αριαδνη
candy fan
- Αντιδράσεις
- 18.043
Εσένα θα σου δώσουμε το ντατσουν του Ταμπτακου να κανείς και εμποριο . Έλα το αυτοκίνητο των Ντιουκς έρχεται πρώτο με δύο ψήφουςΕίναι κανένα από αυτά Toyota? Εγώ θέλω ένα αυτοκίνητο να με πηγαίνει από το μέρος Α στο μέρος Β με σχετική άνεση και ασφάλεια. Δεν πηδάω γκρεμούς, δεν θέλω να πάω στο μέλλον, ούτε να καταδιώκω κακούς. Άρα δεν με ενδιαφέρει κανένα από αυτά.
Είναι κανένα από αυτά Toyota? Εγώ θέλω ένα αυτοκίνητο να με πηγαίνει από το μέρος Α στο μέρος Β με σχετική άνεση και ασφάλεια. Δεν πηδάω γκρεμούς, δεν θέλω να πάω στο μέλλον, ούτε να καταδιώκω κακούς. Άρα δεν με ενδιαφέρει κανένα από αυτά.
https://www.google.com/amp/s/news.yahoo.com/amphtml/dukes-hazzards-famous-general-lee-093200233.html
Καταστράφηκε δυστυχώς το ορίτζιναλ
Είχε έρθει και στο Αγρίνιο και εννοείται πως είχα πάει να το δω. Θα θελα να δω από κοντά και το κατσαριδακι. Πολύ κομψό είναι και το αυτοκίνητο του μάγκνουμ.Δεν ήταν ένα αυτοκίνητο αλλα πολλα για τις σκηνές γιατί κάθε φορα που έκανε και ένα άλμα καταστρεφόταν και το αμάξι.
Το ίδιο γινόταν και με τον ΚΙΤ.
Όταν είχε έρθει το αληθινό αμάξι ΚΙΤ στην Ελλάδα το είχαν βάλει μπροστά απο το δημαρχείο του Πειραιά (στην πλατεία Κοραή) και όταν πήγαμε με κάτι φιλαράκια να το δούμε και το ακούμπησα και ήταν όλο πλαστικό Faberglass
Τώρα που το σκέφτομαι, καλή επιλογή. Λίγο το έχεις να του φωνάζεις κι εκείνο να έρχεται να σε μαζέψει; ειδικά άμα είσαι και ξεθεωμένος από τη δουλειά κι έχεις και τα νεύρα σου με τ' αφεντικό, σου λέει και καμιά κουβέντα να ξεχαστείς. Μπράβο Rio!Knight Rider...
Και άμα έχει και καμία λακούβα στον δρόμο, να πετάει από πάνω. Ούτε τραντάγματα ούτε τίποτα...Τώρα που το σκέφτομαι, καλή επιλογή. Λίγο το έχεις να του φωνάζεις κι εκείνο να έρχεται να σε μαζέψει; ειδικά άμα είσαι και ξεθεωμένος από τη δουλειά κι έχεις και τα νεύρα σου με τ' αφεντικό, σου λέει και καμιά κουβέντα να ξεχαστείς. Μπράβο Rio!