Ποιος παγίδεψε τον Ρότζερ Ράμπιτ; - Who Framed Roger Rabbit? (1988)

monkey_13120_51.jpg


Heidi Klum Vs Jessica Biel !!!!
 
Να μη ααφησουμε παραπονεμενους και τους τρανσεξουαλ :D

YouTube - Why don't ya do right, Fergie?

[edit] dead picture [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Sequel?

http://www.digitalspy.co.uk/movies/a154484/zemeckis-buzzing-about-roger-rabbit-2.html

To Roger Rabbit ειναι η αγαπημενη μου ταινια. Αρχικά ακουγεται ωραιο το να βγει sequel αλλα μετα σκεφτομαι οτι ισως ειναι καλυτερα να το αφησουν ως εχει. Μπορω να φανταστω απο τωρα τα ψυχρα CGI εφφε. Θεωρω την ταινια αυτη ακομα αξεπεραστη στο θεμα των εφφε, εστω κι αν ειναι 100% φτιαγμενη στο χερι. Οταν η Jessica περναει κατω απο το spotlight κοιτωντας την καμερα την ωρα του νουμερου της, με πιανει παντα ανατριχιλα! Αργοτερα βγηκαν και αλλες παρομοιες ταινιες (Cool World, Space Jam) καμια ομως δεν εφτανε τον Roger. Με λιγα λογια, υπηρχε ΜΕΡΑΚΙ. Μαλιστα απο αυτην την ταινια εγινε γνωστη αναμεσα στους δημιουργους η εκφραση "bump the lamp".

"Bump the Lamp"

http://www.mouseplanet.com/6966/Bump_the_Rat_or_Use_Every_Part_of_the_Rat
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Υπέροχο και το ειχα δει στο σινεμά. Ο δικαστής μου χαρισε κάμποσους εφιάλτες. Τι κακο ομως που πάθαμε τα κοριτσάκια με την Τζέσικα! Δεν φτάνει που μας την πέφτουν απο παντού με τα μοντέλα και τις ηθοποιούς να μας την πέφτουν και τα καρτούν; Οτι και να καναμε στα γυμναστήρια, οσα κιλά και να έφευγαν στην διαιτα το προτυπο παρέμενε άπιαστο.
 
Τώρα το είδα ότι η ταινία είναι στην κατηγορία "παιδικές". Δεν θα έλεγα ότι είναι παιδική. Κατάλληλη ίσως (με γονική συναίνεση) αλλά το ότι δείχνει cartoon δεν σημαίνει αυτομάτως ότι είναι και παιδική. Ειναι από τις ταινίες που ενας πιτσιρικάς θα διασκεδάσει μαζί της, αλλά μόνο ένας μεγαλύτερος μπορεί να την καταλάβει και να την εκτιμήσει.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Την έχω αγοράσει πρόσφατα σε DVD θεωρώντας την ταινία μαστ που πρέπει να έχω στη συλλογή μου. Για κάποιο λόγο δεν μου άφησε τα ίδια συναισθήματα όπως όταν την είδα τότε. Και φυσικά δε θα σταθώ στον χαρακτήρα Τζέσικα καθώς από τότε έχω δει πάμπολλες Τζέσικες, αληθινές και πολύ καλύτερες της σε ταινίες.
 
Υπενθυμιση: Must see again, must see again, must see again...
 
Μικρός είχα ενθουσιαστεί με αυτό το άνθρωποι και καρτούν, αλλά δεν έτυχε να την ξαναδώ από τότε. Κακώς...
 
pardalotzatziki είπε:
Υπενθυμιση: Must see again, must see again, must see again...
I second that, I second that, I second that!....

Και μάλιστα πρέπει κι εγώ να το αγοράσω σε dvd. All time classic
 
Ρε παιδιά υπάρχει καμία καλή hi-def version της ταινίας?
 
Όταν λες high def, εννοείς σε blu-ray?
 
D@redevil είπε:
Όταν λες high def, εννοείς σε blu-ray?
Nαι αλλά θυμάμαι που είχε βγει κάποιο και λέγανε ότι δεν είχε πολύ καλή ποιότητα. Πριν κάτι χρόνια όλα αυτά.
 
Προσωπικά, "ψήνομαι" να τσιμπήσω αυτό. Δεν έχει greek subs βέβαια, αλλά δε με χαλάει! :)
 
Πάντως η γυναίκα που έδωσε την ιδέα για το σχέδιο της Τζέσικα Ράμπιτ είναι Βίκυ Ντούγκαν. Όπως θα δείτε κι εδώ ντυνόταν πολύ προκλητικά για την εποχή της.
 
Διαβασα προσφατα οτι εχει γραφτει ενα πρηκουελ το οποιο το εχουν δωσει στη Ντισνευ για εγκριση.

Παντως πιστευω οτι ο Ροτζερ ειναι αδικημενος χαρακτηρας. Εχει πρωταγωνιστησει σε τρεις μικρα καρτουν που εχουν παιχτει μονο ως εισαγωγη σε κινηματογραφικες ταινιες, ενω εχουν βγει και λιγα κομικς τα οποια αποσο ξερω δεν εχουν κυκλοφορησει στην Ελλαδα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πολύ πρωτοποριακή και πολυδιαφημισμένη ταινία. Λάτρευα την ιλιγγιώδη εισαγωγή της όπως επίσης και την Jessica Rabbit...
 
Πω, η εισαγωγη... την ειχα "λιωσει" :D
 
audiodee είπε:
Θυμόσαστε βέβαια τη σκηνή που τρέχουν όλοι με το αυτοκίνητο και στουκάρει σε μια κολόνα και πετάγεται η Jessica και ανοίγει το φόρεμα της!
jr-cc.jpg
Τις προάλλες είδα την ταινία και η παραπάνω σκηνή δεν ήταν έτσι όπως φαίνεται. Δεν έχω φώτο να σας δείξω αλλά ουσιαστικά όλο το αριστερό πόδι είναι καλυμμένο με το φόρεμα. Λέτε να πέτυχα καμιά censored έκδοση της ταινίας;
 
Εχω μια απορια: θυμηθηκα οτι την εποχη που ειχε κυκλοφορησει η ταινια, σε καποιο αγοριστικο περιοδικο, ειχε στο εξωφυλλο μια ταμπελιτσα που ελεγε "Σε αυτο το τευχος: Ροτζερ Ραμπιτ". Υπεθεσα οτι ηταν το σεναριο της ταινιας σε μορφης κομικ σε συνεχειες, η καποιο αλλο κομικ με ηρωα τον Ρ.Ρ. Ξερει κανενας ποιο περιοδικο λεω και τι ηταν;

Αυτες τις μερες εφαγα ενα κολλημα με τον αξιολατρευτο λαγο. Ειδα παλι τις 3 ταινιουλες και διαβασα καποιες ιστοριες σε κομικ που βρηκα σε καποια μπλογκς. Μου αρεσει πολυ να βλεπω το γνωριμο χαρακτηρα και τις αντιδρασεις του σε καταστασεις εξω απο την αρχικη ταινια. :D πραγματικα του αξιζε καλυτερη θεση στο πανθεον της Ντισνευ.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα