Ολες οι σειρες με τον Μπέζο μετα το εκείνες κι εγω. Ολο αυτο το χαοτικό χιουμορ που η σειρα και οι χαρακτήρες απλα έσπαγαν πλακα χάθηκε. Στην θεση του μπηκαν σειρες με family friendly διαθεση και εμφαση στο story που παίρνει τον εαυτό του στα σοβαρά.
Απο κει και έπειτα, θαρρώ ότι τυποποιήθηκε στους ρόλους του, βρήκε αυτή τη φόρμουλα και μετέπειτα συνέχισε να πορεύεται με αυτήν, είναι σειρά με Μπέζο πρωταγωνιστή, ξέρεις τι θα δεις, πιθανόν επειδή ήταν σε όλες αυτές τις δουλειές, σκηνοθέτης του ο Μορφονιός, είχαν βρει από κοινού μια κοινή φόρμουλα και την ξεζούμισαν. Δεν λέμε ότι δεν περνάει ευχάριστα η ώρα, κάπου όμως είναι έντονη η επανάληψη....
Εφόσον επιτρέπεται από τους κανονισμούς του φόρουμ καθώς εμπίπτει στα χρονολογικά όρια, θα αναφερθώ σε μια σειρά η οποία κατά τη γνώμη μου, εντάσσεται στη θεματική του παρόντος τοπικ. Εκείνη τη σειρά για την οποία δεν έχω καταλάβει προς τι τόσος ντόρος, είναι το "Κατι Τρέχει Με Τους Δίπλα". Διάβαζα διάφορα σχόλια κατά καιρούς, αποθεωναν τη σειρά και μπήκα στη διαδικασία να την παρακολουθήσω. Θα το πω, δεν με τράβηξε, παρόλα αυτά, έκατσα να δω όλα τα επεισόδια, μήπως κάτι δεν συνέλαβα ως πνεύμα της σειράς από την αρχή, μήπως ήθελε το χρόνο της να ωριμάσει μέσα μου, μάταιος κόπος.
Εντόπισα κάποιους παραλληλισμούς με τους "Αυθαίρετους" καθότι ήταν του ίδιου δημιουργού, ποτέ όμως δεν κατάλαβα γιατί αυτή η σειρά έκανε τόσο αίσθηση. Δίνω το ότι έχει μείνει το "Καλημέρα, Καλημέρης", πέραν όμως αυτού, άντε και των καραόκε της Ματσούκα (με την οποία επίσης δεν έχω ενθουσιαστεί ποτέ μου), δεν έχει κάτι άλλο η σειρά, εκτός αν τόσο δεν έπιασα το πνεύμα της, δε νομίζω όμως....