Ποικιλία fanarts!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας QueenofHearts
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
QueenofHearts είπε:
Να απολαύσουμε?? τα 115 τραυματικά επεισόδια μας έφεραν σε αυτή τη τραγική κατάσταση! Ειδικά κάποια, μόνο απόλαυση δεν είναι! :wait2:
Eννοουσα οτι οι σχεδιαστες της ΤΟΕΙ ηταν βαθια Τερρυκοι και ο Τερρυ ειναι ο πιο κουκλος απο ολους στο anime...μηπως αραγε γι'αυτο ειμαι και anime-lover? :cheers:

QueenofHearts είπε:
:coolglasses: Πειράααζει που όπου μπω τα κάνω όοολα λίμπα; Πειράαααζει; :D :D
Eμενα δεν με πειραζει καθολου καλη μου...η Juanita και ο Turri ειναι τα θυματα, για διαφορετικους λογους ο καθενας :D

Eννοουσα οτι οι σχεδιαστες της ΤΟΕΙ ηταν βαθια Τερρυκοι και ο Τερρυ ειναι ο πιο κουκλος απο ολους στο anime...μηπως αραγε γι'αυτο ειμαι και anime-lover?
Διαφωνώ!!!!!

Ο πιο κούκλος από όλους στο άνιμε θεωρώ ότι είναι ο Άλμπερτ!!!!

Ναι, το λέω εγώ, που ο Τέρρυ είναι η μεγάλη μου αδυναμία....

Μην ανησυχείς Dom... :sweat: Το ελέγχω... :cold:

Δηλαδή...:sweat:

Έτσι νομίζω...:dribble:

:what: Ο Turri πως να είναι...

Akaliakoukou συμφωνώ!!!

O Άλμπερτ είναι ο ωραιότερος στο ανιμε από όλους τους αρσενικούς

Το ίδιο και στο μάνγκα

Ε... δε θα μπορούσε ο lobolopez να ξεφύγει από τον κανόνα... :byebye:

Εγώ πάντως ψηφίζω Τέρρυ δαγκωτό στο άνιμε, τον έχουν κάνει υπέροχο σε όλες του τις σκηνές! Ο Άλμπερτ στο άνιμε είναι καλός μόνο σε μερικά επεισόδια ενώ στο μάνγκα είναι πραγματικά υπέροχος!

QueenofHearts είπε:
Εγώ πάντως ψηφίζω Τέρρυ δαγκωτό στο άνιμε, τον έχουν κάνει υπέροχο σε όλες του τις σκηνές!!

NAI NAI NAI :cheers: Queen συμφωνω και επαυξανω!

O Terry ειναι θεος σε ολα τα επεισοδια της ΤΟΕΙ :bow2:

Τerry rulesssssssssss...τα γαλαζια του ματια λαμπουν σαν τ'αστερια :heartcloud:

domniki είπε:
Εχουμε τα 115 επεισοδια της ΤΟΕΙ να απολαυσουμε :clap: ;)
Πες τα χρυσόστομη!

QueenofHearts είπε:
Να απολαύσουμε?? τα 115 τραυματικά επεισόδια μας έφεραν σε αυτή τη τραγική κατάσταση! Ειδικά κάποια, μόνο απόλαυση δεν είναι! :wait2:
H κακούργα η Mizuki φταίει που δεν μπορούμε να τα απολαύσουμε όπως θα έπρεπε.... :cry:

domniki είπε:
Eννοουσα οτι οι σχεδιαστες της ΤΟΕΙ ηταν βαθια Τερρυκοι και ο Τερρυ ειναι ο πιο κουκλος απο ολους στο anime...μηπως αραγε γι'αυτο ειμαι και anime-lover? :cheers:
Και στο anime και στο manga θα έλεγα! Ψηφίζω ΤΟΕΙ και Igarashi!

QueenofHearts είπε:
Εγώ πάντως ψηφίζω Τέρρυ δαγκωτό στο άνιμε, τον έχουν κάνει υπέροχο σε όλες του τις σκηνές!
Αυτή τη στιγμή μου έρχεται στο μυαλό η σκηνή με το λουλουδικό στο στόμα... :hurrah:

domniki είπε:
Τerry rulesssssssssss...τα γαλαζια του ματια λαμπουν σαν τ'αστερια :heartcloud:
Λάμπει! Λάμπει! :happyjump:

Ουέ!!!!!! Ο Άλμπερτ πήρε αναβολικά!!!! :angry:

Δεν πήρε αναβολικά. :sure:

Είναι όπως ακριβώς τον ήθελε η Κάντυ: ο έξυπνος άντρας, ο άντρας ο σωστός!!!

Ειδικά σε αυτή με τη φουστανέλ... εμμμ συγνώμη κιλτ στο λόφο... είναι όλα τα λεφτά... :sweat:

Juanita είπε:
Είναι όπως ακριβώς τον ήθελε η Κάντυ: ο έξυπνος άντρας, ο άντρας ο σωστός!!!
O τελειος αντρας, ο αντρας ο σωστος, ο εξυπνος, ο προστυχος, ο γοητευτικος, ο τελειος αντρας δεν ειναι πουθενα, γι'αυτο γυρισε πισω και μη ζητας πολλα (λαϊκο ασμα)...οπως καταλαβες Juanita, φατε ματια ψαρια :D

ΥΓ. Ο Τζιμης διαβαζει τα σχολια σου???? :diablotin:

ΝΒ. Τζιμης=το αμορε της Juanitas ;)

Το κακό Dom, είναι που δε φυσάει άνεμος πάνω στο λόφο...

Το δευτερο κακό είναι πως οι ζωγραφιές είναι στατικές

(δηλ. ακόμη και να φυσούσε... :shake: )

Ευτυχώς που υπάρχει η φαντασία για να τρώμε μάτια ψάρια...

Ο Τζιμ εκτός από πολύ σοβαρός είναι και πολύ ανεκτικός...

Σημασία δε δίνει σε αυτά που γράφω... (:what: γιατί άραγε;;;; )

Juanita είπε:
Σημασία δε δίνει σε αυτά που γράφω... (:what: γιατί άραγε;;;; )
Μαλλον ξερει οτι "φατε ματια ψαρια...και κοιλια περιδρομο" :D

Αλλωστε σκιτσα ειναι...τι κακο μπορει να τον βρει απο απλα σκιτσα...το πολυ πολυ να του ζητησεις να φορεσει κιλτ :rofl:

BTW, μικρη ειχα ζωγραφισει κ'εγω τους αγαπημενους μας ηρωες, με τεμπερες. Βρηκα τις ζωγραφιες μου αλλα πρεπει να τις σκαναρω για να τις ανεβασω. Φυσικα δεν ειναι τοσο καλλιτεχνικες οπως των επαγγελματιων...μην ξεχνατε οτι τις εχω ζωγραφισει πριν 20 χρονια...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
domniki είπε:
Μαλλον ξερει οτι "φατε ματια ψαρια...και κοιλια περιδρομο" :D Αλλωστε σκιτσα ειναι...τι κακο μπορει να τον βρει απο απλα σκιτσα...το πολυ πολυ να του ζητησεις να φορεσει κιλτ :rofl:

BTW, μικρη ειχα ζωγραφισει κ'εγω τους αγαπημενους μας ηρωες, με τεμπερες. Βρηκα τις ζωγραφιες μου αλλα πρεπει να τις σκαναρω για να τις ανεβασω. Φυσικα δεν ειναι τοσο καλλιτεχνικες οπως των επαγγελματιων...μην ξεχνατε οτι τις εχω ζωγραφισει πριν 20 χρονια...
Αν κρίνω απ'τις καλλιτεχνικές σου τάσεις γενικά, μια χαρά θα είναι! Ίσως πρέπει ν ανεβάσω κι εγώ τις 2 ζωγραφιές που βρήκα απ'όταν ήμουν μικρή.. έχουν πλάκα!

Κι εγώ είχα ζωγραφίσει μικρή την Κάντυ με τον Άντονυ!!!

Ναι, Turri, καλά διάβασες!!!

Όσο είχα προλάβει να δω το άνιμε, και πριν κυκλοφορήσει το μάνγκα, είχα στον Άντονυ μεγάλη αδυναμία και μάλιστα νόμιζα ότι ήταν ο πρίγκηπας...

Είχα πάθει μεγάλο ψυχολογικό όταν πέθανε και θεωρούσα ότι τελείωσαν όλα....

Τα επισόδεια μετά Άντονυ, τα είδα πρόσφατα από το youtube...

Ευτυχώς που υπήρχε το μάνγκα, με το οποίο κόλλησα...

Τέλοσπάντων, κάπου έχω την Κάντυ με τον Άντονυ, την οποία είχα φτιάξει όταν ήμουν δημοτικό...

Άμα τη βρω θα σας τη στείλω!!!

....βρε πού πας και τα ανακαλύπτεις!!!!! :eek:

Πολύ ωραία σχέδια Ακάλια... :cheers: Μπράβο, στον καλλιτέχνη/-ιδα!!! :clap: :clap: :clap:

(Βέβαια... αυτό με την αναγγελία κάτι σε ευσεβή πόθο μου κάνει αλλά δε βαριέσαι... έτσι είναι η φαντασία :D )

Εγώ πάλι έχω πάθει πλάκα με τον Τέρρυ και την Κάντυ...

Πραγματικά νιώθω ότι έχει πλησιάσει πάρα πολύ...

Αν ήταν άνθρωποι, κάπως έτσι θα έμοιαζαν...

Αχχχχ και ο Τέρρυ..... πολύ μου αρέσει!!!!
:heartcloud: :heartcloud: :heartcloud:

Αχ, αυτή η τελευταία, είναι...

rianna14.jpg

rianna10.jpg

rianna11.jpg

rianna12.jpg

rianna13.jpg

Χμμμ...εγώ πως και δεν ξεστραβώθηκα να τις δω τόσο καιρό;... :wait2: ...Για να πω την αμαρτιά μου η τελευταία όντως είναι καταπληκτική,λες και θα σου μιλήσει!(ευσεβής πόθος απανταχού Τερρυκών :D )!Μήπως κατα τύχη η καλλιτέχνης έφτιαξε και τίποτας απο Άντονυ;... :cry: ...Όχι;...Το ξερα! :angry:

Πίσω
Μπλουζα