Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
αριαδνη είπε:το αγριμι με την συλβα ξερουμε που γυριστηκε; μαντευω πως το παραθαλάσσιο μερος στο οποιο δουλευει η κακια είναι η αιγινα μιας και η πλουσια ξανθια και η παρεα της κανει μια συντομη εκδρομη
Αριαδνη.....το παραθαλάσιο μέρος της ταινίας...είναι στην μακρυνή και εξωτική ..αριαδνη είπε:το αγριμι με την συλβα ξερουμε που γυριστηκε; μαντευω πως το παραθαλάσσιο μερος στο οποιο δουλευει η κακια είναι η αιγινα μιας και η πλουσια ξανθια και η παρεα της κανει μια συντομη εκδρομη
Teacher είπε:Το νοσοκομείο είναι το γνωστό που περιγράψαμε και στο post #1659 στο τέλος
"... Επίσης το νοσοκομείο που αναφέρει η hannele στο Δεποινις Διευθυντής
είναι αυτό που εμφανίζεται ως "Αγία Ελεούσα" στο "Πυρετός στην Άσφαλτο" 1967.... "
πλέον με αγαλματάκι τη Νίκη της Σαμοθράκης
Από αυτή την ταινία ισως κάποιος θα μπορέσει να το αναγνωρίσει
Προβολή συνημμένου 131965
Στην πρώτη σελίδα που εχει τον καταλογο με τις ταινίες.....δεν αναφέρεται....αλλα νομίζω οτι σε καποιο post εχει αναφερθεί για το τρελλος και παλαβός.Οπως και να χει πάντως είναι η Αγια Μαρίνα στο Θησείο....ενα κλασσικό και αγαπημενο μέρος .... του Βεγγου. Μπορείτε να δείτε τα ποστ 1791,1792....domniki είπε:Δεν ξέρω αν το έχετε αναφέρει στις 184 σελίδες του θέματος, αλλά στην ταινία του Θανάση Βέγγου "Τρελός και πάσης Ελλάδος" φαίνεται μια πλατεία κοντά σε μια εκκλησία, και στην ταινία αναφέρεται ότι βρίσκεται κάπου στην Πλάκα ή Θησείο. Ξέρετε που είναι η πλατεία?
Ευχαριστω για την πληροφορία. Έχω περάσει παμπολλες φορές από την Αποστόλου Παύλου, αλλά την εκκλησία που είναι πιο μέσα δεν την έχω δει ποτέ!antonovar είπε:Στην πρώτη σελίδα που εχει τον καταλογο με τις ταινίες.....δεν αναφέρεται....αλλα νομίζω οτι σε καποιο post εχει αναφερθεί για το τρελλος και παλαβός.Οπως και να χει πάντως είναι η Αγια Μαρίνα στο Θησείο....ενα κλασσικό και αγαπημενο μέρος .... του Βεγγου. Μπορείτε να δείτε τα ποστ 1791,1792....
και τοτε ειχε νησιδα... φαινεται στην ασπρομαυρη φωτο...hannele είπε:Η Ζαννή στις μέρες μας, ειναι πλεον "χωρισμένη" στα δύο με νησίδα.
Προβολή συνημμένου 133405 Προβολή συνημμένου 133406
Δεν μοιαζει και τοσο για νησιδα..περισσότερο σαν να ήταν κατι αφημένο μες τη μεση του δρομου...ή αν υπηρχε καποιο μικρο παρτεράκι...Κόρκος & Μπίρλας είπε:και τοτε ειχε νησιδα... φαινεται στην ασπρομαυρη φωτο...
hannele είπε:Λατέρνα, φτώχεια και γαρύφαλλο