candy είπε:Χτύπησες φλέβα Gyubrush!!!(+1):heart: Τη συγκεκριμένη ταινία την είχα λιώσει.Θυμάμαι όλες τις ατάκες!!!Ήταν και η πρώτη ταινία δράσης νομίζω, που συνδύαζε cartoon και ηθοποιούς. Δεν θυμάμαι πόσες φορές έχω ζωγραφίσει την Jessica Rabbit.Πρόσφατα αγόρασα και το album της Panini, έχω ένα ολόκληρο κουτί με σφραγισμένα φακελάκια.Το είχαμε και σε παιχνίδι στο pc Schneider, αλλά διαρκώς κολλούσε...
Αλησμόνητες ατάκες:
Roger Rabbit-p-please, Eddie!!!
Roger Rabbitattycakes,pattycakes!!!
Jessica Rabbit:I'm not bad. I'm just drawn that way.
Baby Herman:The problem is I got a fifty year old lust and a three year old dinky.
Έχεις απόλυτο δίκιο και πιστεύω ο πολύς κόσμος δεν το έχει συνηδητοποιήσει αυτό...¨ΟΛΕΣ οι εταιρείες κινουμένων σχεδίων είναι εκει..ΝΤΙΣΝΕΥ, WB, TEX AVERY..και φαντάζομαι στις μέρες μας είναι αδύνατο να ξανασυμβει κάτι τέτοιο..Πιστευώ οτι η ταινία δεν αξιοποίησε πλήρως αυτα τα Licensing (καταπληκτική ταινία πάντως δε λέω)..Ο Ντόναλντ και ο Ντάφυ μαζί είναι μοναδική και μαγική στιγμή...Sofologiotatos είπε:Κι εγώ την βρίσκω καταπληκτική. Δεν νομίζω ότι έχει ξαναγίνει τόσο τέλειος συνδυασμός καρτούν και ηθοποιών, και μάλιστα καρτούν από διαφορετικούς δημιουργούς και εταιρείες (Ντίσνεϋ, Γουώρνερ Μπρο(δερ)ς κ.τ.λ.). Το σενάριο πολύ καλό, ο Μπομπ Χόσκινς εξαίρετος ως Έντι Βάλιαντ, και η Τζέσικα εντελώς καλτ φιγούρα. Α-παι-χτη η σκηνή όπου ο Ντόναλντ και ο Ντάφυ παίζουν πιάνο καβγαδίζοντας!!!