DINO
Expert
- Αντιδράσεις
- 1.371
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Chunky to planar oeo?rigardie είπε:Ναι που και που βλεπαμε κανενα παταρι και γελαγαμε (εξαιρεση ειναι φυσικα ο falcon!) αλλες εποχές τοτε...
Είπα να ανοίξω ένα "πιπεράτο" thread, αλλά αυτό στη σύντομη πορεία του έγινε ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ...keropi είπε:den thixtika file DINO, alla den katalaba giati akrivos ekanes ena tetoio thema... einai gnoston oti o k. Jay douleue sthn Atari gia na sxediasei ena computer, kai afou den ta brhkane efyge kai dhmiourghse thn Amiga Inc. me tis plates ths Commodore...
Όχι φίλε DINO δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέσαι! Θα σου πω πως το βλέπω εγώ το θέμα! Είχαμε την μοναδική τύχη οι περισσότεροι από εδώ μέσα να ζήσουμε την ιστορικότατατη γένεση των home computers! Πολλοί μάλιστα δώσαμε σκληρές μάχες μέσα από τις στήλες αλληλογραφίας των παλαιών ιστορικών περιοδικών! (ούτε μετοχές να είχαμεDINO είπε:Βλέπω πως παρεξηγήθηκα και αυτό με στεναχωρεί πολύ...Σκοπός μου δεν ήταν να κάνω trolling για να μας βάλω όλους να τσακωθούμε...
Το αν αγαπάω αυτό το forum, πιστεύω πως το δείχνω καθημερινά με τα posts που έχω κάνει μέχρι τώρα... Απλά στα πλαίσια του αλληλοπειράγματος μεταξύ ATARI ST και AMIGA users, έκανα και αυτό το post...
Ζητώ συγγνώμη αν έθιξα κάποιους... δε ξαναγίνει...
Θα περιοριστώ στα posts μου για ATARI 800XL...
Υ.Γ. Και εγώ δε μίλησα ποτέ για AMUGA... (βλέπε PATARI)...
TallMan είπε:Οπότε Turrican νοιώθει ακόμα ποθητός ο Atari σου;![]()
Amigos είπε:έλα ρε παιδιά μια χαρά είναι όλα.. εγω και των atari γουστάρω και τους amstrad και τους spectrum ..όλα είχαν την ομορφιά τους και ας μην ήταν commodore χεχεχε... 8bit and 16bit rulezzzz