Ποιο ήταν το αγαπημένο σας γλυκό ζαχαροπλαστείου;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας katerinak
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
ΙΟΝ
Φιλοξενούμενη σε συγγενικό σπίτι στο χωριό τους καλοκαιρινούς μηνες όλο και καποιο σοκολατακι ΙΟΝ ανακάλυπτα στο σπιτι. Έτρωγα σοκολατακι κρυφά, χωρίς να με δουν. Λατρης της σκέτης σοκολάτας γάλακτος, με χαλαγε το φουντούκι, το οποίο έφτυνα με τρόπο...

ΙΟΝ
Φιλοξενούμενη σε συγγενικό σπίτι στο χωριό τους καλοκαιρινούς μηνες όλο και καποιο σοκολατακι ΙΟΝ ανακάλυπτα στο σπιτι. Έτρωγα σοκολατακι κρυφά, χωρίς να με δουν. Λατρης της σκέτης σοκολάτας γάλακτος, με χαλαγε το φουντούκι, το οποίο έφτυνα με τρόπο...
Τζολοντα team

Τζοκόντα, άλλο πράγμα. Το άλλο το σοκολατάκι το απολαμβάνουμε φυσικά, η Τζοκόντα όμως είχε κροκάν και... φινέτσα. Υπέροχο περιτύλιγμα, το μάρκετινγκ έδωσε ρέστα.

ΙΟΝ

Γαλακτος να' ναι κι ο,τι να, ναι, παιδια. Την μαυρη σοκολατα δεν την τρωω ακομα κι αν ψοφαω για γλυκο.
Παντως, Μπετυ, κι εγω σκετη γαλακτος προτιμω, παρα με φουντουκι. Το αμυγδαλακι, παλι, δεν με χαλαει καθολου. :)

Η ιστορία των ζαχαροπλαστείων που κλείνουν ή ξεπέρασαν τα 100 χρόνια ζωής!

Η πάστα σεράνο και μετά την επίσκεψή μου στο Βόλο φέτος το καλοκαίρι προσθέτω και την "πάστα φούρνου" από το ζαχαροπλαστείο Μινέρβα (επισυνάπτω φωτογραφία)

Προβολή συνημμένου 88448

(δεν έχω λόγια) :)
Sorry για το necro, επειδή αυτήν την πάστα φούρνου του Βόλου την έχω δει πολλές φορές και στην τηλεόραση, ξέρει κανένας γιατί λέγεται έτσι;

... αν δεν κάνω λάθος, όπως την βλέπω μου κάνει για πάστα αμυγδάλου.... βέβαια όλο αυτό το τριμμένο - θρυμματισμένο πράμμα από πάνω μου κάνει για επίστρωση μιλφέιγ που βάζει και ο Κωνσταντινίδης....

ΑΚΥΡΟ, εγώ έλεγα για την άλλη που έχει στο λινκ

Πίσω
Μπλουζα