Γεια σας, παιδιά!
Είμαι καινούργια στο forum. Ο κύριος λόγος που έγινα μέλος είναι γιατί κι εγώ είμαι μια Candy fan, και θα ήθελα να μοιραστώ τις σκέψεις μου μαζί σας! Αγαπημένη σειρά που με έχει αγγίξει από οποιοδήποτε άλλο anime.
Για να επανέλθω στο θέμα που συζητάτε..
Τη συγκεκριμένη σειρά την πρωτοείδα όταν ήμουν γύρω στα 4 και είχα συγκλονιστεί! Επειδή ήμουν πολύ μικρή και μάλλον είχα χάσει και μερικά επεισόδια, πίστευα ότι ο πρίγκιπας του λόφου ήταν ο Άντονυ. Τον είχα για πρότυπο άντρα (τρελή αδυναμία !!!) και πίστευα ότι ήταν ο ιδανικός για την Candy. Μέχρι που δυστυχώς ήρθε εκείνο το επεισόδιο..που χάσαμε τον Αντωνάκη μας..
Περιττό να πω ότι είχα σοκαριστεί..κλάμα..πένθος..άστα να πάνε.Για να συνέλθει η παιδική μου ψυχολογία..αποφάσισα να σταματήσω να το βλέπω, γιατί για εμένα άλλος δεν υπήρχε για την Candy!! Έβλεπα βέβαια που και που, αλλά ποτέ δεν είχα ολοκληρωμένη εικόνα.
Έτσι πέρασαν τα χρόνια, με το αναπάντητο ερώτημα.. με ποιον κατέληξε η Candy? Με μεγάλη μου χαρά ανακάλυψα τα επεισόδια (thanks TCIGP, είστε απίθανοι!!). Φυσικά δεν έχασα ευκαιρία και κάθισα να τα δω!!
Πιστεύω ότι η Candy αγάπησε και τους τρεις. Ίσως με διαφορετικό τρόπο, αλλά σίγουρα όλοι τους αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της. Ο πρώτος της έρωτας, το πρώτο σκίρτημα το ένιωσε με τον πρίγκιπα του λόφου. Μια εικόνα που την συντρόφευε για πολλά χρόνια και έπαιζε μεγάλο ρόλο σε πολλές από τις επιλογές της, που της καθόρισαν τη ζωή.
Ο λόγος για τον οποίο αγάπησε αρχικά τον Άντονυ, ήταν η εκπληκτική ομοιότητα που είχε με τον πρίγκιπα. Με τον καιρό βέβαια ανακάλυψε το μεγαλείο της ψυχής του και δεν ήταν πλέον ο Άντονυ που έμοιαζε με τον πρίγκιπα, αλλά ο Άντονυ, εκείνο το γλυκό αγόρι με την χρυσή καρδιά. Ήταν ουσιαστικά ο πρώτος της έρωτας με ανταπόκριση, αν και ανεκπλήρωτος.
Ο Τέρρυ, πάλι, από την άλλη ήταν κάτι τελείως διαφορετικό. Είχε περάσει πλέον στην εφηβεία της και έχουν αλλάξει πολλά. Ήταν μια σχέση αγάπης μίσους, γεμάτη πάθος. Στην αρχη, δεν τα πήγαιναν ιδιαίτερα καλά, γιατί έψαχνε στο πρόσωπό του να βρει τον Άντονυ,πράγμα αδύνατο γιατί ήταν τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες. Πάντα βέβαια υπήρχε χημεία μεταξύ τους, που εξελίχθηκε και κατέληξε σε αυτόν τον φλογερό έρωτα! Όμως, όπως συμβαίνει ως συνήθως, αυτοί οι μεγάλοι έρωτες δεν καταλήγουν μαζί. Μένουν ανολοκλήρωτοι..Δεν απομυθοποιούνται..ίσως με αυτόν τον τρόπο είναι και τόσο δυνατοί.
Με τον Άλμπερτ ήταν κάτι διαφορετικό. Δεν μπορείς να τον χαρακτηρίσεις κεραυνοβόλο έρωτα..ήταν μια αγάπη που ξεκίνησε από παλιά με γερά θεμέλεια. Για την Candy o Άλμπερτ ήταν ένα από τα λίγα στηρίγματά της. Πάντα πρόσφερε τη βοήθειά της, αλλά σπάνια τη ζητούσε από τους γύρω της. Ήθελε να τα αντιμετωπίζει μόνη της. Με τον Άλμπερτ όμως ήταν διαφορετικά. Ήταν ο μόνος, στον οποίον έδειχνε την αδύναμη πλευρά της. Και αυτό γιατί του είχε εμπιστοσύνη και ήξερε πάντα ότι θα την βοηθήσει. Τον αγαπούσε και όσο περνούσε ο καιρός τα συναισθήματά της μεγάλωναν, σε σημείο που πίστευε ότι δεν μπορούσε να κάνει μακριά του. Αρχισε να τον βλέπει διαφορετικά και σιγά σιγά να της αρέσει στον καιρό της συγκατοίκησης, αλλά τα γεγονότα με τον Τέρρυ δεν την άφησαν να συνειδητοποιήσει την αλλαγή που συνέβαινε.
Φυσικά όταν έμαθε ότι ο πρίγκιπας ήταν ο Άλμπερτ, ότι ο πρώτος της έρωτας που επηρέασε πολλές επιλογές, ήταν ο άντρας που ήταν πάντα στο πλευρό της και δεν την είχε αφήσει ποτέ, ήταν σαν να έκλεισε ένας κύκλος μέσα της και να ένιωσε μια λύτρωση από όλα τα γεγονότα που τις είχαν συμβεί στο παρελθόν.
Έγραψα πάρα πολλά,ε..?!