απο ο,τι διαβασα μεχρι τωρα (ολο το θεμα για την ακριβεια), βλεπουμε οτι με τεραστια διαφορα οι maiden κατεχουν δικαιωματικα την πρωτη θεση στην καρδια παρα πολλων σ αυτο το φορουμ..
ετσι κι εγω με την σειρα μου θα πω οτι το πρωτο metal κομματι που ακουσα στην ζωη μου ειναι το Alexander the great, των IRON MAIDEN φυσικα, απο τον δισκο Somewhere in time..Μου το εδωσε ενας μεγαλυτερος,φιλος των γονιων μου, λεγοντας μου για προλογο οτι: ξες οτι αυτο το συγκροτημα εχει μεσα ενα τραγουδι που λενε μονο για τον μεγα Αλεξανδρο,για την Ελλαδα δηλαδη?
Ετσι με "παγιδεψε".. με το που το ακουσα, αυτο ηταν, κολλησα τελειως και για παντα!!
με τον καιρο ειχα αγορασει ολους τους δισκους τους, τα dvd με ταινιες τους,τα παντα..μια φορα ειχα μαλωσει με τους γονεις μου,και πηραν τα παντα που ειχα δικα τους και μου τα πεταξαν (μαζι με διαφορα παιχνιδια ps2,resident evil,silent hill), για τιμωρια,γιατι ειπαν οτι αυτα με χαλανε κτλ κτλ..
Με τον καιρο,σιγα σιγα ,(και με αλλα τοσα λεφτα δηλαδη), τα ξαναμαζεψα στην συλλογη μου..
Κανεις δεν μπορει να με εχει πλεον εδω και τοσα χρονια μακρια απο το μοναδικο συγκροτημα heavy metal που αγαπησα τοσο πολυ, ..
UP THE IRONS!!