Rinus Cesar
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 325
Αυτές τις πορτοκαλάδες τις θυμάστε φίλοι μου ??? Αν δεν απατώμαι τις έβγαζε η ΦΑΝΤΑ !!! Η "ιδιαιτερότητά" τους ήταν η εξής : Το μπουκάλι είχε "συμπυκνωμένο" περιεχόμενο !!! Έτσι, γέμιζες το μισό ποτήρι με την πορτοκαλάδα και το υπόλοιπο μισό με νερό, προκειμένου να "αραιώσει" ο χυμός και η πορτοκαλάδα να έρθει "στα ίσια της" [ενώ αν έπινες το περιεχόμενο χωρίς να το "αραιώσεις" με νερό, σού έπεφτε βαρύ] !!! Επίσης, η εν λόγω πορτοκαλάδα είχε χρώμα πορτοκαλί, που έμοιαζε πολύ με "φυσικό χυμό πορτοκαλιού" !!! Έτσι, ξεχώριζε από την "άλλη" πορτοκαλάδα, γνωστή μέχρι σήμερα [με ανθρακικό ή χωρίς ανθρακικό], που έχει χρώμα κίτρινο !!!
Όταν ήμουνα μικρούλης και έμπαινε μια τέτοια πορτοκαλάδα στο σπίτι ... η χαρά μου ήταν απερίγραπτη !!! Πολύ μού άρεσε, έπινα το ένα ποτήρι μετά το άλλο !!! Εδώ και πολλά χρόνια, όμως, αυτές οι πορτοκαλάδες δεν υπάρχουν πια ....
Όταν ήμουνα μικρούλης και έμπαινε μια τέτοια πορτοκαλάδα στο σπίτι ... η χαρά μου ήταν απερίγραπτη !!! Πολύ μού άρεσε, έπινα το ένα ποτήρι μετά το άλλο !!! Εδώ και πολλά χρόνια, όμως, αυτές οι πορτοκαλάδες δεν υπάρχουν πια ....