DINO είπε:
Βλέπω πως παρεξηγήθηκα και αυτό με στεναχωρεί πολύ...Σκοπός μου δεν ήταν να κάνω trolling για να μας βάλω όλους να τσακωθούμε...
Το αν αγαπάω αυτό το forum, πιστεύω πως το δείχνω καθημερινά με τα posts που έχω κάνει μέχρι τώρα... Απλά στα πλαίσια του αλληλοπειράγματος μεταξύ ATARI ST και AMIGA users, έκανα και αυτό το post...
Ζητώ συγγνώμη αν έθιξα κάποιους... δε ξαναγίνει...
Θα περιοριστώ στα posts μου για ATARI 800XL...
Υ.Γ. Και εγώ δε μίλησα ποτέ για AMUGA... (βλέπε PATARI)...
Όχι φίλε
DINO δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέσαι! Θα σου πω πως το βλέπω εγώ το θέμα! Είχαμε την μοναδική τύχη οι περισσότεροι από εδώ μέσα να ζήσουμε την ιστορικότατατη γένεση των
home computers! Πολλοί μάλιστα δώσαμε σκληρές μάχες μέσα από τις στήλες αλληλογραφίας των παλαιών ιστορικών περιοδικών! (ούτε μετοχές να είχαμε
). Και ποιο ήταν τελικά το αποτέλεσμα; Ο πόλεμος κάποτε να τελειώσει και όλοι εμείς να ξεμείνουμε σαν τους δύο
Ιάπωνες σε νησί του ειρηνικού αρνούμενοι να αποδεχτούμε το τέλος του πολέμου!
istolies:
Σήμερα όλοι ζούμε μια σχεδόν φυσιολογική ζωή! Πολλοί έχουν βρει δουλειά άλλοι έχουν κάνει οικογένεια! Σαν βετεράνοι όμως έχουμε και λίγο το μετατραυματικό σύνδρομο του πολέμου! Έτσι αν κάποιος ξυπνήσει ξαφνικά από τον λήθαργο του και από κεκτημένη ταχύτητα επιτεθεί π.χ στον αγαπημένο μου
Atari , εγώ δεν θα θυμώσω αφού βλέπω σε αυτόν τον εαυτό μου και θα τον σεβαστώ σαν συνάδελφο βετεράνο!
Και για να το πάω και πιο πέρα θα χρησιμοποιήσω μια παρομοίωση! Το πράγμα ομοιάζει λίγο με μια
ώριμη γυναίκα που αντιδράει απότομα και οργισμένα σε ένα
ανδρικό άγαρμπο πείραγμα στο δρόμο
, αλλά κατά βάθος ένοιωσε την ικανοποίηση ότι την προσέχουν ακόμα και ότι
συνεχίζει να είναι ποθητή!!!
Αυτό ευχόμουν και εγώ και σήμερα μου φαίνεται απίστευτο που εν έτει 2007 υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να πειράξουν τον Atari μου και ότι εγώ μπορώ να πειράζω την Amiga! Δεν τολμούσα ούτε να το ονειρευτώ ! Και το οφείλω σε αυτόν τον
υπέροχο διαδικτυακό χώρο που μας χωράει και μας φιλοξενεί όλους! :beerz: