Όπως έχω ήδη πει το 1ο μου κινητό ήταν το Nokia 3310 αλλά το 2ο μου ήταν το Sony Ericsson T300 το οποίο αγόρασα το 2003, ένα από τα πρώτα έγχρωμα κινητά που κυκλοφόρησαν και ήμουν ο 1ος στην παρέα που είχε έγχρωμο κινητό. Ήταν κινητό με αποσπώμενη φωτογραφική μηχανή όπως βλέπετε στην φώτο.
Προβολή συνημμένου 97595
Η κάμερα έμπαινε από κάτω και είχε και φακό για να βλέπεις τι τραβάς. Η ποιότητα της φωτογραφίας (0,3 Mp) βέβαια στο κινητό ήταν απαράδεκτη καθώς με 256 χρώματα αλλά στον υπολογιστή ήταν αποδεκτή όπως επίσης η μνήμη του ήταν πάρα πολύ μικρή. Σβήνοντας όλα τα προεγκατεστημένα wallpapers, screensavers, ringtones κτλ. έφτανε μόλις και μετά βίας τα 650 kbyte.
Το ευχαριστήθηκα αυτό το κινητό και το είχα ξεζουμίσει. Τι συσκευή για υπέρυθρες είχα πάρει για σύνδεση με το pc, τι hands free. Μέχρι και συσκευή για ραδιόφωνο σκεφτόμουν. Σέρφαρα στο ιντερνετ με το wap, έστελνα MMS, είχα κατεβάσει παιχνίδια δωρεάν από το ίντερνετ, ringtones, wallpapers κτλ. Πραγματικά πιστεύω ότι το απόλαυσα πλήρως. Το τέλος του ήρθε όταν το καλοκαίρι του 2008 έπειτα από ένα τηλεφώνημα που με τσίτωσε τα νεύρα, έφαγε σουτ στον τοίχο και διέλυσε σε κομμάτια.