Πού γυρίστηκαν οι ελληνικές ταινίες ; (2ο μέρος)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Kambia
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Στην δεκαετία του 60΄ υπήρχε δίπλα στο στρογγυλό κτίριο σύμβολο και σήμα κατατεθέν του Παλαιού Φαλήρου,το Καφέ Ζαχαροπλαστείο και Εστιατόριο “Catina Club”(άλλες ονομασίες..."Σεραφίνο”,“Σε Ζανό”,“Μίλε Λούτσι").
Εκεί λέγεται ότι έχουν γυριστεί αρκετές σκηνές από ελληνικές ταινίες της εποχής(60's).Ξέρει κανείς κάποιες από αυτές?
Μία είναι το "alt και σε έφαγα ".....Ελπίζω να θυμηθώ και άλλες δύο που σίγουρα έχουν γυρισματα εκεί....αλλά εχω ξεχάσει τους τίτλους.

Συνημμένα

• alt kai se faγαδδ.png
    alt kai se faγαδδ.png
    613,3 KB · Προβολές: 7
  • alt kai se faγαδ.png
    alt kai se faγαδ.png
    509,8 KB · Προβολές: 7
Μία είναι το "alt και σε έφαγα ".....Ελπίζω να θυμηθώ και άλλες δύο που σίγουρα έχουν γυρισματα εκεί....αλλά εχω ξεχάσει τους τίτλους.
Ευχαριστώ antonovar...Aυτή η φωτογραφία της Πάρη Λεβέντη είναι στο καφεζαχαροπλαστείο Εντευκτήριο Catina,από τα διαλείμματα των γυρισμάτων της ταινίας “Ο Βασιλιάς της Γκάφας”.
Ισως να έχει σκηνές και αυτή η ταινία από εκεί.

Συνημμένα

• 443.1.jpg
    443.1.jpg
    45,1 KB · Προβολές: 8
Ευχαριστώ antonovar...Aυτή η φωτογραφία της Πάρη Λεβέντη είναι στο καφεζαχαροπλαστείο Εντευκτήριο Catina,από τα διαλείμματα των γυρισμάτων της ταινίας “Ο Βασιλιάς της Γκάφας”.
Ισως να έχει σκηνές και αυτή η ταινία από εκεί.
Δυστυχώς δεν την έχω αυτή την ταινία και δεν υπάρχει σε κάποιο σαιτ....Πολύ πιθανόν ,αν και απο ότι θυμάμαι η ταινία στο μεγαλύτερο της μέρος είχε γυρίσματα στην Κω.Ισως να το "έχουν κλεψει" και να έχουν σκηνές απο εκεί που υποτίθεται οτι ήταν στην Κω η στην αρχή της ταινίας πριν ταξιδέψουν για την Κω

Πίσω
Μπλουζα