Ποιο ήταν το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο;

Philips Diga, αγορασμένο το 1998 με πακέτο σύνδεσης τότε Panafon alacarte. Μετά από 3 χρόνια στα χέρια μου, πέρασε στα χέρια τής μάνας μου και δούλεψε αρκετά χρόνια, μέχρι, που "ήπιε" νερό κατά λάθος μετά από μερικά χρόνια. Δυστυχώς δεν είναι δυνατή η επισκευή στο board τής πρώτης "παντόφλας" μου. Από τα αφαιρούμενα διακοσμητικά δαχτυλίδια κεραίας, είχε επιζήσει μόνο το κίτρινο, αν θυμάμαι καλά.
 
Το πρώτο κινητό που ειχα πρώτο μιλήσει ηταν ένα sony με σύνδεση Panafon, το 1994. Το ειχε ο θείος μου και θυμάμαι την πρώτη φορό που είμασταν στην ύπαιθρο και παίρνω την μανα μου τηλέφωνο σπίτι και μιλήσαμε. Ηταν κατι το μαγικο για μενα. Πάντως το κινητό ηταν κυριολεκτικά τούβλο και σε όγκο και σε βάρος. Θυμάμαι που ειχε και μια βάση για να το φορτίζεις στο σπίτι λες και ηταν ασύρματο ενώ όταν μιλουσες ανεβαζες την κεραια σαν ραδιοφωνου. (το μοντέλο είναι αυτό σε φωτο περιοδικού)

fetch


Το πρώτο κινητο όμως που αγόρασα ηταν το 1999 ως φοιτητής πλέον, το ericsson pf 768 σε χρώμα μπλε παρακαλώ, σε καρτοκινητό.

fetch
fetch
fetch


Επειδή όμως ειχα μηχανάκι και με το κράνος δεν ακουγόταν όταν σε καλούσαν, αγόρασα αργότερα ένα δονητή (μην πάει αλλου το μυαλο σας). ::)

Ηταν εξάρτημα που το συνέδεες στην υποδοχή που παει ο φορτιστής και όταν σε καλούσαν αυτό δονούταν.

fetch
fetch


Η κεραια του κινητού εχει κοπεί η μισή, αφού πρώτα ειχε στραβώσει από την τσέπη του παντελονιού που το έβαζα. Παρόλα αυτά το χρησιμοποιούσα μεχρι το 2005 αν και αλλαξα μια φορα μπαταρία. Παντως ειναι λειτουργικό μεχρι τωρα, μονο που δεν κρατα η μπαταρία του πολυ. Το κλιπακι που ειχε, είναι ακόμα στην συσκευασία του. Δεν το χρησιμοποίησα καθόλου.

fetch
fetch
fetch
fetch


Το δεύτερο κινητο που πηρα, και πρωτο με κάμερα, ηταν το siemens st 60 που δεν άντεξε 2 χρονια από την χρήση.

fetch
fetch


Ο

ΥΓ. Για καλυτερη ευκρινεια των φωτο μεταβειτε στον φακελο "Ericsson" στο προφιλ μου.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα