που με τα δυο κουμπια εξαφανιζοταν o ninja;αυτο το τερματιζα,η τελευταια πιστα ηταν καπως δυσκολη οπου βγαινανε κακοι απο ολες τις μεριες

koupos είπε:
Αθανατο Master System!!Tι ανεπαναληπτηνκαι θρυλικη μηχανη ηταν αυτη.

Μου την ειχε κανει δωρο ο πατερας μου κατα το 92-93 καπου εκει και τοτε εβγαινε με δωρο τρια παιχνιδια συν το alex kid in miracle world,το οποιο ηταν το all time classic παιχνιδι του master system.

Δεν ηταν και απο τα ακατορθωτα δυσκολα της παιχνιδομηχανης, το κλου ηταν οι πετρα-ψαλιδι-χαρτι αναμετρησεις με τους αρχηγους με τη "γραφικη" συνοδευτικη μουσικουλα.

Τα τρια παιχνιδια δωρο που πηρα εγω ηταν το sonic the hedgehog, το tennis και ενα τελειως κατεστραμενο και παραξενο παιχνιδι, το ninja, το οποιο εχει μεινει στην ιστορια γιατι δεν υπαρχει ανθρωπος που να περασε τις δυο πρωτες πιστες

Eπισης αλλα παιχνιδια που ειχα ηταν η προσωπικη μου τρελα και αδυναμια,το οποιο το θεωρω το καλυτερο και πιο ενδιαφερον παιχνιδι του master system, το wonder boy in monster land.

αλλα παιχνιδια ηταν το golden axe,το jurassic park, το asterix (και αυτο καλο).
 
Alex Kidd, Sonic 1,2, Castle of Illusion, Lucky Dime Caper, Master of Darkness (κλώνος του Castlevania, αρκετά καλό).

Καλά, ποιο παιχνίδι platform στα 8-bit δεν χρωστάει κάτι στον Μάριο? (όπως ποιο σύγχρονο hack'n'slash δεν δανείζεται από τα DMC και God of War?)

Από τα αγαπημένα ήταν και παραμένει το Αστερίξ. Ίσως το δεύτερο καλύτερο παιχνίδι με τον ήρωα μετά από το Arcade της Konami.

[video=youtube;8WH-g1dXBH4]

 
Master System δεν είχα ποτέ. Είχε ένας φίλος και εκεί έπαιξα Alex Kidd, Double Dragon, The Ninja, The New Zealand Story, Action Fighter, Sonic 1,Asterix and the great rescue. Παρόλαυτα είχα τον μετατροπέα για το Game Gear και είχα κάποια παιχνίδια όπως το Sonic 2, Cyber Shinobi. Να είμαι ειλικρινής, ο περιορισμός των 2 κουμπιών στο χειριστήριο με εκνεύριζε πάντα. Μα μόνο 2 κουμπιά? Ακόμη και το pause να είναι πάνω στο μηχάνημα? Δε ξέρω πως το σκέφτηκαν...Επίσης προτιμώ σε σχεδιασμό το MS1 από το MS2 που μου φαίνεται και κάπως άσχημο.
 
Aardvark είπε:
Marioκλωνιζει λιγο η μου φαινεται,παντως πρεπει να ανοιξουμε ενα θεμα με Disney games.



πωωωω το ενα απο τα δυο παιχνιδια που εχω, τι μου θυμησες κι εμενα..

το 2ο που εχω λεγεται space gun, πολεμας κατι alien στο μελλον και παιζεται με το ειδικο πιστολι!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Η κονσόλα βρίσκεται καταχωνιασμένη σε κάποια κούτα στο πατάρι στο σπίτι στην Ελλάδα! Θυμάμαι όμως μερικά από τα παιχνίδια! Με τη πρώτη ευκαιρία θα πρέπει να πάω να ψάξω να δω που είναι και αν λειτουργεί!

Ενσωματωμένο στη κονσόλα το Alex Kidd in the Miracle World

Super Tennis

Robocop vs Terminator

Double Dragon

Speedball

Submarine attack

Κάποιο από τα Mortal Kombat

Rainbow Islands

GP rider

James Bond the Duel

California games

Jurassic Park

After Burner

και άλλα που τώρα μου διαφεύγουν!
 
Eιχα πολλα καποτε.

Καποια τα ανταλλαξα με φιλους συμμαθητες η δυστυχως εκανα το λαθος να τα χαρισω...

Σημερα εχω τα εξης:

rambo 3 με το πιστολακι!!!

shinobi

cool spot

chuck rock

sonic 2

jungle book

wonderboy 3

tennis

streets of rage

kick off

asterix
 
Πίσω
Μπλουζα